DEESS IPL, otthoni tartós szőrtelenítő készülék

Miről álmodik a lány? Végleges szőrtelenítésről!

El kell keserítsünk drága olvasó, ez álom is marad! Muszáj lerántanunk a leplet arról a tévhitről, miszerint létezik végleges szőrtelenítés. Nem, nem létezik!

A modern technika még nem fejlesztett ki ilyen technológiát. Ugyanakkor nincs okunk a szomorúságra, van helyette ugyanis tartós IPL szőrtelenítés, amivel ha nem is életünk végéig, de mégis évekre megszabadulhatunk azoktól a fránya szőrszálaktól!

IPL szőrtelenítés: nem végleges, de tartós, és imádjuk érte!

IPL szőrtelenítés: nem végleges, de tartós, és imádjuk érte!

Depiláció vagy epiláció?

A depiláció ideiglenes szőreltávolítást jelent (borotva, szőrtelenítő krém, gyanta, epilátor), az epiláció pedig közel végleges szőreltávolítást jelent. Ennek függvényében láthatjuk, hogy az epilátor gépeket tévesen nevezik epilátornak, hiszen ezek is csak ideiglenes (pár hetes) megoldást képesek biztosítani. Ugyanígy helytelen a végleges szőrtelenítés kifejezést használni IPL szőrtelenítés vagy lézeres szőrtelenítés esetében: ezek a fénnyel szőrtüszőket roncsoló módszerek kizárólag tartós hatást tudnak garantálni, véglegest semmi esetre sem. Ennek biológiai oka van, amit miniatürizálódásnak hívnak, e szerint sok-sok év után az elroncsolt szőrhagyma újraéledhet.

Múlékony szőrtelenítési módszerek helyett tartós IPL szőrtelenítés

Ha tehát elegünk van az ideiglenes szőrtelenítési módszerekből – lásd: borotva, szőrtelenítő krémgyantaepilátor –, akkor érdemes kipróbálni a tartós szőrtelenítési módszereketA tartós szőrtelenítési módszerek halmazába két eljárás tartozik: IPL és lézer. Előbbi a villanófény, utóbbi a lézer segítségével égeti ki magas hőfokon a szőrtüszőket. Így lesz a hatás tartós, mindannyiunk nagy örömére.

Fontos mozzanat: növekedési stádium

Mindkét technológia – IPL szőrtelenítés és lézer – kizárólag a növekedési stádiumban lévő szőrszálakat képes roncsolni. A szőrzetnek kb. 20-30%-a van ebben a fázisban, ezért elengedhetetlen több kezelést is elvégezni ugyanazon a testrészen. Szerencsére két kezelés között sem kell Csubakkaként járni-kelni a nagyvilágban, hiszen engedélyezett a kezelések közötti borotválás. Tulajdonképpen csak ez engedélyezett, a gyantázás, epilálás például nem, hiszen ha kitépjük a szőrt, akkor az IPL szőrtelenítés villanófénye vagy a lézer fénye nem tud majd mit kiégetni.

Egy szőrtelenítő géppel rengeteg időt spórolhatunk meg!

Egy szőrtelenítő géppel rengeteg időt spórolhatunk meg!

Meg kell ezért szenvedni?

Az a jó hírünk van, hogy bár a hölgyek többsége megszokta már, hogy tinédzser kora óta kínozza magát a legkülönfélébb szőrtelenítési módszerekkel, ezeket elfelejthetjük egy életre. Az IPL szőrtelenítés ugyanis cseppet sem jár fájdalommal, ezért sokkal jobb megoldás, mint a lézeres, ami nagy fájdalmat okoz.

Foglaljuk össze: a villanófény fájdalom nélkül szabadít a szőrszálaktól, méghozzá nemcsak pár napig/hétig, hanem évekre! Mi ez, hanem kihagyhatatlan ajánlat?

Mindezt otthon

Gondolta volna, hogy a jó híreket még lehet tetézni? Pedig igen! Nem elég, hogy az IPL szőrtelenítés hatása tartós, nem elég, hogy mindezt fájdalommentesen képes biztosítani, de mindennek tetejében akár otthoni is elvégezhetjük az IPL szőrtelenítési kezeléseket a DEESS IPL otthoni szőrtelenítő gép segítségével.

DEESS IPL: megoldás a női sóhajokra

DEESS IPL: megoldás a női sóhajokra

5 érv, hogy miért jó a DEESS IPL tartós IPL szőrtelenítő gép?

A DEESS IPL révén többé nem szükséges:

  1. kozmetikai szalonba rohangálni, és az utazásra időt, pénzt, energiát fordítani.
  2. a kozmetikai szalonban súlyos összegeket otthagyni.
  3. feszengeni idegenek között a kozmetikai szalonban, e helyett otthonunk kényelmében nyugodtan, könnyedén szőrteleníthetünk a kisméretű szőrtelenítő géppel.
  4. kockázattól tartani: a DEESS IPL használata abszolút biztonságos; bárki elvégezheti a kezeléseket.
  5. mellékhatásokra számítani: nincs hámrétegsérülés, szőrbenövés vagy szőrtüszőgyulladás. Csak kellemes mellékhatásai vannak az IPL szőrtelenítésnek: eltüntetheti az apróbb bőrhibákat és pigmentfoltokat.

Fontos információk:

Tárczy Judit

Judit vagyok!

Kérdésével forduljon hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!

Név

E-mail cím

Telefonszám

Üzenet

Sztárok, újságírók véleménye
Weisz Fanni

Weisz Fanni, modell

„Azt szeretem a legjobban a DEESS IPL szőrtelenítő gépben, hogy nem kell naponta vagy hetente a szőrtelenítéssel bajlódnom, hiszen hónapokig szép sima marad a bőröm.”

A Női Portál szerkesztői

A Női Portál szerkesztői

„Már az első néhány kezelés meglepő eredményt hozott: egyre gyengébb szálacskák nőttek vissza levillantott testrészeken és ezek a kúra során fokozatosan ritkultak, hullottak."

Kuna Kata, blogger

Kuna Kata, blogger

„Tényleg használ. Már pár használat után jelentős változást lehetett észrevenni, ami a szőrszálak visszanövését illeti. Mindent összevetve, szerintem bárkinek jó vétel lehet."

tovább >>

Előtte-utána

tovább >>
2011-2017 DEESS®    ●    © Minden jog fenntartva.
Főoldal    ●    Lap tetejére