DEESS IPL, otthoni tartós szőrtelenítő készülék

Miért jobb az IPL szőrtelenítés, mint a lézeres?

Amikor évekig tartó szőrtelenítő módszerekről beszélünk, akkor általában kétféle megoldás jut eszünkbe: az IPL szőrtelenítés és a lézeres szőrtelenítés. Sőt, az is könnyedén előfordulhat, hogy a kettőt egyként értelmezik, pedig igencsak különböznek. De miben? Nézzük!

A lézeres tartós szőrtelenítési módszer közel 2 évtizedes, az IPL vagy más néven villanófényes (az orvosi lézer továbbfejlesztése) 1 évtizedes múltra tekint vissza. Ezek nem csupán a szőrzet eltávolítására képesek, hanem az újranövekedés megelőzésére is.

Működésük azonos: a szőrtüszőben az összefüggő szőrszál sötét pigmentje (melanin) elnyeli a készülék által kibocsájtott erőteljes fényt. Ez a fény hővé alakul, és a sötét színű szőrszálakat gyakorlatilag kiégeti, a szőrnövekedést inaktívvá teszi. Hatékonyságuk nagyjából azonos.

_DEESS_ipl_szortelenites

Selymes, szőrtelen bőr egész évben – mindannyian erre vágyunk!

Miért jobb az IPL, mint a lézeres szőrtelenítés?

  • A lézer egy adott hullámhosszúságú fényt bocsájt ki, míg az IPL fénytartománya rendkívül széles, 400-1200 nanométer közötti. A 400-1200 nm-es fénytartomány a szőrtelenítésre mellett a kollagén növelésre, hajszálér kezelésre, pigment, máj- és öregségi foltok eltüntetésére is alkalmas.
  • A lézeres eljárás pontszerűen éri a szőrtüszőt, mélyrehatóan (néha túlzottan is), akár 1 cm-es mélységig, ezért fájdalmasabb beavatkozás. Az IPL-es kezelés nagyobb felületen (1-3 nm2) kezel, ennek révén gyengédebben célozza meg a kérdéses sejteket. Az IPL a bőrfelszínt maximum 0,5 cm-es mélységig éri, tehát nem éri el bőrfelszín alatti mélyebb rétegeket, éppen ezért nincs a lézeres eljárások során tapaszalt fájdalom, égő érzés a kezelés közben.
  • IPL szőrtelenítő technika alkalmazása közben nem károsodnak a környező szövetek, mivel a fénynyaláb mindig ott fejti ki hatását, ahol elnyelődik, ebben az esetben a szőr vezeti a hőt, nem pedig a bőr.
  • Az IPL szőrtelenítő készülékek kezelőfejei általában 1-3 cm2, tehát a kezelés jóval gyorsabb, mint a lézeres eljárásnál, ahol a pontszerű kezelés miatt több óráig is eltarthat egy terület szőrtelenítése.
  • A lézeres eljárással szemben az IPL szőrtelenítés (villanófényes szőrtelenítés) ára is kedvezőbb.
  • Az IPL szőrtelenítés által elkerülhetőek a szőrtüsző gyulladások, szőrbenövések, ráadásul az IPL szőrtelenítő kezelés hatására a kisebb bőrhibák, öregségi foltok, vékonyabb hajszálerek, pigmentfoltok is eltűnhetnek.
  • Az IPL még az érzékeny bőrűeknek is jobb alternatíva: a technológiából adódóan egy energianyaláb 4X olyan hatásfokkal dolgozik, mint a hagyományos lézeres megoldások – káros ultraibolya hullámok nélkül.

Próbáld ki az otthoni IPL szőrtelenítést. és felejtsd el végre a szúrós borostát!

fjTehát az IPL szőrtelenítés kíméletesebb, gyorsabb, fájdalommentesebb, mint a lézer. Ráadásul biztonságosan elvégezhető orvosi vagy szakképzett felügyelet nélkül is.

Az IPL szőrtelenítés eljárások azok számára ideális megoldás, akik a tartós simaságot kedvelik, és minderre gyors és fájdalommentes kezelés keretében kívánnak szert tenni.

Többe szeretnél megtudni az IPL szőrtelenítésről? Kattints ide!

Vissza szeretnél menni a főoldalra? Akkor kattints ide!

Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdésével forduljon hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!

Név

E-mail cím

Telefonszám

Üzenet

Weisz Fanni

Weisz Fanni, modell

„Azt szeretem a legjobban a DEESS IPL szőrtelenítő gépben, hogy nem kell naponta vagy hetente a szőrtelenítéssel bajlódnom, hiszen hónapokig szép sima marad a bőröm.”

A Női Portál szerkesztői

A Női Portál szerkesztői

„Már az első néhány kezelés meglepő eredményt hozott: egyre gyengébb szálacskák nőttek vissza levillantott testrészeken és ezek a kúra során fokozatosan ritkultak, hullottak."

Kuna Kata, blogger

Kuna Kata, blogger

„Tényleg használ. Már pár használat után jelentős változást lehetett észrevenni, ami a szőrszálak visszanövését illeti. Mindent összevetve, szerintem bárkinek jó vétel lehet."

tovább >>

IPL szőrtelenítés előtte utána

tovább >>
2011-2019 DEESS®    ●    © Minden jog fenntartva.
Főoldal    ●    Lap tetejére