DEESS IPL, otthoni tartós szőrtelenítő készülék

Végleges szőrtelenítés: a hónaljkutyának mennie kell!

Bátran kijelentjük, hogy napjainkban a hölgyeknek egyenesen kötelező a hónalj szőrtelenítése, ugyanakkor már a férfiaknak is erősen ajánlott, főleg a tavasszal és nyáron.

Hónalj szőrtelenítés: a higiénia alapkövetelmény

Nem kell ahhoz nyárnak lennie, hogy izzadjunk. Ha izzadunk, akkor viszont a hónaljunkban könnyen elszaporodnak a baktériumok, amiknek a bomlása miatt kellemetlen szag alakulhat ki, ezt elkerülendő szerencsésebb szőrteleníteni a hónaljunkat. Ha az izzadás kivédése miatt izzadásgátló dezodort használunk, akkor sem jó, ha szőrösök vagyunk, mert a krém vagy zselé könnyen megragadhat a szőrszálakon, ami szintén nem a legjobb érzés. A hónalj szőrtelenítés esetében pl.a higiéniai szempontok mellett fontos tényező az esztétikum és a hiúság is: napjainkban ugyanis azt tartjuk szépnek, ha a bőr szőrtelen, sima, puha és bársonyos, s ez főként igaz a hónaljunkra is. Arról nem beszélve, hogy a szőrtelenség miatt ráadásul tisztábbnak és jobban érezzük magunkat. Ezek tehát az okok, amiért manapság a legtöbb nő és férfi igent mond a hónalj szőrtelenítésre. Egy szőrtelenítési trendről van szó, aminek a legtöbb ember már behódolt.

Szabaduljunk meg végre a zavaró szőröktől!

Szabaduljunk meg végre a zavaró szőröktől!

A nem tartós szőrtelenítés

A hagyományos módszerek közül kétségkívül a borotválás a legelterjedtebb, hiszen gyors és fájdalommentes. A 2. helyen áll a gyantázás, a 3. helyen pedig az epilálás – ezek már kevésbé gyorsak és korántsem fájdalommentesek, viszont cserébe nemcsak 1-2 napig biztosítják a szőrtelenséget, mint a borotva, hanem 1-2 hétig. A borotvával és a gyantával az a baj, hogy nem elég hatékonyak, csak ideiglenesen szabadítanak meg a szőrtől, ráadásul macerásak és időigényesek is, sőt, mi több drágák is! Ha utánaszámolunk, hogy az évek alatt már mennyit költöttünk borotvára és gyantázásra, egészen biztosak lehetünk benne, hogy a végösszeg elképesztő. Mindezt miért? Csak egy kis átmeneti szőrtelenségért?

És akkor még nem beszéltünk az elpazarolt időről és arról a stresszről, amit a szőrtelenítés okoz. Például: egy random randi előtt nincs már idő bejelentkezni a kozmetikushoz, és arra sincs idő, hogy megvárjuk, hogy a szőr megnőjön a gyantázáshoz/epiláláshoz, ezért a borotvához nyúlunk, de előfordul, hogy a nagy sietségben szanaszét vágjuk magunkat. Kinek kell ez?

Az IPL szőrtelenítő eljárás nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlott

Az IPL szőrtelenítő eljárás nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlott

Végleges szőrtelenítés helyett tartós szőrtelenítés

Aki elhatározta, hogy neki nem kell ez, és hosszú távra keres megoldást, akkor annak a lézeres vagy az IPL villanófényes szőrtelenítés ajánlott, ezek a technológiák ugyanis évekig képesek megszabadítani a szőrszálaktól. Viszont ne dőljünk be azoknak a hangzatos ígéreteknek, amik végleges szőrtelenítést szavatolnak. Végleges szőrtelenítés ugyanis nem létezik. Az ok a biológiában keresendő: a lézerrel vagy az IPL villanófényes szőrtelenítés villanófénye által szétroncsolt szőrhagyma évek múltán újraéledhet, ezért nem mondható se a lézeres, se az IPL végleges szőrtelenítési módszernek, csak tartósnak.

IPL villanófényes szőrtelenítés – az időtakarékos

A hagyományos és ideiglenes szőrtelenítési módszerek helyett jobban tesszük, ha elkezdünk nyitni a tartós szőrtelenítés felé, persze csak akkor ha pénzt, időt és energiát szeretnénk spórolni. Ha hosszú távra tervezünk, akkor az IPL villanófényes szőrtelenítésnél nem találunk jobb megoldást, ez a technológia ugyanis fájdalommentesen szabadít meg a szőrszálaktól, méghozzá tartósan, évekig! Segítségével pár hónap alatt kiirthatjuk szőreink 80-90%-át, mégpedig úgy, hogy egy hónalj kezelés csupán pár percet vesz igénybe. Foglaljuk össze az IPL szőrtelenítést 4 szóban: tartós, gyors, olcsó és fájdalommentes!

IPL villanófényes szőrtelenítés otthonra – még olcsóbb

Az IPL villanófényes szőrtelenítés technológiáját olyannyira tökéletesítették, hogy mostanra már saját otthonunkban, saját magunkat is kezelhetjük, természetesen 100%-osan biztonságosan és kényelmesen.

Hazánkban is egyre több otthoni tartós IPL szőrtelenítő gép kapható, ezek közül ár-érték arányban a DEESS IPL az, ami az egyik legjobb választás a tartósan szőrtelenedni vágyóknak. Kíváncsi, hogy miért? Kattintson ide! >>>

A DEESS IPL otthoni IPL szőrtelenítő gép előnyei:

  • Tartós szőrtelenítő hatás: évekig kitart, nemcsak 1-2 napig, hétig
  • Idő, pénz és energia megtakarítás: nem kell szalonba járkálni
  • Gazdaságos: több személy teljes, tartós szőrtelenítését biztosítja 300.000 garantált villanásszáma révén
  • Fájdalommentes: végre nem sírunk szőrtelenítés közben…
  • Diszkrét, egyszerű és biztonságos használat
  • Kellemes mellékhatások, pl.: elhalványítja a bőrhibákat

Szeretnéd tüzetesebben megismerni a DEES IPL szőrtelenító gépet? Akkor ne habozz, kattints ide!

Fontos információk:

Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdésével forduljon hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!

Név

E-mail cím

Telefonszám

Üzenet

Weisz Fanni

Weisz Fanni, modell

„Azt szeretem a legjobban a DEESS IPL szőrtelenítő gépben, hogy nem kell naponta vagy hetente a szőrtelenítéssel bajlódnom, hiszen hónapokig szép sima marad a bőröm.”

A Női Portál szerkesztői

A Női Portál szerkesztői

„Már az első néhány kezelés meglepő eredményt hozott: egyre gyengébb szálacskák nőttek vissza levillantott testrészeken és ezek a kúra során fokozatosan ritkultak, hullottak."

Kuna Kata, blogger

Kuna Kata, blogger

„Tényleg használ. Már pár használat után jelentős változást lehetett észrevenni, ami a szőrszálak visszanövését illeti. Mindent összevetve, szerintem bárkinek jó vétel lehet."

tovább >>

IPL szőrtelenítés előtte utána

tovább >>
2011-2019 DEESS®    ●    © Minden jog fenntartva.
Főoldal    ●    Lap tetejére