DEESS IPL, otthoni tartós szőrtelenítő készülék

Szőrtelenítő eljárások: IPL villanófényes szőrtelenítés

Eljön az az idő, amikor mindenki megunja az ideiglenes – pár napra vagy hétre szóló – szőrtelenítési eljárásokat, és tartós megoldás után néz. Természetesen ez komolyabb költségekkel jár, de hosszú távon jó befektetés.

Lézeres szőrtelenítés, aztán IPL szőrtelenítés

Az első, valóban hatásos, tartós szőrtelenítő eljárás a lézeres szőrtelenítés volt, mellyel még viszonylag kis bőrfelületet lehetett egyszerre kezelni, meglehetősen hosszadalmasan. Ám az új technika, a villanófényes, azaz az IPL szőrtelenítésnél alkalmazott készülékek kezelőfelülete már jóval nagyobb területet képes egyszerre befogni, így a kezelés folyamata lerövidülhetett. Persze minden tartós szőrtelenítési módszer többszöri kezelésen alapul. Néhány hónap alatt a szőrzet 80%-os csökkenése várható. Az IPL szőrtelenítés eleinte csak kozmetikákban, szépségszalonokban, magánklinikákon bukkant fel, meglehetősen borsos áron, de ma már létezik otthon használható IPL szőrtelenítő gép is.

Hogyan működik az IPL szőrtelenítés?

Az IPL készülék villanóablakos kezelőfejét a bőrre helyezve villanófényt (rövid idejű fényvillanást) bocsát ki, melynek hatására az IPL fényenergiája a bőrben, különösképp a szőrtüszők pigment-állományában (melanin) nyelődik el. A fényenergia hővé változik, a szőrtüsző mélyén roncsoló hatást végez, és megakadályozza, hogy a szőrtüsző újabb szőröket termeljen. Ezzel a módszerrel csak az anagén (növekvő) fázisban lévő szőrök kezelhetők, mivel csak ezek a szőrök termelnek melanint. A kezelés alatt nem történik változás, az elhalt szőr kb. 2 hét után kezd kihullani.

Minimum költség egy év alatt (kozmetikában): 500.000 Ft-tól

Bársonyosan sima lábak IPL szőrtelenítővel

Bársonyosan sima lábak IPL szőrtelenítővel

IPL szőrtelenítés – előnyök

 • Tartós hatás: a több hónapos kezeléssorozatot követően tartós szőrtelenséget lehet elérni, mely évekig is tarthat, és megfelelő utókezelésekkel fenntartható.
 • Pénz és időtakarékos: a tartós szőrtelenséget biztosít az ideiglenes módszerekkel szemben, melyek napi-heti kiadást és időveszteséget okoznak.
 • Fájdalommentes: a kezelések nem kellemetlenek, mint a gyantázás vagy az epilálás.
 • A lézerrel ellentétben az IPL szőrtelenítő gépek egy villanással többszörös nagyságú bőrfelületet tudnak kezelni, akár 180-200 szál szőrt is.
 • A legtöbb IPL készülék – így a DEESS is – rendkívül biztonságos, mert kizárólag akkor bocsát ki impulzust, ha a bőrrel érintkezik.
 • Szelektív hatású, azaz csak a szőrszálakra hat, a környező bőr nem sérül meg, mint pl. a gyantázásnál.
 • Nincsenek mellékhatásai: az IPL szőrtelenítés nem vált ki allergiás reakciókat. Az intim szőrtelenítés sem akadály az IPL-nek.
 • Nem kíséri szőrbenövés, mint a gyantázást vagy az epilálást, sőt, gyulladáscsökkentő hatású, és a korábbi szőrtüszőgyulladásokat, szőrbenövéseket, bőrirritációt is megszünteti.

IPL szőrtelenítés – hátrányok

 • Az IPL szőrtelenítés nem alkalmazható minden bőr- és szőrtípus kezelésére. Nagyon világos szőrzet és nagyon sötét bőr nem kezelhető IPL szőrtelenítéssel, valamint nagyon anyajegyes vagy szeplős bőrön sem szabad ilyen kezelést alkalmazni.
 • Az IPL szőrtelenítést követően a kezelt bőrfelületet óvni kell a napfénytől, szoláriumtól, barnító krémektől, így nyáron nem ajánlott az IPL szőrtelenítő kezelés.
 • Az IPL szőrtelenítés hatása tartós, és az ismétlődő kezelésekkel kb. egy év alatt a nemkívánatos szőrzetet minimálisra lehet csökkenteni, de ahhoz, hogy a kezelt terület valóban csupaszon is maradjon, kb. évente fenntartó kezeléseket kell végezni.
Intim szőrtelenítés IPL szőrtelenítővel

Intim szőrtelenítés IPL szőrtelenítővel

IPL szőrtelenítés – tanácsok

 • Ha kozmetikába megy, nagyon gondosan válassza ki a helyet, mivel a nagy teljesítményű kozmetikai IPL gépekkel egy szakszerűtlen alkalmazott komoly kárt tud tenni a páciens bőrében, pl. megégetheti, mellyel maradandó nyomokat okozhat.
 • Csak akkor alkalmazza az IPL szőrtelenítést, ha bőr- és szőrtípusa megfelelő! Bőrtípus: fehértől barnáig, szőrtípus: feketétől világos barnáig.
 • Ősszel, télen és tavasszal végezzen IPL szőrtelenítést, mert a kezelt testfelület nem lehet lebarnult (barnított sem), és kezelések után is óvni kell a fénytől!
 • Kezelés előtti napon borotválja le a kezelni kívánt testfelületet!
 • Kezelés előtt 4 hétig ne gyantáztasson, ne használjon epilálógépet, és kezelések között is kizárólag borotvával szőrtelenítsen!
 • Semmilyen kozmetikumot (testápolót, parfümöt, sminket, napvédő krémet) ne viseljen a kezelendő felületen!
 • Kezelés közben ne nézzen a villogó fénybe, ha pedig az arcát (bajusz, pajesz) kezeli, viseljen védőszemüveget!
 • Ha saját gépe van, az intenzitást az alacsonyabbtól emelje a magasabb felé, hogy ki tudja tapasztalni az optimális fokozatot!
 • Ha saját IPL gépe van, tudnia kell, hogy víz közelében tilos használni a készüléket, fürdőkádban, zuhanyban nem használható. Ha mégis víz éri a készüléket, saját biztonsága érdekében azonnal kapcsolja ki!
 • Ne legyenek irreális elvárásai a kezeléssel kapcsolatban, legyen türelmes, és várja ki, míg pár hónap múlva eléri, hogy a rendszeres szőrtelenítő kezelések hatására sikerül majd megszabadulnia szőrzetének 80-90%-ától!
 • Az IPL kezelést követően hidratálja bőrét, és védje meg a leégéstől!

Ajánlatunk:

DEESS IPL szőrtelenítő gép otthonra,
az évekig tartó eredményért

DEESS IPL: otthoni tartós szőrtelenítő gép

A DEESS IPL egy kiemelkedően magas (300.000) garantált villanásszámú, otthoni IPL szőrtelenítő gép, amely a kozmetikákban is alkalmazott IPL szőrtelenítés teljesen biztonságos és hatékony otthoni használatát teszi lehetővé, a szépségszalonok árainak töredékéért. A DEESS IPL az egyik legjobb ár-érték aránnyal rendelkező otthoni IPL szőrtelenítő gép, megvásárlásakor nem kell extra költségekkel számolni. Ráadásul a DEESS IPL használatához semmilyen kiegészítő gél, krém vagy pótalkatrész nem szükséges.

Fontos információk:

Tóth Ágnes

Tárczy Judit

Judit vagyok!

Kérdésével forduljon hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!

Név

E-mail cím

Telefonszám

Üzenet

Sztárok, újságírók véleménye
Weisz Fanni

Weisz Fanni, modell

„Azt szeretem a legjobban a DEESS IPL szőrtelenítő gépben, hogy nem kell naponta vagy hetente a szőrtelenítéssel bajlódnom, hiszen hónapokig szép sima marad a bőröm.”

A Női Portál szerkesztői

A Női Portál szerkesztői

„Már az első néhány kezelés meglepő eredményt hozott: egyre gyengébb szálacskák nőttek vissza levillantott testrészeken és ezek a kúra során fokozatosan ritkultak, hullottak."

Kuna Kata, blogger

Kuna Kata, blogger

„Tényleg használ. Már pár használat után jelentős változást lehetett észrevenni, ami a szőrszálak visszanövését illeti. Mindent összevetve, szerintem bárkinek jó vétel lehet."

tovább >>

Előtte-utána

tovább >>
2011-2019 DEESS®    ●    © Minden jog fenntartva.
Főoldal    ●    Lap tetejére