DEESS IPL, otthoni tartós szőrtelenítő készülék

DEESS IPL és DESSA IPL szőrtelenítő készülék tapasztalatok

Az otthoni DEESS IPL szőrtelenítő gép már 6 éve, több ezer elégedett használóval bizonyítja eredményességét! Több híresség, újságíró és blogger is tesztelte és ajánlja! Az elért eredmények egyénenként eltérőek lehetnek. A részletes beszámolókért görgess lentebb, vagy kattints az alábbi képek valamelyikére!

Sztárok, bloggerek véleménye
DEESS IPL szőrtelenítő vélemények

Vásárlói vélemények

Hírességek, bloggerek, újságírók véleménye a DEESS IPL-ről:

A DEESS IPL szőrtelenítő gép hatékonyságát több híresség, blogger, újságíró is tesztelte. Ismerd meg tapasztalataikat!

Krémmánia értékelés:
 iA Krémmánia miősítése is minket igazol! Tudtad, hogy a 3 legnépszerűbb IPL szőrtelenítő közé választották a DEESS IPL szőrtelenítő gépet, a Philips Lumea és a Braun Silk Expert mellett? Ha nem hiszed, a cikket ide kattintva olvashatod! 🙂”

weisz-fanni-deess-iplWeisz Fanni, modell, szépségkirálynő:
 iAzt szeretem a legjobban a DEESS IPL szőrtelenítő gépben, hogy nem kell naponta vagy hetente a szőrtelenítéssel bajlódnom, hiszen hónapokig szép sima marad a bőröm. Így bármikor gond nélkül állhatok kamera elé. Régen nem is gondoltam, hogy a szőrtelenítés ilyen egyszerű is lehet.”

deess-ipl-szortelenito-velemenyekDEESS IPL szőrtelenítő teszt a Női Portálon:
i Már az első néhány kezelés meglepő eredményt hozott: egyre gyengébb szálacskák nőttek vissza levillantott testrészeken és ezek a kúra során fokozatosan ritkultak, hullottak. A legmegdöbbentőbb eredményt a bajuszvonalnál értük el: innen 5 alkalom után teljesen eltűntek a szőrszálak.” A noiportal.hu részletes beszámolóját ide kattintva olvashatod el. >>

DEESS IPL szőrtelenítő gép teszt Kuna Kata blogjában:

iAkinek komoly gondokat okoznak a szőrszálak de semmi ingerenciája nincs ahhoz, hogy kidobjon egy rakás pénzt az ablakon a szalonszolgáltatásra, annak melegen ajánlom, főleg, hogy nem csak Te használhatod. Ha akarod, akár még a barátod szőrös hátát is levillanthatod álmában, senki nem tudja meg, és még extra pénzt se kell kidobnod érte. Pure win.” Részlet a The Charmbandit Blogban lévő beszámolóból.

DEESS IPL szőrtelenítő gép vélemény

„Tényleg használ. Már pár használat után jelentős változást lehetett észrevenni, ami a szőrszálak visszanövését illeti. Mindent összevetve, szerintem bárkinek jó vétel lehet.” Kuna Kata

Az Inspirál-lak blog is kipróbálja a DEESS IPL szőrtelenítő gépet!

DEESS IPL szőrtelenítés otthon

“Én eddig gyantát illetve epilátort használtam a nem kívánt szőrszálak eltávolítására, mert bár ezek ugyan nem a leggyorsabbak és nem is a legkíméletesebbek, ezekkel tudtam elérni a leghosszabb hatást úgy, hogy közben nem erősödtek meg a szőrszálak sem. Nemrég viszont hallottam egy (számomra) új megoldásról…”
Beszámoló az Inspirál-lak blogban >>

Fanni gardróbjában is ott a DEESS IPL szőrtelenítő gép:

IPL szőrtelenítés otthon

“Nagy reményekkel vágtam bele az otthoni tartós IPL szőrtelenítésbe. Esténként, filmezés közben, a kanapén ücsörögve nagyon kényelmes a készülék használata és szinte észre sem veszem, hogy épp tartós szőrtelenítést végzek.”
Beszámoló Fanni gardróbja blogoldalról

DEESS IPL vásárlói vélemények:

iEgy hónapja vásároltam a DEESS IPL szőrtelenítő készüléket és 3 használat után látványos változást értem el. A szőr sokkal gyengébben nőtt vissza! Tisztelt forgalmazó! Nem szoktam tapasztalatokat írni, de az önök DEESS IPL szőrtelenítője megérdemli. Régebben sokat szenvedtem az erős, sötét szőröm miatt (biztos sokan vannak így ezzel, akik ellátogatnak az önök oldalára). A DEESS a bajusz-vonalamon és az államnál csodát tett, néha még mindig hihetetlen számomra, hogy tényleg eltűnt onnan a szőr 5 kezelés után. Nagyon szép eredményeket értem el rövid idő alatt a hónaljamon, is. Most elkezdtem a lábamat is.”

Cs. Márta (Budapest)

iBarna hajú és szőrű vagyok (a lábamon és a hónaljamon eléggé erős (volt), mert főként borotváltam, máshol inkább csak sűrű, mint erős), illetve fehér bőrű vagyok. Nagyon elégedett vagyok a készülékkel, az alsó lábszáraimon mostanra szinte csak elvétve akad talán 10-20 szál szőr. És nagyon nagy megkönnyebbülést jelentett számomra, hogy amióta megvettem, nem kellett idegen (kozmetikus) előtt levetkőznöm, anno ezért is borotválkoztam inkább itthon, mint hogy kozmetikusnál gyantáztassak, mert nem csak a fájdalmat viselem nagyon nehezen, de a kellemetlenül intim szituációt is egy idegen előtt. Úgyhogy boldog tulajdonosa vagyok a DEESS IPL készüléknek! :)”

T. Eszter (Budapest)

iEddig párszor kezeltem le a lábaimat a DEESS-szel, és nagyon elégedett vagyok, mert már látom, hogy jóval kevesebb, gyérebb a szőröm. Kéthetente csinálom a kezeléseket, általában hétvégén, amikor ráérek. Szerencsére nagyon egyszerű a gép használata, az ember egy idő után már teljesen rutinszerűen csinálja. Egyelőre csak a lábaimat kezelem, de nemsokára áttérek más területekre is. Két kezelés között borotvát használok. Egyébként én egy barátnőmmel közösen használom a készüléket, adott időközönként cserélgetjük a gépet, így spórolunk. :)”

T. Beatrix (Budapest)

iPárom használja a Deess-t a vállán, hátán és felkarján található ‘kósza szőrszálak’ eltüntetésére. Nem volt túl sok, viszont nagyon zavarta őt ez az 1-1 nagyon erős szőrszál olyan területeken, ahol amúgy nem volt szőrös. 3 hónapja használjuk. 2-3 hetente leborotváljuk a szőrszálakat és levillantom őket 3-as fokozaton. Később mindegyikre 2X villantottam, hogy gyorsabb legyen a hatás. Körülbelül a 3. kezelés után már kézzel is ki lehetett húzni az újonnan kinőtt szőrikéket. Most a 6. kezelésnél tartunk nagyjából, de a kezeléseket már csak havonta-6 hetente kell végezni.”

K. Barbara (Budapest)

iEddig 6-szor kezeltem (2-3 erősséggel) a lábszáraimat. 2-3 hetente nő csak vissza újra kezelhető mennyiségű gyenge szőrszál, amikkel fél óra alatt megvagyok, míg nézem a kedvenc sorozatomat. A két naponta borotválkozáshoz viszonyítva, úgy gondolom, abszolút megérte a beruházás, ha csak így maradna már annak is örülnék, de azért remélem, hogy még néhány kezelés és rátérhetek a évenkénti ismétlésekre. Most a párom is belelkesedett és ő is elkezdi.”

T. Borbála (Szeged)

tartos_szortelenites_deess_elotte_utana_kepek1

Előtte-utána képekért kattintson ide >>

i6 hónapja használom a DEESS-t, lépésről lépésre követem a használati útmutatót (bőrtisztítás, borotválás, stb.). Bőrtípusom közepesen világos, nem szoktam megégni a napon. A szőröm sötétbarna, szóval az ismertető alapján azt hiszem, tökéletes alany vagyok az IPL szőrtelenítő kezeléshez. A 3-as fokozaton használom főleg, de néha 4-esen és most értem el azt a fázist, hogy a szőrzetem tényleg látványosan és tartósan csökkenni kezdett. Így utólag értettem meg, hogy ez egy hosszabb folyamat és folyamatos kezelésekre van szükség, ha valaki valóban végleges (évekig tartó) eredményt szeretne elérni. Ja, és az arcomon eleinte igaz, hogy gyengültek a szőrök, de gyorsabban nőttek, mint valaha, minden nap borotválnom kellett, úgy látszik ebben kivétel vagyok, de a többi testrészem (hónalj, has) menetrend szerint produkálta az elvárt eredményeket.”

K. Zoltán (Budapest)

 

iNagyon világos bőröm és sötét szőröm van. Az első „igazi” kezelés előtt egy nappal végeztem néhány próbavillantást a lábamon, 1-5 fokozaton. Az 1-3 fokozatig nem éreztem semmi kellemetlenséget, csak abszolút kellemes melegséget rögtön a villantás után, és nem pirosodott ki a bőröm sem. A 4-5 fokozaton kis tűszúrásszerű érzésem volt, de ezután sem pirosodtam ki. A hónaljammal és a lábammal kezdtem először. 8-13 nappal az első kezelés után kinőttek ugyan szőrszálaim, de lényegesen gyengébbek voltak és tusolás vagy törülközés során több magától ki is esett. Most itt tartok, csinálom a második kezelést.”

V.  Zsuzsa (Törökbálint)

 

iPCOS-m van, aminek egyes nőknél gyakori mellékhatása az erős, sötét arcszőr. Régebben megfigyeltem, hogy gyantázás, epilálás után érthetetlen módon még erősebb és sötétebb szőrök nőttek vissza a testemen, ezért elgondolkodtam a lézeres és az IPL szőrtelenítésen is. Voltam is egy lézeres kezelésen, de az nagyon fájt és több napig vörös volt az arcom. A testvérem megvásárolta ezt a DEESS-t és egyszer ki is próbáltam nála és nagyon megörültem, hogy nem fáj, így el is kértem, hogy kezeljem magam.
3 hónapja használom a tesómmal felváltva a DEESS-t. Eddig az arcomat, nyakamat, hónaljamat és a karjaimat kezeltem a 3-4 fokozaton. Minimális mennyiségű, világos, pihe-szerű szőr nőtt csak ki a kezelt területeken (néhol már egyáltalán semmi nem nő vissza hetek óta), most kezdem a lábaimat és a bikini vonalat – remélhetőleg hasonló eredménnyel.”

T. Judit (Budapest)

 

iMint a legtöbb embernek, aki megvásárolja ezt a készüléket, nekem is világosabb bőröm és sötét szőröm van, ami ráadásul nagyon gyorsan nő. Minden reggel borotváltam a lábamat, de estefelé már borostás voltam. Az epilátor nagyon szépen leszőrtelenített, de ahogy kezdtek nőni a szőrök, borzalmas benövéseim lettek. Kozmetikában próbáltam először az IPL szőrtelenítő technikát, de csak a bajszomat és a hónaljaimat csináltattam meg, mert csak arra volt pénzem. Nálam már az első alkalom után 1-2 héttel hulltak a szőrök. A fodrászom mondta, hogy már létezik otthoni IPL szőrtelenítő is, és jóval olcsóbb mintha szalonokba járnék kezelésekre, így akadtam rá az interneten a DEESS-re. 4 kezelésen vagyok már túl, a karjaimat és lábaimat kezelem 4 fokozaton. Rögtön az első kezelés után itt is gyengébbek voltak a kinövő szőrök és sok ki is hullt már akkor is, ha csak megvakartam a karomat. A karomon lévő szőrök 60-70 %-a eltűnt. A lábaimon is kevesebb van, de ott szerintem még csak 50%-kal csökkent.”

Z. Virág (Székesfehérvár)

 

iA férjemnek sajnos nagyon sötét és durva szőre van, és a borotválkozások megkeserítik a mindennapjait. Már nincs olyan borotválkozás utáni krém, gél vagy csodaszer amit nem próbáltunk volna ki,- mert állandóan fájdalmasan kivörösödik és rengeteg benövése van –  aki hasonló cipőben van, az tudja miről beszélek. Tulajdonképpen már jó ideje kutatom a végleges szőrtelenítési technikákat, de a szalonkezelések nagyon drágák, úgyhogy a páromnak az arcán kívül a hátát is kezelnénk és nekem is lennének szőrtelenítendő felületeim. :) A DEESS-t ismerősünk ajánlotta, hogy otthoni gép és ugyanolyan technikával működik, mint a szalongépek, ráadásul több ember szőrtelenítésére is elegendő a villanásszáma. A férjem arcát eddig 6-szor kezeltük hetente. 15 perc alatt megvan és nem is fáj neki 4-es fokozaton. Tényleg ajánlani tudjuk mindenkinek, de türelmesnek és következetesnek kell lenni. 6 kezelés után nem tűnt el mindenhol teljesen az arcszőrzete, viszont már csak nagyon finom, pihe-szerű szőrök nőnek ki, mint amilyen a kisfiúknak van. Néhol teljesen abbamaradt a szőrnövekedés, ezért abban bízom, hogy jó úton haladunk és már tényleg nem vagyunk messze a céltól.

Közben magamat is elkezdtem kezelni. A hónaljamon a szőrök már csak foltokban nőnek ki, bizonyos helyekről el is tűntek teljesen, a többi pedig – mint a férjemnél – piheszerű.”

Gy. Ibolya (Eger)

Rendeld meg te is a DEESS IPL szőrtelenítő gépet és élvezd a tartós szőrtelenség nyújtotta szabadságot!

DEESS IPL szőrtelenítő készülék
Mit nyújt a DEESS IPL?

pKiemelkedő garantált villanásszám (300.000)
p
Megfelelően erős, ám biztonságos kezelés
p1-5 intenzitás
p
optimális méretű villanóablak (3 cm2)
pbőrtónus-teszt
a megfelelő hatékonyságért
pvédőszemüveg
a maximális biztonságért
pvezetékes kivitel
a hosszú élettartamért

.
deess-ipl-megrendeles

Több információra van szükséged a DEESS IPL szőrtelenítő készülékről? Olvasd el részletes termékismertetőnket, vagy hívd ügyfélszolgálatunkat: 06 30/6303 777

Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdésével forduljon hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!

Név

E-mail cím

Telefonszám

Üzenet

Weisz Fanni

Weisz Fanni, modell

„Azt szeretem a legjobban a DEESS IPL szőrtelenítő gépben, hogy nem kell naponta vagy hetente a szőrtelenítéssel bajlódnom, hiszen hónapokig szép sima marad a bőröm.”

A Női Portál szerkesztői

A Női Portál szerkesztői

„Már az első néhány kezelés meglepő eredményt hozott: egyre gyengébb szálacskák nőttek vissza levillantott testrészeken és ezek a kúra során fokozatosan ritkultak, hullottak."

Kuna Kata, blogger

Kuna Kata, blogger

„Tényleg használ. Már pár használat után jelentős változást lehetett észrevenni, ami a szőrszálak visszanövését illeti. Mindent összevetve, szerintem bárkinek jó vétel lehet."

tovább >>

IPL szőrtelenítés előtte utána

tovább >>
2011-2019 DEESS®    ●    © Minden jog fenntartva.
Főoldal    ●    Lap tetejére