DEESS IPL, otthoni tartós szőrtelenítő készülék
DEESS IPL, otthoni tartós szőrtelenítő készülék

IPL szőrtelenítés

Az IPL angol mozaikszó: az Intense Pulsed Light kifejezésből tevődik össze, ami intenzív pulzáló fényt jelent.

Az IPL szőrtelenítés nagy energiasűrűségű pulzált villanásokban leadott, nem összefüggő fényű besugárzást jelent. Az eljárás lényege az a fizikai folyamat, hogy a fény a világos felületekről visszaverődik, míg a sötét felületekben elnyelődik és ott hővé alakul. Ezt a folyamatot nevezik szelektív fototermolízisnek. Tehát az IPL szőrtelenítő gépek által kibocsátott fényenergia a szőrszál és szőrtüsző fényelnyelésre alkalmas, melanin tartalmában elnyelődik és átalakul hőenergiává, így a növekedési fázisban lévő szőrtüszőket elpusztítja. Vagyis új nem nő a régi helyett, a szőrszál még a növekedési fázisban elpusztul, 10-14 nap elteltével pedig kipotyog.

Az IPL szőrtelenítés kíméletes és fájdalommentes, és biztonságosan elvégezhető orvosi vagy szakképzett ember nélkül is. Emiatt az eljárás azok számára ideális megoldás, akik a tartós simaságot kedvelik, és minderre fájdalommentes kezelés keretében kívánnak szert tenni.

Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdésével forduljon hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!
[contact-form-7 id='237' title='Kérdése van']
Weisz Fanni

Weisz Fanni, modell

„Azt szeretem a legjobban a DEESS IPL szőrtelenítő gépben, hogy nem kell naponta vagy hetente a szőrtelenítéssel bajlódnom, hiszen hónapokig szép sima marad a bőröm.”

A Női Portál szerkesztői

A Női Portál szerkesztői

„Már az első néhány kezelés meglepő eredményt hozott: egyre gyengébb szálacskák nőttek vissza levillantott testrészeken és ezek a kúra során fokozatosan ritkultak, hullottak."

Kuna Kata, blogger

Kuna Kata, blogger

„Tényleg használ. Már pár használat után jelentős változást lehetett észrevenni, ami a szőrszálak visszanövését illeti. Mindent összevetve, szerintem bárkinek jó vétel lehet."

tovább >>

IPL szőrtelenítés előtte utána

tovább >>
2011-2019 DEESS®    ●    © Minden jog fenntartva.
Főoldal    ●    Lap tetejére