DEESS IPL, otthoni tartós szőrtelenítő készülék

CE minősítés

  • A CE-jelöléssel rendelkező termék megfelel az összes uniós szintű műszaki előírásnak.
  • A CE-jelölés feltétele az európai forgalmazásnak, függetlenül attól, hogy az EU-ban vagy az EU-n kívül állították elő a terméket.
  • A gyártó műszaki dokumentációt készít és kizárólagos felelősséget vállal azok valódiságáért, érvényességéért, és hogy terméke megfelel a szóban forgó követelményeknek.
  • A terméket forgalmazó és/vagy importáló cégek bekérhetik Öntől, mint gyártótól, a címke jogszerűségét igazoló dokumentumokat.
  • Léteznek EU szabványok, de azok betartása nem kötelező, önkéntes. Az alapvető követelményeket azonban teljesíteni kell. A műszaki tesztelést a gyártó maga is elvégezheti, de egyes termékek esetén külső, független szakértőt kell megbízni.
  • A CE jelölés legfőképp a biztonságról szól, és a legfontosabb az, hogy a termék ne veszélyeztesse a használókat.
Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdésével forduljon hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!

Név

E-mail cím

Telefonszám

Üzenet

Weisz Fanni

Weisz Fanni, modell

„Azt szeretem a legjobban a DEESS IPL szőrtelenítő gépben, hogy nem kell naponta vagy hetente a szőrtelenítéssel bajlódnom, hiszen hónapokig szép sima marad a bőröm.”

A Női Portál szerkesztői

A Női Portál szerkesztői

„Már az első néhány kezelés meglepő eredményt hozott: egyre gyengébb szálacskák nőttek vissza levillantott testrészeken és ezek a kúra során fokozatosan ritkultak, hullottak."

Kuna Kata, blogger

Kuna Kata, blogger

„Tényleg használ. Már pár használat után jelentős változást lehetett észrevenni, ami a szőrszálak visszanövését illeti. Mindent összevetve, szerintem bárkinek jó vétel lehet."

tovább >>

IPL szőrtelenítés előtte utána

tovább >>
2011-2019 DEESS®    ●    © Minden jog fenntartva.
Főoldal    ●    Lap tetejére