DEESS IPL, otthoni tartós szőrtelenítő készülék

Az IPL frekvencia tartományai

Tartós szőrtelenítő hatást két technológia biztosít: a lézer és az IPL szőrtelenítés. Mindkettő fény alapú. A módszerek lényege, hogy a fény a világos felületekről visszaverődik, a sötét felületekben (melaninban) elnyelődik, majd ott hővé alakul, így képes kiégetni a növekedési fázisban lévő szőrtüszőket, amikből nem nő új szőr. Így végül tartós, évekig tartó szőrtelenséget biztosít.

A lézer és az IPL közötti különbségek: a lézer fénye pontszerűen kezel, lassan és mélyen, ezért nagy fájdalommal jár; ezzel szemben az IPL nem hatol le olyan mélyen, hanem inkább szélesebb felületen kezel, ezért nem fáj és ezért hatékonyabb is.

Az IPL fénytartománya széles, a különböző frekvenciák pedig különböző képességgel bírnak. Az alábbi táblázat mutatja, hogy melyik nm tartomány mire képes:

Frekvencia tartomány (nm)

 

Képesség

690

Tartós szőrtelenítés mélyebb szőrön is

755

Tartós szőrtelenítés sötétebb bőrön

640

Tartós szőrtelenítés mellett kollagén stimuláció

420

Akné kezelés, bőrfiatalítás, fotodinamikus terápia

520

Pigment foltok halványítása

560

Ér elváltozások halványítása

 

 

 

 

 

Tárczy Judit

Judit vagyok!

Kérdésével forduljon hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!

Név

E-mail cím

Telefonszám

Üzenet

Sztárok, újságírók véleménye
Weisz Fanni

Weisz Fanni, modell

„Azt szeretem a legjobban a DEESS IPL szőrtelenítő gépben, hogy nem kell naponta vagy hetente a szőrtelenítéssel bajlódnom, hiszen hónapokig szép sima marad a bőröm.”

A Női Portál szerkesztői

A Női Portál szerkesztői

„Már az első néhány kezelés meglepő eredményt hozott: egyre gyengébb szálacskák nőttek vissza levillantott testrészeken és ezek a kúra során fokozatosan ritkultak, hullottak."

Kuna Kata, blogger

Kuna Kata, blogger

„Tényleg használ. Már pár használat után jelentős változást lehetett észrevenni, ami a szőrszálak visszanövését illeti. Mindent összevetve, szerintem bárkinek jó vétel lehet."

tovább >>

Előtte-utána

tovább >>
2011-2017 DEESS®    ●    © Minden jog fenntartva.
Főoldal    ●    Lap tetejére