DEESS IPL, otthoni tartós szőrtelenítő készülék

A DEESS IPL gyártója

A DEESS IPL-t gyártó GSD vállalatot 1995-ben alapították és azóta foglalkoznak kutatással, szalongépek fejlesztésével és forgalmazásával. A cég neve betűszó: Global Skin Dermatologist (globális bőrgyógyász), ennek megfelelően termékei átfedik a kozmetikai kezelésekhez szükséges berendezések teljes palettáját.

A cég elkötelezett abban, hogy tudományos és egészséges módon segítse az embereket az esztétikus külső megteremtéséhez. A GSD termékei alkalmazásával mintegy 6000 spa-ban és klinikán felhalmozódott tapasztalat alapján megalapította saját szépségszalon láncát is. A kozmetikai eszközökkel szerzett tapasztalatot követően orvos esztétikai gépek gyártásába is fogott, illetve három évvel ezelőtt megkezdte az otthon használatos eszközök gyártását is. Jelenleg a föld több, mint 70 országában vannak jelen és nemzetközileg is elismertek.

A GSD vállalat orvos esztétikai és kozmetikai szalongépeivel nyert tapasztalatait felhasználva fejlesztette ki az otthoni eszközöket magába foglaló DEESS termékvonalát. Ez garanciát jelent a DEESS IPL szőrtelenítő gép minőségét és hatékonyságát illetően.

A GSD már a megalakulást követően a legszigorúbb standardok szerint működött, cégként ISO 9001 és ISO 13485 Medical Class minősítést szerezve, illetve minden termékük CE és/vagy FDA bizonyítványokkal rendelkezik.

FDA minősítés:

 

 

 

 

 

 

 

CE minősítés:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ISO Medical minősítés  (14485:2003 + AC:2007): 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ISO 9001:2000 minősítés:

 

 

 

 

 

 

Tárczy Judit

Judit vagyok!

Kérdésével forduljon hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!

Név

E-mail cím

Telefonszám

Üzenet

Sztárok, újságírók véleménye
Weisz Fanni

Weisz Fanni, modell

„Azt szeretem a legjobban a DEESS IPL szőrtelenítő gépben, hogy nem kell naponta vagy hetente a szőrtelenítéssel bajlódnom, hiszen hónapokig szép sima marad a bőröm.”

A Női Portál szerkesztői

A Női Portál szerkesztői

„Már az első néhány kezelés meglepő eredményt hozott: egyre gyengébb szálacskák nőttek vissza levillantott testrészeken és ezek a kúra során fokozatosan ritkultak, hullottak."

Kuna Kata, blogger

Kuna Kata, blogger

„Tényleg használ. Már pár használat után jelentős változást lehetett észrevenni, ami a szőrszálak visszanövését illeti. Mindent összevetve, szerintem bárkinek jó vétel lehet."

tovább >>

Előtte-utána

tovább >>
2011-2018 DEESS®    ●    © Minden jog fenntartva.
Főoldal    ●    Lap tetejére