DEESS IPL, otthoni tartós szőrtelenítő készülék

Média megjelenéseink

Bársonyosan sima bőr az év 365 napján? A DEESS IPL villanófényes szőrtelenítő gép segítségével mindez lehetséges. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint több ezer elégedett ügyfél és az, hogy a média képviselői is előszeretettel használják és véleményezik IPL villanófényes szőrtelenítő gépeinket.

És hogy kik ők? Nézzük!

DEESS IPL szőrtelenítő gép online megjelenései

DEESS IPL szőrtelenítő gép megjelenései újságokban

Ha már mai modern nő – örömünkre szolgál, hogy olyan magazinok hasábjain szerepelt a DEESS IPL szőrtelenítő gép, mint a Glamour, a Családi lap, vagy a Blikk Nők. Hiszen ezen lapok olvasói pontosan tudják, hogy milyen nehéz a család és a munka fáradalmai mellett még a szőrtelenítéssel is bíbelődni – és milyen remek érzés, ha ezt évekre letudhatjuk, ráadásul anélkül, hogy még munka után és a vacsora főzése előtt elrohanjunk egy szalonkezelésre… amit folyton meg kell ismételnünk. Egy saját, otthoni IPL szőrtelenítő géppel ugyanis otthonod kényelmében, gyorsan, diszkréten szőrteleníthetsz – amikor akarsz!

Bloggerek véleménye a DEESS IPL szőrtelenítő gépről

Weisz Fanni is használta már a DEESS IPL szőrtelenítő gépet

Bár az IPL szőrtelenítő technológiát elsősorban nem a szőke hajzuhataggal rendelkező hölgyeknek (és férfiaknak) ajánlott, Fanni mégis szuper tapasztalatokról számolt be az IPL szőrtelenítés terén. A DEESS IPL segítségével végre nem kellett a szőrtelenítés macerájával foglalkoznia a rohanós hétköznapokon, ami a mai modern nőnek igazi megkönnyebbülés!

DEESS IPL kültéri megjelenései, plakátok

Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdésével forduljon hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!

Név

E-mail cím

Telefonszám

Üzenet

Weisz Fanni

Weisz Fanni, modell

„Azt szeretem a legjobban a DEESS IPL szőrtelenítő gépben, hogy nem kell naponta vagy hetente a szőrtelenítéssel bajlódnom, hiszen hónapokig szép sima marad a bőröm.”

A Női Portál szerkesztői

A Női Portál szerkesztői

„Már az első néhány kezelés meglepő eredményt hozott: egyre gyengébb szálacskák nőttek vissza levillantott testrészeken és ezek a kúra során fokozatosan ritkultak, hullottak."

Kuna Kata, blogger

Kuna Kata, blogger

„Tényleg használ. Már pár használat után jelentős változást lehetett észrevenni, ami a szőrszálak visszanövését illeti. Mindent összevetve, szerintem bárkinek jó vétel lehet."

tovább >>

IPL szőrtelenítés előtte utána

tovább >>
2011-2019 DEESS®    ●    © Minden jog fenntartva.
Főoldal    ●    Lap tetejére