DEESS IPL, otthoni tartós szőrtelenítő készülék

Véglegesen el szeretném tüntetni a szőröket a lábamról!

Így hangzik egy átlagos hölgy teljességgel átlagos óhaja, ami kb. naponta megfordul a fejében.

Undok láb szőrtelenítés

Akik egyszer s mindenkorra eldöntötték, hogy nem hajlandóak több időt, pénzt, energiát áldozni az olyan ideiglenes és időrabló szőrtelenítési módszerekre, mint: borotva, epilátor, gyanta, szőrtelenítő krém a láb szőrtelenítése esetén, azoknak jó hír, hogy szerencsére ezek helyett a hagyományos eljárások helyett a modern tudomány már előállt a tartós szőrtelenítés technológiájával, ami kétféleképpen érhető el: a lézer vagy az IPL szőrtelenítésnek köszönhetően.

Sima lábak, állandó szőrtelenítési macera nélkül?

Végleges szőrtelenítés?

Aki elhatározta, hogy a láb szőrtelenítésére kipróbálná a tartós szőrtelenítést (a lézerest vagy az IPL-t), annak mindenképp érdemes alaposan szétnéznie az interneten és minél több információt beszereznie. Csak az a baj, hogy nagyon sok téves adat terjeng a világhálón – ezeknek nem szabad bedőlni. Az egyik ilyen sarkalatos ferdítés, hogy létezik végleges szőrtelenítés. Nos, azt kell, hogy mondjuk: nem létezik végleges szőrtelenítés. Ha megkérdeznénk egy orvost, ő is ugyanezt mondaná, hiszen biológiai tény, hogy a lézerrel vagy az IPL szőrtelenítés villanófényével szétroncsolt szőrhagyma sok év után újraéledhet.

IPL szőrtelenítés tartós eredmény!

Tehát most már tudjuk, hogy nem létezik végleges szőrtelenítés, csak tartós szőrtelenítés, ami így is hatalmas vívmány, hiszen egy kezeléssorozat után több évre megoldhatjuk a szőrtelenítési gondjainkat, nemcsak pár nap/hét erejéig. Így megtapasztalhatjuk, hogy milyen lehet úgy élni, hogy éveken át nem okoz gondot a láb szőrtelenítése, plusz a hónaljunk pihe-puha, nem szúr a bikini vonalunk és a karjaink teljesen simák. Álomnak tűnik? Pedig nem az!

Szőrszálak, sírjatok!

lézeres és az IPL szőrtelenítés képes arra, hogy tartósan kiégesse a növekedési fázisban lévő szőrszálakat, így a kezeléssorozat után huzamosabb ideig, ÉVEKIG szőrtelenek leszünk. Aki kedvet kapott a tartós szőrtelenítéshez, ugyanakkor nem szereti a fájdalmat, akkor annak inkább az IPL villanófényes technológiát ajánljukhiszen az egyáltalán nem jár fájdalommal, ellentétben a lézeressel, amitől a legtöbb páciens sírva fakad.

Intim szőrtelenítés fájdalom nélkül.

Intim szőrtelenítés fájdalom nélkül.

Otthoni IPL szőrtelenítés = DEESS IPL

Ráadásul a fájdalommentes tartós IPL szőrtelenítést mostanra már saját otthonunkba is beköltöztethetjük a DEESS IPL otthoni tartós IPL szőrtelenítő géppel! A DEESS IPL segítségével olcsón, kényelmesen, diszkréten és kötöttségek nélkül szőrteleníthetünk, a módszer minden előnyével együtt. Mi kell még? Csak egy csöpp kitartás, hogy rendszeresen kezeljük magunkat, és az eredmény végül majd magáért beszél!

Fontos információk:

Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdésével forduljon hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!

Név

E-mail cím

Telefonszám

Üzenet

Weisz Fanni

Weisz Fanni, modell

„Azt szeretem a legjobban a DEESS IPL szőrtelenítő gépben, hogy nem kell naponta vagy hetente a szőrtelenítéssel bajlódnom, hiszen hónapokig szép sima marad a bőröm.”

A Női Portál szerkesztői

A Női Portál szerkesztői

„Már az első néhány kezelés meglepő eredményt hozott: egyre gyengébb szálacskák nőttek vissza levillantott testrészeken és ezek a kúra során fokozatosan ritkultak, hullottak."

Kuna Kata, blogger

Kuna Kata, blogger

„Tényleg használ. Már pár használat után jelentős változást lehetett észrevenni, ami a szőrszálak visszanövését illeti. Mindent összevetve, szerintem bárkinek jó vétel lehet."

tovább >>

IPL szőrtelenítés előtte utána

tovább >>
2011-2019 DEESS®    ●    © Minden jog fenntartva.
Főoldal    ●    Lap tetejére