DEESS IPL, otthoni tartós szőrtelenítő készülék

Végleges szőrtelenítés vagy tartós szőrtelenítés?

A nem kívánt szőrszálak régóta kihívás elé állítanak minket, nőket. A mindennapos rohanásban sokunk keres a borotvánál vagy a gyantánál hatékonyabb megoldást.

Szerencsére napjainkban jó pár modern eljárás vált elérhetővé, mint pl. a lézeres szőrtelenítés vagy az IPL szőrtelenítés. Ez a két szőrtelenítési módszer, ha nem is végleges szőrtelenséget, de mindenképp tartósat biztosít. Ez azért örömhír a legtöbbünknek!

IPL szőrtelenítés az elfoglalt és maximalista nőknek!

IPL szőrtelenítés az elfoglalt és maximalista nőknek!

Végleges szőrtelenítés vagy tartós szőrtelenítés?

Hölgyeim és uraim, végleges szőrtelenítés nem létezik, itt sajnos még nem tart a tudomány. Amíg nem találják fel a végleges szőrtelenítés módszerét, addig be kell érnünk a tartós szőrtelenítéssel és az általa biztosított, évekig tartó szőrmentességgel. De valljuk be ez is jóval több, mint amit az eddigi hagyományos módszerek biztosítani tudnak.

Lézer vagy IPL szőrtelenítés?

Bár végleges szőrtelenítés nem létezik, azért a lézeres szőrtelenítés és az IPL szőrtelenítés is évekig tartó eredményt biztosít, mindezt néhány fájdalommentes kezelés után. Egyiknél a lézer fénye, másiknál a villanófény az, ami képes arra, hogy a szőrtüszőket kiégesse, ezáltal roncsolja a növekedési fázisban lévő szőrszálakat.

A hatás azért tartós, mert az elsorvadt szőrtüszőből nem tud újabb szőrszál kinőni. Ha elvégzünk egy ilyen szőrtelenítési kúrát, akkor a kezeléssorozat végén azzal az eredménnyel kell számolnunk, hogy több éven át sima bőrfelülettel dicsekedhetünk majd, és ebben az időtartamban egyáltalán nem szükséges szőrtelenítenünk (ezzel jó sok időt és pénzt spórolhatunk meg).

Bársonyos, pihe-puha lábak - mindannyian erre vágyunk!

Bársonyos, pihe-puha lábak – mindannyian erre vágyunk!

Az aranyérmes IPL szőrtelenítés

Tehát ha nincs is szó végleges szőrtelenítésről, azért a tartós eredménnyel is kellőképpen elégedettek lehetünk, hiszen ahhoz képest, hogy a borotvát és a szőrtelenítő krémet közel mindennap, a gyantát és az epilálógépet pedig hetente kell alkalmazni, az IPL szőrtelenítés tartós hatása miatt magasan veri az egész szőrtelenítési mezőnyt. Főleg azért, mert az IPL szőrtelenítés cseppet sem kellemetlen, ez pedig a gyengébbik nem képviselőinek kimondottan fontos. Szemben a lézeres szőrtelenítéssel, ami elég nagy fájdalommal jár, hiszen sokkal mélyebbre lehatol a fénye, mint az IPL villanófénye.

A DEESS IPL otthoni tartós IPL szőrtelenítő gép

Arról nem beszélve, hogy az IPL szőrtelenítés sokkal gyorsabb, mint a lézeres szőrtelenítés. Ráadásul kisebb is a kockázata az IPL szőrtelenítésnek, ezért is lehetséges, hogy IPL kezelést már nem csak szalonokban lehet igénybe venni, hanem otthoni IPL szőrtelenítő gépek formájában is. A DEESS IPL otthoni tartós IPL szőrtelenítő géppel a saját lakásunkban diszkréten, nyugodtan, fájdalommentesen és könnyen szőrteleníthetünk, mindenféle térbeli és időbeli megkötés nélkül.

Egy IPL szőrtelenítő géppel az intim szőrtelenítés sem kihívás!

Egy IPL szőrtelenítő géppel az intim szőrtelenítés sem kihívás!

A DEESS IPL otthoni tartós IPL szőrtelenítő gép a pénztárcánkat is megkíméli: számoljuk össze, hogy a sok-sok év alatt mennyit költöttünk az ideiglenes szőrtelenítésre, a végösszeg bizonyára elborzasztó. Ezzel szemben a DEESS IPL otthoni tartós szőrtelenítő gép költséghatékony, hiszen csak egyszeri beruházást igényel, ráadásul több fő teljes, tartós szőrtelenítésére elegendő 300.000 garantált villanásszámmal rendelkezik. Egy IPL szőrtelenítő géppel ráadásul az arc vagy az intim szőrtelenítés sem kihívás!

Tehát amíg a tudomány elő nem áll a végleges szőrtelenítés technológiájával, addig is a tartós szőrtelenítési módszerek közül az IPL a befutó!

Fontos információk:

Tárczy Judit

Judit vagyok!

Kérdésével forduljon hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!

Név

E-mail cím

Telefonszám

Üzenet

Sztárok, újságírók véleménye
Weisz Fanni

Weisz Fanni, modell

„Azt szeretem a legjobban a DEESS IPL szőrtelenítő gépben, hogy nem kell naponta vagy hetente a szőrtelenítéssel bajlódnom, hiszen hónapokig szép sima marad a bőröm.”

A Női Portál szerkesztői

A Női Portál szerkesztői

„Már az első néhány kezelés meglepő eredményt hozott: egyre gyengébb szálacskák nőttek vissza levillantott testrészeken és ezek a kúra során fokozatosan ritkultak, hullottak."

Kuna Kata, blogger

Kuna Kata, blogger

„Tényleg használ. Már pár használat után jelentős változást lehetett észrevenni, ami a szőrszálak visszanövését illeti. Mindent összevetve, szerintem bárkinek jó vétel lehet."

tovább >>

Előtte-utána

tovább >>
2011-2018 DEESS®    ●    © Minden jog fenntartva.
Főoldal    ●    Lap tetejére