DEESS IPL, otthoni tartós szőrtelenítő készülék

Itt vannak a téli hónapok! Ideje IPL szőrtelenedni!

Itt a tél, ilyenkor kevesebb figyelmet fordítunk a mindennapi szőrtelenítésre, mint nyáron. Szeretünk a nadrágunk alatt megbújni és gyakran megengedjük magunknak, hogy még pár napot várjunk a mindennapi szőrtelenítéssel. Ellenben tudtad, hogy az IPL szőrtelenítő kúrákhoz a téli hónapok a legalkalmasabbak?

Mikor érdemes elkezdeni az IPl kúrát, hogy nyárra már szőrtelenek legyünk?

Az otthoni IPL szőrtelenítő gépek esetében, ha az előírtaknak megfelelően kéthetente használjuk a gépet, a teljes test leszőrtelenítése átlagosan 4-6 hónapot vesz igénybe, persze ez sok tényezőtől függhet. A gépet addig kell használnunk, míg az összes szőrszál kikopik, így elérhetjük az évekig tartó szőrtelenséget!

Ennek értelmében érdemes már a téli hónapokban elkezdeni a kúrát, hogy nyárra már teljesen megszabaduljunk a nemkívánt szőrszálaktól! Természetesen ez nem azt jelenti, hogy a kezelések ideje alatt szőrösen kell járkálnunk, hanem a kezelések közben borotva használata nemcsak megengedett, de ajánlott is!

Otthoni IPL szőrtelenítést télen érdemes végezni!

Miért alkalmasabbak a téli hónapok IPL szőrtelenítésre?

Mint azt tudjuk, az IPL szőrtelenítés tökéletes alanya a sötét szőrzettel és világos bőrrel rendelkező egyén. Minél sötétebb a szőrünk, és minél világosabb a bőrünk, annál hatásosabban használhatjuk az IPL technológiát. Nyáron azonban, mivel sokat tartózkodunk a napon, bőrünk sötétebb és szőrünk világosabb lesz. Ez azonban csökkenti az IPL szőrtelenítés hatását, így előfordulhat, hogy bőrünk védelme érdekében alacsonyabb intenzitáson kell használnunk az otthoni IPL gépet.

Nyáron továbbá nagy a veszélye annak, hogy egy kiadós strandolást követően leég a bőrünk. Ilyenkor mindenképpen várnunk kell egy pár napot, míg újra használhatjuk az IPL gépet, így tartósabb strandolás, nyaralást követően akár hosszabb időre is meg kell szakítanunk a kúrát, amivel még tovább halasztjuk a szőrtelenítés eredményét.

Mi a helyzet a szoláriummal?

A szolárium, barnító krém ugyanúgy gyengíti az IPL szőrtelenítő kúránk hatékonyságát, mint a nyári napfény. Ugyanúgy előfordulhatnak esetleg leégések szoláriumban is, mely után pár napot szükséges kihagynunk, illetve bizonyos esetekben a szőrtelenítő gép intenzitását is alacsonyabbra kell állítanunk. Így amennyiben IPL szőrtelenítésre szánnánk el magunkat, akkor el kell döntenünk mi a fontosabb abban a pár hónapban, amíg a kúra tart: barnának lenni, vagy szőrtelenedni. Utána természetesen indulhat a napozás!

Nem tudod, hogyan válassz IPL szőrtelenítők közül? Erről itt olvashatsz! >>>

Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdésével forduljon hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!

Név

E-mail cím

Telefonszám

Üzenet

Weisz Fanni

Weisz Fanni, modell

„Azt szeretem a legjobban a DEESS IPL szőrtelenítő gépben, hogy nem kell naponta vagy hetente a szőrtelenítéssel bajlódnom, hiszen hónapokig szép sima marad a bőröm.”

A Női Portál szerkesztői

A Női Portál szerkesztői

„Már az első néhány kezelés meglepő eredményt hozott: egyre gyengébb szálacskák nőttek vissza levillantott testrészeken és ezek a kúra során fokozatosan ritkultak, hullottak."

Kuna Kata, blogger

Kuna Kata, blogger

„Tényleg használ. Már pár használat után jelentős változást lehetett észrevenni, ami a szőrszálak visszanövését illeti. Mindent összevetve, szerintem bárkinek jó vétel lehet."

tovább >>

IPL szőrtelenítés előtte utána

tovább >>
2011-2019 DEESS®    ●    © Minden jog fenntartva.
Főoldal    ●    Lap tetejére