DEESS IPL, otthoni tartós szőrtelenítő készülék

Így válasszunk IPL villanófényes szőrtelenítő gépet otthonra!

Ha otthoni tartós IPL villanófényes szőrtelenítő gépet szeretnénk vásárolni, érdemes összevetni a piacon kapható készülékek néhány paraméterét.

IPL villanófényes szőrtelenítő gép vásárlás előtt

Ha eldöntöttük, hogy tartós szőrtelenítést szeretnénk, mindezt otthoni géppel, semmiképpen ne kapkodjuk el a vásárlást. Egyáltalán nem mindegy, hogy a pénzünkért megkapjuk-e azt, amit szeretnénk. Ráadásul mire észrevesszük, hogy a megvásárolt IPL szőrtelenítő gép közel sem hoz tartós eredményt, már hiába reklamálunk.

Sajnos az a tapasztalatunk, hogy a legtöbb gyártó és forgalmazó igen csekély információval látja el a vevőket. És aki nem ért hozzá (és ezzel a legtöbben így vagyunk), azt sem tudja, mire figyeljen, mit keressen, mik a buktatók. Ugye ön sem szeretné, hogy kellemetlen meglepetések érjék? Akkor ajánljuk figyelmébe összeállításunkat, melyből megtudhatja, hogy milyen szempontok szerint vesse össze a piacon kapható otthoni tartós IPL villanófényes szőrtelenítő gépeket.

Egy extra tartós szőrtelenítő géppel évekig garantált a szőrtelenség

IPL szőrtelenítő és a villanási idő

A tartós IPL szőrtelenítés hossza nagyban függ attól, hogy a gép mennyi idő alatt adja le a villanási impulzust. Annak mértéke ugyanis lényegesen befolyásolja a gép hatékonyságát. Azokkal az IPL szőrtelenítő gépekkel, amelyek rövidebb impulzussal rendelkeznek csupán átmeneti szőrmentességet érhetünk el. Ez nagyjából ugyanannyi idő, mint ha gyantáztattunk volna. Ráadásul ilyenkor a gép rövidebb idő alatt nagyobb hőt ad le, ami megnöveli az esélyét annak, hogy megégjen a bőr. A hosszabb impulzusú gépek lassabban adják le a hőt, így az teljesen biztonságosan és lényegesen tartósabban hat.

IPL szőrtelenítő gépek villanásszáma

Egy nő teljes (bajusz, hónalj, karok, bikini vonal, lábak) tartós szőrtelenítéséhez kb. 12.000-13.000 villanás szükséges, férfiaknál ez több. A piacon kapható otthoni tartós IPL  villanófényes szőrtelenítő gépek közül sok csak csereizzó vásárlásával képes ennyi villanásszámot leadni, így a vásárlásnál ne csak a gép, de a pótfejek árát is kalkuláljuk a végösszegbe. Érdemes nagyobb villanásszámú gépet választani, főleg ha többen is szeretnék használni azt.

Tartós szőrtelenítő hatás - a modern nők elvárásaihoz igazítva

Tartós szőrtelenítő hatás – a modern nők elvárásaihoz igazítva

Ár kontra villanásszám

Az ár-érték arányt talán itt lehet a leginkább lemérni. Ezt egyszerűen kiszámolhatjuk. A vételárat osszuk el a gép garantált villanásszámával és máris megkapjuk, hogy egy villanás mennyibe kerül. De itt se felejtsük el megnézni, hogy a kiszemelt gép mennyi idő alatt adja le a villanási impulzusát.

IPL villanófényes szőrtelenítők állítható erőssége

Mindannyiunk bőr és szőrszíne más és más. Egyáltalán nem mindegy, hogy a saját igényeink szerint be tudjuk-e állítani a szőrtelenítő gép erősségét, vagy sem. A megégést és az egyéb kellemetlenségeket is elkerülhetjük, ha a tartós szőrtelenítő készüléken magunk szabályozhatjuk a villanófény fokozatait.

Nők és férfiak is használhatják-e a tartós szőrtelenítőt?

Ez is nagyon fontos, hiszen manapság nemcsak a hölgyek, hanem az urak is szőrtelenítik magukat. Ilyenkor érdemes megvizsgálni, hogy a kiszemelt szőrtelenítő gép használatát a gyártó cég ajánlja-e mindkét nem számára. Valamint nézzük meg azt is, hogy a készülék mekkora villanásszámmal rendelkezik, és az két embernek mennyi időre, illetve mekkora testfelület tartós szőrtelenítésére elegendő. Ne felejtsük el, hogy a férfiaknak több villanás kell a kívánt eredmény eléréséhez.

ipl-villanofenyes-szortelenito-gep

Szőrszálak sírjatok! Itt vannak az IPL szőrtelenítő gépek!

Mely területeken használható a villanófényes szőrtelenítő gép?

A forgalomban lévő gépek közül kevés (pontosabban kevésről áll rendelkezésre adat) használható a normál területeken kívül intim testrészeken is. Teljesen jogos kívánság részünkről, ha már megvásárolunk egy IPL villanófényes szőrtelenítő gépet, azzal komfortosan és mindenhol eltávolíthassuk a nem kívánt szőrzetet. Ezért ha minden igényünket szeretnénk kielégíteni, és nem szeretnénk kellemetlen sérüléseket, csak olyan gépet vegyünk, amelyet garantáltan és biztonságosan alkalmazhatóak intim területeken is.

Garantált szőrtelenség időtartama

Ezt az adatot is előszeretettel elhallgatja a gyártók többsége. Pedig ez legalább olyan fontos, mint a villanásszám, az ár, vagy a villanás hossza. Akad a boltok polcain olyan készülék, amelyre ráírták ugyan, hogy tartós szőrtelenítő, ezzel szemben maximum 12 hétre garantálja bőrünk simaságát. Ez azonban valószínűleg nem az az időtartam, amit a tartós szőrtelenítés címén szeretnénk elérni.

Ha a gyártó illetve a forgalmazó nem adott egyértelmű választ arra, hogy meddig garantálja a tartós szőrtelenséget, mi magunk is kideríthetjük. Vessük össze a villanások számát a villanási idő hosszával. Ha ezeket az információkat sem találjuk, nyugodtan kezdjünk el gyanakodni. Ha ugyanis egy készülék több évre garantálja a tartós szőrtelenséget, azt a „szülőatya” minden bizonnyal nagy dobra veri. Ne hagyjuk magunkat félrevezetni egy hangzatosan relatíve olcsó árral, mert így drágább lehet a leves, mint a hús.

dessa-ipl-szortelenito-gep

Éveken át tartó sima bőrre vágyik?

Ismerje meg a 300.000 villanásszámú DESSA IPL gépet!

 

Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdésével forduljon hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!

Név

E-mail cím

Telefonszám

Üzenet

Weisz Fanni

Weisz Fanni, modell

„Azt szeretem a legjobban a DEESS IPL szőrtelenítő gépben, hogy nem kell naponta vagy hetente a szőrtelenítéssel bajlódnom, hiszen hónapokig szép sima marad a bőröm.”

A Női Portál szerkesztői

A Női Portál szerkesztői

„Már az első néhány kezelés meglepő eredményt hozott: egyre gyengébb szálacskák nőttek vissza levillantott testrészeken és ezek a kúra során fokozatosan ritkultak, hullottak."

Kuna Kata, blogger

Kuna Kata, blogger

„Tényleg használ. Már pár használat után jelentős változást lehetett észrevenni, ami a szőrszálak visszanövését illeti. Mindent összevetve, szerintem bárkinek jó vétel lehet."

tovább >>

IPL szőrtelenítés előtte utána

tovább >>
2011-2019 DEESS®    ●    © Minden jog fenntartva.
Főoldal    ●    Lap tetejére