DEESS IPL, otthoni tartós szőrtelenítő készülék

Tényleg fájdalommentes az IPL szőrtelenítés?

Sok hölgy ismeri a szépségért meg kell szenvedni mondást, de nem mindegyikőjük ért vele egyet. A gyanta és az epilátor rendkívül fájdalmas, és erre a fájdalomra nem mindenki vevő. A borotva és a szőrtelenítő krém is járhat esetenként fájdalommal.

Szerencsére a modern tartós szőrtelenítő technológiák közül az IPL szőrtelenítés nem jár fájdalommal, ráadásul nem csak napokra/hetekre szabadít meg a szőröktől, hanem tartósan, évekre! A lézeres technológia szintén tartós hatású, az viszont többnyire kegyetlen fájdalommal jár.

Hogyan lehetséges, hogy az IPL szőrtelenítés nem fáj, de a lézeres igen?

Ennek több oka is van. Az IPL szőrtelenítő gépek kezelőfejei általában 1-5 cm2-esek, azaz jóval nagyobb felületen dolgoznak, mint a lézeres eljárás, ami pontszerűen kezel. Ráadásul az IPL szőrtelenítő villanófény max. 0,5 cm-es mélységig hatol le, ellenben a lézer 1 cm-ig is lemegy, elérve ezzel el a bőr mélyebb rétegeit is. Így lehetséges, hogy IPL szőrtelenítésnél nem érzékelhető az az égő érzés kezelés közben, ami a lézeres eljárások során igen. Jó tudni, hogy az IPL szőrtelenítő technika során nem károsodnak a környező szövetek, mivel a fénynyaláb mindig ott fejti ki hatását, ahol elnyelődik, ebben az esetben a szőr vezeti a hőt, nem pedig a bőr.

Unja a borostát és a szőrbenövést? Próbálja ki a DEESS IPL-t!

Unja a borostát és a szőrbenövést? Próbálja ki a DEESS IPL-t!

DEESS IPL és Forever Skin IPL szőrtelenítő gép használata sem fáj!

Bár mindenkinek más a fájdalomküszöbe, a DEESS IPL és Forever Skin IPL szőrtelenítő gépet használók (még az alacsonyabb fájdalomküszöbbel rendelkezők is) egyáltalán nem nevezték fájdalmasnak vagy kellemetlennek a kezelést – természetesen a bőrszínének és szőrszínének megfelelő beállítások használata mellett,  max. enyhe kis csípésszerű, tűszúrásszerű érzést tapasztaltak. Aggodalomra tehát semmi ok, a DEESS IPL szőrtelenítő gép és Forever Skin IPL szőrtelenítő gép használata nem jár fájdalommal, így búcsút inthetünk azoknak az időknek, amikor a szőrtelenítés szorosan együtt járt a fájdalommal.

S ha mindez nem lenne elég, van még egy jó hírünk! A DEESS IPL és Forever Skin IPL szőrtelenítő kezelésnek igencsak kellemes mellékhatásai vannak: elkerülhetők vele a szőrtüsző gyulladások, szőrbenövések, ráadásul az IPL szőrtelenítés hatására a kisebb bőrhibák, öregségi foltok, vékonyabb hajszálerek, pigmentfoltok is eltűnhetnek.

Az IPL villanófényes szőrtelenítés segítségével elfelejthetjük azt a sok macerát, amit az epilálás és a gyanta esetén át kellett élnünk és még azt se kell megvárnunk, hogy a kezelés elkezdése érdekében megnőjön a szőr a kezelt területeken, hiszen az IPL szőrtelenítő gépet leborotvált felületen kell alkalmazni. A hatás pedig nem napokig vagy hetekig – hanem évekig tart! A saját, otthoni gép használata pedig rengeteg költséget megspórol Önnek – kíváncsi rá pontosan mennyit? Akkor ajánljuk ezt a cikkünket!

dessa-ipl-szortelenito-gep

Éveken át tartó sima bőrre vágyik?

Ismerje meg a 300.000 villanásszámú Forever Skin IPL gépet!

Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdésével forduljon hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!

Név

E-mail cím

Telefonszám

Üzenet

Weisz Fanni

Weisz Fanni, modell

„Azt szeretem a legjobban a DEESS IPL szőrtelenítő gépben, hogy nem kell naponta vagy hetente a szőrtelenítéssel bajlódnom, hiszen hónapokig szép sima marad a bőröm.”

A Női Portál szerkesztői

A Női Portál szerkesztői

„Már az első néhány kezelés meglepő eredményt hozott: egyre gyengébb szálacskák nőttek vissza levillantott testrészeken és ezek a kúra során fokozatosan ritkultak, hullottak."

Kuna Kata, blogger

Kuna Kata, blogger

„Tényleg használ. Már pár használat után jelentős változást lehetett észrevenni, ami a szőrszálak visszanövését illeti. Mindent összevetve, szerintem bárkinek jó vétel lehet."

tovább >>

IPL szőrtelenítés előtte utána

tovább >>
2011-2019 DEESS®    ●    © Minden jog fenntartva.
Főoldal    ●    Lap tetejére