DEESS IPL, otthoni tartós szőrtelenítő készülék

Dobd le a téli bundád IPL szőrtelenítővel vagy lézerrel

Napjainkban a magabiztos, nagyvárosi nő (és férfi!) nem engedheti meg magának, hogy az itt-ott felbukkanó idegesítő szőrszálak elrontsák a megjelenését. Nem véletlen, hogy mostanában egyre nagyobb az érdeklődés a tartós szőrtelenítő módszerek iránt, hiszen mindenki selymes, sima bőrre vágyik. Ismerjük meg ezeket a tartós szőrtelenítő módszereket alaposabban!

Ideiglenes vs. tartós szőrtelenítő módszerek

Az örök kérdés: hogyan szabadulhatunk meg a fránya szőröktől?

Kétféleképpen:

  • hagyományos, átmeneti módszerekkel: ide tartozik a borotva, gyanta, epilátor, stb., de ezek ideiglenesek, macerásak, és legtöbbször fájdalmasak is. Érthető módon nem éppen a kedvenceink.
  • modern, tartós módszerekkel: ide tartozik a lézeres szőrtelenítés és az IPL szőrtelenítő módszer, melyek nemcsak 1-2 napig/hétig nyújtanak megoldást, hanem tartósan, évekre.
Mikor fog kipróbálni egy tartós szőrtelenítő módszert?

Mikor fog kipróbálni egy tartós szőrtelenítő módszert?

Lézer-IPL: mi a különbség?

A lézeres technológia kb. 20, az IPL pedig kb. 10 éve ’’írtja’’ a szőröket világszerte. Mindkét módszer azon alapul, hogy a szőrtüszőben a szőrszál sötét pigmentje (melanin) elnyeli a kibocsájtott lézer vagy IPL fényt. Ez a fény hővé alakul, és a sötét színű szőrszálakat gyakorlatilag kiégeti, majd a szőrnövekedést inaktívvá teszi. Így teszi lehetővé a tartós, évekig tartó szőrtelenséget a kezelt testrészen” – mondta Dr. Gulyás Tamás, az otthoni IPL szőrtelenítés orvos-szakértője.

Apropó, sötét szőrszálak: a lézer és az IPL is akkor működik a legjobban, ha a szőr minél sötétebb és a bőr minél világosabb. Tehát fekete, barna és világosbarna szőr esetében a legeredményesebb a lézer és az IPL is, ha mindehhez minél világosabb bőrszín társul. Sajnos szőkéknek, őszeknek nem alkalmas se az IPL, se a lézer, mert az ő szőrzetükben nincs elegendő melanin.

Jóllehet a lézer és az IPL is évekig megoldja a szőrtelenítés problémáját a szőrszálak újraképződésének meggátolásával, de az IPL szőrtelenítő eljárás jóval kíméletesebb (nem károsítja a bőr felületét, csak a szőrszálakat semmisíti meg), gyorsabb, valamint fájdalommentesebb, mint a lézer; nem beszélve arról, hogy pénztárcabarátabb is. Jó tudni: ha még télen elkezdjük az IPL szőrtelenítő kezeléssorozatot, nyárra már élvezhetjük a tartós szőrtelenítő hatást.

Pár IPL szőrtelenítő kezelés és a szőrök eltűnnek!

Pár IPL szőrtelenítő kezelés és a szőrök eltűnnek!

Otthoni IPL szőrtelenítő gépek

A lézerrel ellentétben az IPL szerencsére biztonságosan elvégezhető orvosi vagy szakképzett felügyelet nélkül is, ezért ma már annak sem kell lemondania a tartós szőrtelenítő hatásról, akinek nincs pénze/ideje kozmetikai kezelésekre – ugyanis léteznek már otthoni IPL szőrtelenítő gépek is. Az otthoni variáció azoknak ajánlott, akik egyszeri befektetéssel szeretnék megoldani a szőrtelenítés évek/évtizedek óta húzódó problémáját, de nem akarnak kozmetikushoz járni. Egy otthoni gépnek hála a hatékony és tartós szőrtelenítő kezeléseket saját otthonunkban, magunknak végezhetjük el, ami praktikus és egyben diszkrét megoldás, hiszen nem kell kimozdulnunk otthonról és nem kell levetkőznünk idegen előtt. Akár késő este is végezhetjük a kezelést, amikor a kozmetikus már rég nem fogadna. ;)

Mostanra már rengeteg otthoni IPL szőrtelenítő gép kapható hazánkban is, de nem könnyű választani közülük, hiszen nem mindig világos, hogy milyen szempontokat érdemes figyelembe venni vásárlás előtt. Hogy segítsünk, több hónapnyi kutatómunka után megalkottunk egy IPL tudásanyagot, melyben megpróbáltunk minden részletre kitérni, hogy senkit ne érjen kellemetlen meglepetés vásárlás után.

KATT IDE a teljes IPL kisokosért! >>>

 

Az IPL kisokosból kiragadtunk 3 kérdést, amit érdemes feltenni otthoni IPL gép vásárlásakor:

  • Mennyi garantált villanással rendelkezik a kinézett otthoni tartós szőrtelenítő gép? Miután 1 nő teljes (hónalj + végtagok + intim) tartós szőrtelenítésére kb. 12.000-13.000 villanás megy el, ezért olyan gépet érdemes választani, ami ezt minimum biztosítja. Ha többen is szeretnénk használni a szőrtelenítő gépet családi vagy baráti körön belül, akkor csakis magas villanásszámú szőrtelenítő gépben gondolkodjunk, valamint mindig keressük a garantált szót a termékleírásban.
  • Milyen sűrűn kell végezni a kezeléseket? Egyes otthoni IPL gépeknél folyamatos jelleggel (4-6 hetente) ajánlott csinálni a kezeléseket, de így sajnos nem vagyunk előrébb, mintha gyantáznánk/epilálnánk. Ráadásul ilyen esetben nagyon hamar elfogy a villanás is. Ezeknél praktikusabbak azon gépek, melyekkel egy pár hónapos intenzívebb kezeléssorozat (2 hetente végzett kezelés) után le van tudva az egész szőrtelenítési projekt, készen vagyunk, utána már nem kell törődnünk a kezelt terület szőrtelenítésével, hiszen ott nem fog kinőni a szőr.
  • Férfiaknak is használható-e, valamint intim zónában/arcon is alkalmazható? A mai modern világban ezen infókat is érdemes kitudakolni a teljes körű, rugalmas felhasználás miatt.
Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdésével forduljon hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!

Név

E-mail cím

Telefonszám

Üzenet

Weisz Fanni

Weisz Fanni, modell

„Azt szeretem a legjobban a DEESS IPL szőrtelenítő gépben, hogy nem kell naponta vagy hetente a szőrtelenítéssel bajlódnom, hiszen hónapokig szép sima marad a bőröm.”

A Női Portál szerkesztői

A Női Portál szerkesztői

„Már az első néhány kezelés meglepő eredményt hozott: egyre gyengébb szálacskák nőttek vissza levillantott testrészeken és ezek a kúra során fokozatosan ritkultak, hullottak."

Kuna Kata, blogger

Kuna Kata, blogger

„Tényleg használ. Már pár használat után jelentős változást lehetett észrevenni, ami a szőrszálak visszanövését illeti. Mindent összevetve, szerintem bárkinek jó vétel lehet."

tovább >>

IPL szőrtelenítés előtte utána

tovább >>
2011-2019 DEESS®    ●    © Minden jog fenntartva.
Főoldal    ●    Lap tetejére