DEESS IPL, otthoni tartós szőrtelenítő készülék

Megtérül a DEESS IPL szőrtelenítő gép ára?

Természetesen mindenkiben felmerülhet a kérdés, hogy egy otthoni IPL szőrtelenítő gép drágának vagy olcsónak számít-e más típusú készülékekhez viszonyítva.

Az ár megítélése és a készülék rugalmas használhatósága több tényezőtől függ. Például:

  • Az IPL szőrtelenítő gép “izzójának élettartamától”, vagyis attól, hogy mennyi villanást tud leadni, illetve, hogy ez a leadott villanás szám garantált-e.
  • Attól, hogy milyen sűrűn kell az IPL szőrtelenítő géppel a kezeléseket végezni.
  • Az IPL szőrtelenítő gép technikai adottságaitól: villanófelület nagysága (J/cm2), egyszeri villanási idő.
  • A kezelhető személyek számától, stb.

Segítségképpen az alábbiakban összeállítottunk pár fontos információt és tényezőt, amit mindenképpen érdemes megvizsgálni, mielőtt otthoni IPL szőrtelenítő gépet vásárolnánk.

Hány villanás kell egy nő IPL szőrtelenítéséhez?

Először is vegyük figyelembe a kezelt területre alkalmazott villanások számát. Egy hónaljra vagy bikini vonalra 5-10, egy teljes lábra 100-200, egy teljes testre (hónalj, intim, láb) kb. 600-800 villanás alkalmanként. Ez utóbbi persze elméleti számítás, mivel sokan csak néhány célterületet kívánnak kezelni. A fenti adatok egyszeri kezelésre vonatkoznak, bár a teljes szőrmentesség eléréséhez több kezelés szükséges, általában 2-4 hetente.

Mindent összevetve egy átlagos hölgy tartós IPL szőrtelenítésére (ami több évre szól) a fenntartó kezelésekkel együtt átlagosan 12.000-13.000 villanást kell felhasználnunk, azaz egy ember teljes testes tartós IPL szőrtelenítéséhez mindenképp olyan gépet kell keresnünk, ami ennyi, azaz 12.000-13.000 villanást tud produkálni. Úgy járunk jól, ha minél olcsóbban vásárolunk meg egy olyan készüléket, ami a lehető legnagyobb villanásszámmal rendelkezik, mert akkor további extra kiadások (pótlámpák) nélkül érhetjük el a kívánt eredményt.

Arra viszont oda kell figyelnünk, hogy sajnos sok IPL szőrtelenítő gép termékismertetőjében csak „villanásszámot”, nem pedig „garantált villanásszámot” adnak meg, és utólag kiderülhet, hogy a kiugróan magasnak tűnő villanásszám egyáltalán nem garantált és csak a legalacsonyabb fokozaton történő használat esetén lehetséges! Az ilyen csapdák elkerülése érdekében olyan IPL szőrtelenítő gépet érdemes választani, amelynek villanásszámát a gyártó garantálja.

Ne habozzon, próbálja ki most az IPL szőrtelenítést saját otthona kényelmében!

Ne habozzon, próbálja ki most az IPL szőrtelenítést saját otthona kényelmében!

Milyen sűrűn kell az IPL szőrtelenítő kezeléseket végezni?

Kaphatóak olyan IPL szőrtelenítő gépek is, amelyeknél a gyártó 6 hetente végzett FOLYAMATOS használatot ír elő. Ezzel csak az a baj, hogy legtöbbünk nem pár hetet ért a tartós szőrtelenítés alatt. Hiszen, ha néhány hetente ismételni kell a kezeléseket, akkor nem vagyunk előrébb, mint a gyanta/epilátor esetében, max. annyival, hogy így fájdalommentes… Jóllehet egy tartós IPL szőrtelenítő gépnél elvárnánk, hogy ne kelljen folyamatos jelleggel csinálni a kezeléseket, hanem egy kezeléssorozat után csupán az évi pár fenntartó kezelésre kelljen összpontosítani. Elvégre pont azért szemezünk a tartós IPL szőrtelenítéssel, hogy ne csak hetekre szabaduljunk meg a szőröktől; efféle gazdaságos hatásra vágyunk mindannyian.

Férfiak is használhatják-e? Intim szőrtelenítésre használható-e?

Ha a kinézett IPL szőrtelenítő gépet minél több személynél és minél több testrészen tudjuk használni, annál rugalmasabb a felhasználási módja, tehát annál jobban megéri megvásárolni. Manapság az urak is szőrtelenítik magukat, ezért vásárlás előtt érdemes megvizsgálni, hogy a gyártó cég ajánlja-e nekik is a kinézett gép használatát. Ezen kívül ha nem szeretnénk kellemetlen sérüléseket, csak olyan gépbe invesztáljunk, amit biztonságosan és könnyedén alkalmazható pl. intim területen vagy az arcon.

Mennyi a villanás ideje a IPL szőrtelenítő gépnek?

Fontos ismerni az egyszeri villanás idejét is. Gondoljunk csak arra, hogy ha egy pillanatra belenyúlunk a tűzbe, nem égünk meg, de ha otthagyjuk a kezünket, hamar komoly égési sérülést szerzünk. Emiatt megfelelő időnek kell eltelnie a szőrtüsző elégetéséhez. A DEESS IPL szőrtelenítő gép esetén például ez az idő 15-20 másodperc, ami például tizede a Remington i-Light nevű termék villanásának, ami csupán 2 másodpercig tart.

Ha a vásárlás előtt sokkal bővebb információra kíváncsi, akkor kattintson ide az otthoni tartós IPL szőrtelenítő gépek összehasonlító táblázatért! >>>

Ár-érték arány: a legfőbb mankó

Ha úgy tűnik, hogy esetleg a fenti tényezőkben nincs túl nagy eltérés 2 gép között, akkor az a legegyszerűbb, ha hagyjuk, hogy a garantált villanásszám döntsön helyettünk.

Termék ára / garantált villanásszám = 1 db villanás ára

DEESS IPL: az egyik legjobb ár-érték arányú otthoni IPL szőrtelenítő gép

A DEESS IPL szőrtelenítő gépnél egy villanás 0,43 Ft-ra jön ki, ami gazdaságosnak mondható. Kattintson ide a készülék termékleírásáért! >>>

DEESS IPL szőrtelenítő gép a bársonyosan selymes lábakért, karokért!

DEESS IPL szőrtelenítő gép a bársonyosan selymes lábakért, karokért!

Fontos információk:

Tárczy Judit

Judit vagyok!

Kérdésével forduljon hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!

Név

E-mail cím

Telefonszám

Üzenet

Sztárok, újságírók véleménye
Weisz Fanni

Weisz Fanni, modell

„Azt szeretem a legjobban a DEESS IPL szőrtelenítő gépben, hogy nem kell naponta vagy hetente a szőrtelenítéssel bajlódnom, hiszen hónapokig szép sima marad a bőröm.”

A Női Portál szerkesztői

A Női Portál szerkesztői

„Már az első néhány kezelés meglepő eredményt hozott: egyre gyengébb szálacskák nőttek vissza levillantott testrészeken és ezek a kúra során fokozatosan ritkultak, hullottak."

Kuna Kata, blogger

Kuna Kata, blogger

„Tényleg használ. Már pár használat után jelentős változást lehetett észrevenni, ami a szőrszálak visszanövését illeti. Mindent összevetve, szerintem bárkinek jó vétel lehet."

tovább >>

Előtte-utána

tovább >>
2011-2019 DEESS®    ●    © Minden jog fenntartva.
Főoldal    ●    Lap tetejére