DEESS IPL, otthoni tartós szőrtelenítő készülék
DEESS IPL, otthoni tartós szőrtelenítő készülék

8 ok, amiért a DEESS IPL könnyebbé teszi a nők életét

A DEESS IPL otthoni tartós IPL szőrtelenítő gépnek rengeteg jó tulajdonsága van: fájdalommentes, időtakarékos, kényelmes és biztonságos. De mit jelent mindez a hétköznapokban? Most erre mutatunk pár példát!

1.) A DEESS IPL megbízható megoldás

Soha többé nem fordulhat elő, hogy randi vagy wellness hétvége előtt fejvesztve és kétségbeesetten rohanunk a fürdőszobába szőrtelenítés ürügyén! A DEESS IPL-lel tartósan szőrtelenek leszünk, így bármilyen spontán programra egyből igent mondhatunk!

2.) Évekig tartó szőrtelenség

Soha többé nem kell hiába fáradoznunk! A DEESS IPL-lel a rászánt idő megtérül: elérhetjük vele a tartós, éveken át tartó szőrtelenség állapotát! Ez a borotváról, gyantáról, epilátorról és a csupán 4-6 hetes szőrtelenséget ígérő otthoni IPL szőrtelenítő gépekről nem mondható el…

3.) Bátor öltözködés – sima lábak, csupasz hónaljak

Soha többé nem kell azon gondolkoznunk, hogy felvegyünk-e szoknyát vagy ujjatlan felsőt, ha kedvünk úgy tartja! A DEESS IPL-lel mindig szőrtelenek, ápoltak és csinosak leszünk!

4.) Viszlát szőrtelenítési balesetek!

Soha többé nem kell keseregnünk a piros pöttyök, a benőtt szőrszálak és a hámsérülések láttán! A DEESS IPL által ezek ugyanis nem létező fogalmak!

A DEESS IPL megadja azt, amire vágyunk! Fájdalommentes IPL szőrtelenítés!

A DEESS IPL megadja azt, amire vágyunk! Fájdalommentes IPL szőrtelenítés!

5.) Ágyő fájdalmas szőrtelenítés!

A borotvával megvágjuk magunkat, a gyanta lehúzza a bőrünket, az epilátorról pedig már ne is beszéljünk! A DEESS IPL szőrtelenítő kezelés fájdalommentes, tehát segítségével soha többé nem kell a szőrtelenítéssel járó fájdalmat elviselnünk!

6.) Stresszmentes élet = valóra vált álom

Soha többé nem kell szégyenkeznünk a szőrős testrészeink miatt, nem keveredhetünk kényelmetlen szituációkba, nem kell aggódunk a megjelenésünk miatt! A DEESS IPL könnyedén megszabadít a fránya szőröktől, méghozzá évekre!

7.) A DEESS IPL időt spórol nekünk

Soha többé nem kell hosszú órákat kozmetikai szalonban töltenünk szőrtelenítés miatt! A DEESS IPL-lel ugyanis saját otthonunkban, kényelmesen és diszkréten kezelhetjük magunkat! Soha többé nem kell szőrtelenítési időpontért könyörögni a kozmetikusnál! A DEESS IPL révén saját időbeosztásunk szerint kezelhetjük magunkat, akár este 11-kor is!

8.) A DEESS IPL pénzt spórol nekünk

Soha többé nem kell havi rendszerességgel busás összegeket kifizetnünk a kozmetikai szalonban! A DEESS IPL szőrtelenítő kezeléssel elérhetjük ugyanazt az eredményt, amit a szalongépek biztosítanak, csak éppen költséghatékonyabban!

A fenti 8 pontot végigolvasva bátran állíthatjuk, hogy a DEESS IPL teljes mértékben összhangban van a nők világával, és megadja azt, amire vágynak!

Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdésével forduljon hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!
[contact-form-7 id='237' title='Kérdése van']
Weisz Fanni

Weisz Fanni, modell

„Azt szeretem a legjobban a DEESS IPL szőrtelenítő gépben, hogy nem kell naponta vagy hetente a szőrtelenítéssel bajlódnom, hiszen hónapokig szép sima marad a bőröm.”

A Női Portál szerkesztői

A Női Portál szerkesztői

„Már az első néhány kezelés meglepő eredményt hozott: egyre gyengébb szálacskák nőttek vissza levillantott testrészeken és ezek a kúra során fokozatosan ritkultak, hullottak."

Kuna Kata, blogger

Kuna Kata, blogger

„Tényleg használ. Már pár használat után jelentős változást lehetett észrevenni, ami a szőrszálak visszanövését illeti. Mindent összevetve, szerintem bárkinek jó vétel lehet."

tovább >>

IPL szőrtelenítés előtte utána

tovább >>
2011-2019 DEESS®    ●    © Minden jog fenntartva.
Főoldal    ●    Lap tetejére