DEESS IPL, otthoni tartós szőrtelenítő készülék
DEESS IPL, otthoni tartós szőrtelenítő készülék

6 ok, amiért érdemes otthoni IPL szőrtelenítő gépet venni

Vásárlás előtt nemcsak a férfiak, hanem mi, nők is alaposan utánanézünk a vásárolni kívánt terméknek, főképp, ha az egy technikai berendezés és az ára több tízezer forint. Rákeresünk a neten, fórum hozzászólásokat bújunk, összehasonlítunk és mérlegelünk.

Hogy segítsünk olvasóinknak, csokorba gyűjtöttük az érveket, hogy miért is érdemes beruházni egy otthoni IPL szőrtelenítő gépbe:

Szőrtelen lábakat szeretne? Akkor válasszon extra tartós IPL szőrtelenítő gépet!

Szőrtelen lábakat szeretne? Akkor válasszon extra tartós IPL szőrtelenítő gépet!

Érvek az otthoni IPL szőrtelenítő gép mellett:

  1. Mert tényleg hatékony és eredményes: ha az IPL technológia ideális alanyai vagyunk (sötétebb színű a szőrünk és világosabb a bőrünk), akkor 100%-ig elégedettek leszünk az elért, tartós eredménnyel. Elfelejthetjük a borotvás, epilálós sokszor fájdalmas és időrabló szőrtelenítéseket.
  2. Tartós megoldás: ha a kezeléssorozat után a fenntartó kezeléseket is elvégezzük, a szőrtelenséget évtizedekre is kitolhatjuk.
  3. Pénzt spórolunk vele: a szalonok szőrtelenítő kezeléseihez képest mindenképp, de ha összeszámoljuk, hogy a hosszú évtizedek alatt mennyit költöttünk gyantázásra, borotvákra, akkor egyből láthatjuk, hogy egy otthoni IPL szőrtelenítő géppel sokat spórolunk, főképp a nagy villanásszámúakkal (mert azt a családban többen is használhatják), arról nem beszélve, hogy búcsút inthetünk a fájdalomnak és a napi/heti maceráknak.
  4. Időt, energiát spórolhatunk vele: a hagyományos, borotválós, epilálós módszerekhez képest. Nem jelent folyamatos gondot az időpontegyeztetés, a sorban állás, az utazási idő és költsége. Az így megspórolt időt és energiát ezentúl másra fordíthatjuk!
  5. Kényelmes és diszkrét kezelési lehetőséget biztosít: hiszen saját otthonunkban használhatjuk, saját időbeosztásunknak megfelelően. Ez mérhetetlen kényelmet és szabadságot ad. A diszkréció nemcsak nekünk, nőknek fontos (ne kelljen csinos hölgyek előtt a szalonokban feszengenünk szőrös lábunk vagy intim területeink kezelésekor), hanem párunknak is, akinek pl. intim területeinek szőrtelenítése még kellemetlenebb lehet.
  6. Igényes és ápolt megjelenést biztosít hosszú távon: ami felgyorsult világunkban nem elhanyagolható szempont. Nem kell megijednünk, ha topot vagy szoknyát kell felvennünk, vagy épp egy kis wellnessre csábítanak minket, mert egy  IPL szőrtelenítő gép segítségével könnyedén, fájdalommentesen és főképp tartósan élvezhetjük az elért eredményt: a sima, szőrtelen bőrt. Ráadásként megszabadulhatunk a szőrtüszőgyulladástól és a szőrbenövésektől is.

Kell ennél több?

Fontos információk:

Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdésével forduljon hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!
[contact-form-7 id='237' title='Kérdése van']
Weisz Fanni

Weisz Fanni, modell

„Azt szeretem a legjobban a DEESS IPL szőrtelenítő gépben, hogy nem kell naponta vagy hetente a szőrtelenítéssel bajlódnom, hiszen hónapokig szép sima marad a bőröm.”

A Női Portál szerkesztői

A Női Portál szerkesztői

„Már az első néhány kezelés meglepő eredményt hozott: egyre gyengébb szálacskák nőttek vissza levillantott testrészeken és ezek a kúra során fokozatosan ritkultak, hullottak."

Kuna Kata, blogger

Kuna Kata, blogger

„Tényleg használ. Már pár használat után jelentős változást lehetett észrevenni, ami a szőrszálak visszanövését illeti. Mindent összevetve, szerintem bárkinek jó vétel lehet."

tovább >>

IPL szőrtelenítés előtte utána

tovább >>
2011-2019 DEESS®    ●    © Minden jog fenntartva.
Főoldal    ●    Lap tetejére