DEESS IPL, otthoni tartós szőrtelenítő készülék
DEESS IPL, otthoni tartós szőrtelenítő készülék

DEESS IPL: 300.000 garantált villanás = több fő teljes szőrtelenítése

A DEESS IPL szőrtelenítő gép 300.000 garantált villanásra képes. Miután egy személy teljes, tartós szőrtelenítéséhez kb. 12-13.000 garantált villanás szükséges, így a DEESS IPL szőrtelenítő gép több személy teljes, tartós szőrtelenítését is biztosítani tudja.

Mennyi villanásszám kell a tartós szőrtelenítő kúrához?

Vegyünk egy példát: teljes test alatt értjük a lábakat, intim zónát és a hónaljakat. Ehhez alkalmanként kb. 600-800 villanás szükséges. Persze a tartós szőrtelenítő hatás érdekében egy alkalom nem elég, azaz egy teljes kúrát kell alkalmazni, tehát a kezeléseket többször ismételni kell. Rövid számolás után általánosságban elmondható, hogy a nőknél egy teljes test szőrtelenítéséhez kb. 12-13.000 villanásra van szükség. Tehát úgy járunk a legjobban, ha minél olcsóbban vásárolunk meg egy olyan készüléket, ami a lehető legnagyobb villanásszámmal rendelkezik, mert akkor további extra kiadások (pótlámpák) nélkül érhetjük el a kívánt eredményt.

Arra viszont oda kell figyelnünk, hogy sajnos sok IPL szőrtelenítő gép termékismertetőjében csak „villanásszámot”, nem pedig „garantált villanásszámot” adnak meg, és utólag kiderülhet, hogy a kiugróan magasnak tűnő villanásszám egyáltalán nem garantált és csak a legalacsonyabb fokozaton történő használat esetén lehetséges! Az ilyen csapdák elkerülése érdekében olyan IPL szőrtelenítő gépet érdemes választani, amelynek villanásszámát a gyártó garantálja.

DEESS IPL a női álmok valóra váltója!

DEESS IPL a női álmok valóra váltója!

Többféle otthoni IPL szőrtelenítő gép létezik

De ár-érték arányban a DEESS IPL szőrtelenítő gép az egyik legjobb, hiszen egy villanás kb. 0,43 Ft-ba kerül.

Termék ára / garantált villanásszám = 1 db villanás ára

Ha a szalonárakhoz hasonlítjuk, akkor szintén előnyösen jön ki a DEESS IPL, tudniillik a DEESS ára a szalonkezelések árának csupán a töredéke (kb. 2-3 kozmetikai kezelés ára).

A sima bőr tapintása utánozhatatlan érzés a tartós szőrtelenítő kezelés után!

A sima bőr tapintása utánozhatatlan érzés a tartós szőrtelenítő kezelés után!

Ha nem tudja, hogy melyik bőrszínkategóriába tartozik, kattintson ide! >>>

Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdésével forduljon hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!
[contact-form-7 id='237' title='Kérdése van']
Weisz Fanni

Weisz Fanni, modell

„Azt szeretem a legjobban a DEESS IPL szőrtelenítő gépben, hogy nem kell naponta vagy hetente a szőrtelenítéssel bajlódnom, hiszen hónapokig szép sima marad a bőröm.”

A Női Portál szerkesztői

A Női Portál szerkesztői

„Már az első néhány kezelés meglepő eredményt hozott: egyre gyengébb szálacskák nőttek vissza levillantott testrészeken és ezek a kúra során fokozatosan ritkultak, hullottak."

Kuna Kata, blogger

Kuna Kata, blogger

„Tényleg használ. Már pár használat után jelentős változást lehetett észrevenni, ami a szőrszálak visszanövését illeti. Mindent összevetve, szerintem bárkinek jó vétel lehet."

tovább >>

IPL szőrtelenítés előtte utána

tovább >>
2011-2019 DEESS®    ●    © Minden jog fenntartva.
Főoldal    ●    Lap tetejére