DEESS IPL, otthoni tartós szőrtelenítő készülék
DEESS IPL, otthoni tartós szőrtelenítő készülék

Villanófényes szőrtelenítő gép – Garancia

dessa-ipl-szortelenito-velemenyek3 garancia, hogy évekig szőrtelen maradsz

Nem könnyű bízni egy termékben, pláne, ha már oly sok minden mást kipróbáltál – lényegi eredmények nélkül. Jogos kérdés tehát, hogy mi a garancia arra, hogy pont a DEESS IPL villanófényes szőrtelenítő készülék lesz a befutó, ami az év 365 napján bársonyosan sima bőrt nyújt.


Nos, DEESS IPL készülékünk több éves orvosi és szakértői kutatómunkát követően jelent meg a piacon. Ráadásul mi magunk is használtuk – és használják újonnan érkező női, férfi, idősebb és fiatalabb munkatársaink is. Így pontosan tisztában vagyunk nem csak működésével, annak egyszerűségével, de hatékonyságával is. Máshogy nem is tudnánk Neked teljes szívvel ajánlani. Így ráadásul bármilyen kérdéseddel bátran fordulhatsz hozzánk, hiszen szakértői vagyunk mind az IPL szőrtelenítés, mind a DEESS IPL villanófényes szőrtelenítő készülékkel történő szőrtelenítés témájának.

deess-ipl-szortelenito-eredmenyek12 év szakmai múlt – Elismeréseink, Díjaink, Vásárlóink véleménye 

Több, mint 12 éve működő, teljes mértékben magyar tulajdonban lévő cég vagyunk, mely prémium minőségű egészségvédő készítmények mellett a 2010-es évtől professzionális otthoni szépségápolási készülékekkel bővítette termékpalettáját.

Vásárlóink biztonságát cégünk jogkövető magatartása, valamint az évek során szerzett minősítéseink, díjaink (Fair Business minősített szolgáltató, Ország Boltja bronzérem, eFestival – ezüstérem, Felhasználóbarát Honlap minősítés) garantálják.

ipl-szortelenites-otthon

 

ipl-szortelenites-velemenyekA Krémmánia díja is minket igazol!

Tudtad, hogy a 3 legnépszerűbb IPL szőrtelenítő közé választották a DEESS IPL szőrtelenítő gépet, a Philips Lumea és a Braun Silk Expert mellett? Ha nem hiszed, a cikket ide kattintva olvashatod!

De mit sem érne hitelességünk és szakmai hozzáértésünk anélkül a rengeteg sikertörténet és vásárlói tapasztalat nélkül, amit az elmúlt 12 évben ügyfeleinktől kaptunk, amelyeket ide kattintva nézhetsz meg! De íme egy kis ízelítő itt is!

Vásárlóink, akik velünk inthettek búcsút a szőrszálaknak

deess-ipl-velemenyek-eredmenyek

,,A hónaljammal és a lábammal kezdtem először. 8-13 nappal az első kezelés után kinőttek ugyan szőrszálaim, de lényegesen gyengébbek voltak és tusolás vagy törülközés során több magától ki is esett.  – V.  Zsuzsa (Törökbálint)

,,PCOS-m van, aminek egyes nőknél gyakori mellékhatása az erős, sötét arcszőr. Minimális mennyiségű, világos, pihe-szerű szőr nőtt csak ki a kezelt területeken (néhol már egyáltalán semmi nem nő vissza hetek óta), most kezdem a lábaimat és a bikini vonalat – remélhetőleg hasonló eredménnyel.”  – T. Judit (Budapest)

,,Rögtön az első kezelés után itt is gyengébbek voltak a kinövő szőrök és sok ki is hullt már akkor is, ha csak megvakartam a karomat. A karomon lévő szőrök 60-70 %-a eltűnt.” – Z. Virág (Székesfehérvár)

Média véleménye

Vásárlóink pozitív visszajelzései mindig különös örömmel töltenek el bennünket – és amikor egyedülálló otthoni IPL szőrtelenítő készülékünkre a piacon is felfigyeltek a sajtó munkatársai, ők is csodájára jártak ennek a készüléknek. Szakmai tudásunkat megosztva velük pedig szakértői lettünk a témának.

Már az első néhány kezelés meglepő eredményt hozott: egyre gyengébb szálacskák nőttek vissza levillantott testrészeken és ezek a kúra során fokozatosan ritkultak, hullottak. A legmegdöbbentőbb eredményt a bajuszvonalnál értük el: innen 5 alkalom után teljesen eltűntek a szőrszálak.” – Teszt a noiportal.hu oldalon

Többek között még itt is láthattál minket

deess-ipl-velemenyek-eredmenyek

deess-ipl-velemenyek-eredmenyek

Kérdésed van? Mi megválaszoljuk! – Szakértői tanácsadás, Ajándék kezelés

hogyan-valasszak-villanofenyes-szortelenitotRészletes, szakértői információk

Minket nem csak addig érdekelsz, amíg megveszed a terméket – bármikor kereshetsz minket, akár telefonon, akár e-mailben, és nem automatikus válaszüzenetet kapsz kérdéseidre és esetleges problémáidra.

hogyan-valasszak-villanofenyes-szortelenitotSzakértői tanácsadás

Szeretnénk, hogy a Számodra legmegfelelőbb terméket találd meg szépségápolási problémáidra, így weboldalunkon részletes információkat találsz mind a DEESS IPL készülékünkről, mind a benne rejlő technológiáról, az IPL villanófényes szőrtelenítésről.

hogyan-valasszak-villanofenyes-szortelenitotOrvosi szaktanácsadás

Orvosszakértővel beszélnél az IPL szőrtelenítő készülék használatát illetően? Készséggel áll rendelkezésedre személyesen vagy akár telefonon, díjmentesen.

hogyan-valasszak-villanofenyes-szortelenitotIngyenes próbakezelés

Sőt, akár személyesen is bejöhetsz budapesti bemutatótermünkbe, ahol szakértőink örömmel válaszolják meg kérdéseidet. Amennyiben pedig tüzetesebben megismernéd a készülékünket, úgy ingyenes próbakezelésen is részt vehetsz, hogy megnézhesd, mennyire egyszerűen használható. 

deess-velemenyek-eredmenyek

dessa-ipl-szortelenito-eredmenyek

Megbízható, kényelmes vásárlás – Garancia, Részletfizetés, Ingyenes szállítás

hogyan-valasszak-villanofenyes-szortelenitot2 év garancia, szerviz szolgáltatásdeess-ipl-szortelenito-garancia

Amennyiben a készülékkel valami probléma adódik, szervizelési lehetőséget is nyújtunk, szintén Magyarországon belül, a 2 éves garancia ugyanis biztosítja a zökkenőmentes használatot is.

hogyan-valasszak-villanofenyes-szortelenitotMagyar nyelvű használati útmutató

Mindamellett pedig, hogy DEESS IPL készülékünk minden tekintetben megfelel az otthon használt készülékekre vonatkozó összes biztonsági követelménynek, magyar nyelvű használati útmutatót mellékelünk hozzá, (nem angol, nem cseh, nem szlovák…) melyet mi magunk állítottunk össze, és amelyben minden fontos információt kézhez kapsz a kezelések mikéntjéről és a készülékek működéséről.

hogyan-valasszak-villanofenyes-szortelenitotRészletfizetés

Online vásárolnál vagy üzletünkben személyesen? Ne aggódj, több fizetési módszer is rendelkezésedre áll! Ha pedig nem egyszerre fizetnéd ki a termék árát, akkor igénybe veheted részletfizetési ajánlatunkat!

hogyan-valasszak-villanofenyes-szortelenitot1 napos, ingyenes házhoz szállítás

Nálunk nem kell előre kifizetned a terméket, akár átvételnél is fizethetsz készpénzzel, sőt, bankkártyával is. A megrendelt készüléket pedig ingyenesen szállítjuk ki bármely magyarországi címre, 1-2 napon belül. Ha külföldön élsz, az se probléma, a külföldi címre való szállítás feltételeiről itt olvashatsz!

deess-ipl-gep-velemenyek

Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdésével forduljon hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!
[contact-form-7 id='237' title='Kérdése van']
Weisz Fanni

Weisz Fanni, modell

„Azt szeretem a legjobban a DEESS IPL szőrtelenítő gépben, hogy nem kell naponta vagy hetente a szőrtelenítéssel bajlódnom, hiszen hónapokig szép sima marad a bőröm.”

A Női Portál szerkesztői

A Női Portál szerkesztői

„Már az első néhány kezelés meglepő eredményt hozott: egyre gyengébb szálacskák nőttek vissza levillantott testrészeken és ezek a kúra során fokozatosan ritkultak, hullottak."

Kuna Kata, blogger

Kuna Kata, blogger

„Tényleg használ. Már pár használat után jelentős változást lehetett észrevenni, ami a szőrszálak visszanövését illeti. Mindent összevetve, szerintem bárkinek jó vétel lehet."

tovább >>

IPL szőrtelenítés előtte utána

tovább >>
2011-2019 DEESS®    ●    © Minden jog fenntartva.
Főoldal    ●    Lap tetejére