DEESS IPL, otthoni tartós szőrtelenítő készülék

Villanófényes szőrtelenítő gép – Garancia

Gyors és ingyenes szállítás

Az otthoni DEESS IPL vagy DESSA IPL szőrtelenítő gépet villámgyorsan (1-2 napon belül) ingyenesen kiszállítjuk, bármely magyarországi címre. Bővebb információ! >>>

Garantáltan biztonságos kezelés

A DEESS IPL és DESSA IPL szőrtelenítő gépek biztonságosságát hivatalos minősítések és tanúsítványok, valamint a készülékbe épített speciális szenzorok garantálják.

A DEESS IPL és DESSA IPL szőrtelenítő gép minden tekintetben megfelel az otthon használt készülékekre vonatkozó összes biztonsági követelménynekISO Medical minősítéssel 14485:2003, CE minősítéssel és FDA tanúsítvánnyal rendelkezik.

A DEESS IPL szőrtelenítő gép maximális biztonságosságát az alábbiak is garantálják:

  • Beépített szenzor. Csak akkor lehet villantást leadni a készülékkel, ha a kezelőfej teljes felülete tökéletesen érintkezik a bőrrel.
  • 1-5 fokozat között állítható fényenergia-intenzitás. A bőr- és szőrszínnek legmegfelelőbb szinten, kíméletesen, mégis eredményesen folytatható a kezelés.
  • Túlmelegedés érzékelő. Használat közben, ha szükséges, automatikusan lekapcsol a készülék.
  • Biztonsági szemüveg, a szem védelme érdekében.

A DEESS IPL és DESSA IPL részletes, magyar nyelvű használati útmutatóban leírtak alapján egyszerűen és maximális biztonság mellett használható. Vásárlóink kényelme érdekében a készülékhez részletes bemutató CD-t is mellékelünk. További kérdések esetén ingyenes orvosi tanácsadással és ügyfélszolgálattal is állunk az érdeklődők rendelkezésére.

A DEESS IPL és DESSA IPL szőrtelenítő gépek zökkenőmentes használatát a készülékre nyújtott 2 év garancia is biztosítja.

Bővebben a DEESS IPL vagy DESSA IPL szőrtelenítő gépről itt! >>>

Tesztelje ingyen!

Bemutatótermünkben bárki díjmentesen kipróbálhatja a DEESS IPL vagy DESSA IPL szőrtelenítő gépet, így személyesen is meggyőződhet a kezelés fájdalommentességéről.

Ha szeretne személyesen is meggyőződni arról, hogy milyen érzést nyújt a DEESS IPL vagy DESSA IPL szőrtelenítő géppel végzett szőrtelenítés, jöjjön el 9. kerületi bemutatótermünkbe, ahol minden érdeklődő kipróbálhatja a készüléket!

A teszt során egy kisebb testfelületen próbavillantásokat adhat le, így saját bőrén tapasztalhatja, hogy a DEESS IPL vagy DESSA IPL készülékkel végzett IPL szőrtelenítés az ön bőr- és szőrszínének megfelelő beállításokkal tényleg nem fájdalmas. Arról is meggyőződhet, hogy a kezelés könnyedén és kényelmesen végezhető.

Tapasztalt munkatársaink szükség esetén az ön bőr- és szőrtípusának megfelelő beállítások kiválasztásában is segítenek, és készséggel válaszolnak a tartós IPL szőrtelenítéssel kapcsolatos kérdéseire.

Amennyiben nem tud eljönni hozzánk, de szeretne bővebb tájékoztatást a DEESS IPL vagy DESSA IPL szőrtelenítő gép működéséről, forduljon bizalommal munkatársainkhoz a +36 1 226 4179, +36 30 6303 777 ügyfélszolgálati telefonszámokon!

Bemutatótermünk címe: 1096, Budapest, Thaly Kálmán utca 39.

Nyitva tartás: H-CS: 8:00-17:00, P: 8:00-14:30

Tárczy Judit

Judit vagyok!

Kérdésével forduljon hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!

Név

E-mail cím

Telefonszám

Üzenet

Sztárok, újságírók véleménye
Weisz Fanni

Weisz Fanni, modell

„Azt szeretem a legjobban a DEESS IPL szőrtelenítő gépben, hogy nem kell naponta vagy hetente a szőrtelenítéssel bajlódnom, hiszen hónapokig szép sima marad a bőröm.”

A Női Portál szerkesztői

A Női Portál szerkesztői

„Már az első néhány kezelés meglepő eredményt hozott: egyre gyengébb szálacskák nőttek vissza levillantott testrészeken és ezek a kúra során fokozatosan ritkultak, hullottak."

Kuna Kata, blogger

Kuna Kata, blogger

„Tényleg használ. Már pár használat után jelentős változást lehetett észrevenni, ami a szőrszálak visszanövését illeti. Mindent összevetve, szerintem bárkinek jó vétel lehet."

tovább >>

Előtte-utána

tovább >>
2011-2019 DEESS®    ●    © Minden jog fenntartva.
Főoldal    ●    Lap tetejére