DEESS IPL, otthoni tartós szőrtelenítő készülék
DEESS IPL, otthoni tartós szőrtelenítő készülék

Forever Skin IPL szőrtelenítő Védőszemüveg

Eltűnt az IPL szőrtelenítő készülékedhez ajándékba kapott védőszemüveged? Pánikra semmi ok! Ezen az oldalon ugyanis külön megrendelheted az IPL szőrtelenítéshez elengedhetetlen védőszemüveget, melyet minden Forever Skin IPL szőrtelenítő készülék rendeléséhez ajándékba adunk.

dessa-ipl-szortelenito-vedoszemuveg

Védőszemüveg a Forever Skin IPL szőrtelenítő készülékhez

A Forever Skin IPL védőszemüveg gondoskodik szemeged védelméről, így biztonságosan szabadulhatsz meg szőrszálaidtól!

Számos védelmi funkciója – bőrszenzor, túlmelegedés érzékelő- mellett IPL szőrtelenítő készülékeinkhez védőszemüveget is kapsz tőlünk ajándékba. Ez azért fontos, mert egy 10 J/cm2 feletti géppel (ami egy 3cm2 fejű gépnél 30J-jelent) NEM végezhető otthon IPL szőrtelenítés (villanófényes szőrtelenítés), ugyanis a kiszűrődő fény károsíthatja a szemet és megégetheti a bőrt. Ezért a minél erősebb otthoni IPL szőrtelenítő gép hajszolása helyet érdemes olyat választani, ami megfelelően erős, mégis biztonságos kezelést nyújt majd Számodra.

A védőszemüveg ára: 5000 Ft

 

A Forever Skin IPL szőrtelenítő készülékhez tartozó védőszemüveget egyelőre az online webshopon nem tudod beszerezni, így ha rendelni szeretnél a rendeles@szortelenitesipl.hu e-mail címen tudod megtenni, vagy a következő telefonszámok egyikén: + 36 1 226 4179; + 36 30 6303 777

Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdésével forduljon hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!
[contact-form-7 id='237' title='Kérdése van']
Weisz Fanni

Weisz Fanni, modell

„Azt szeretem a legjobban a DEESS IPL szőrtelenítő gépben, hogy nem kell naponta vagy hetente a szőrtelenítéssel bajlódnom, hiszen hónapokig szép sima marad a bőröm.”

A Női Portál szerkesztői

A Női Portál szerkesztői

„Már az első néhány kezelés meglepő eredményt hozott: egyre gyengébb szálacskák nőttek vissza levillantott testrészeken és ezek a kúra során fokozatosan ritkultak, hullottak."

Kuna Kata, blogger

Kuna Kata, blogger

„Tényleg használ. Már pár használat után jelentős változást lehetett észrevenni, ami a szőrszálak visszanövését illeti. Mindent összevetve, szerintem bárkinek jó vétel lehet."

tovább >>

IPL szőrtelenítés előtte utána

tovább >>
2011-2019 DEESS®    ●    © Minden jog fenntartva.
Főoldal    ●    Lap tetejére