DEESS IPL, otthoni tartós szőrtelenítő készülék
DEESS IPL, otthoni tartós szőrtelenítő készülék

IPL szőrtelenítő Forever Skin IPL és DEESS IPL készülék

Ismerd meg az évekig tartó szőrtelenség titkát!

7 év, több 1000 elégedett vásárló, köztük sztárok és bloggerek.

DEESS IPL és Forever Skin IPL szőrtelenítő készülékeink kiemelkedően magas, 300.000 garantált villanásszámmal rendelkező, otthoni használatra optimalizált készülékek, melyek hosszú évekre szabadítanak meg Téged a szőrszálaktól. Mindezt ráadásul diszkréten, a Te időbeosztásodhoz igazodva, a szalonokban is használt, valódi IPL villanófényes szőrtelenítés segítségével! És a legnagyobb meglepetésünk még hátravan…

Mit nyújt Számodra a Forever Skin IPL szőrtelenítő gép és a DEESS IPL szőrtelenítő gép?

pHosszú évekig tartó szőrtelenséget állandó szőrtelenítés helyett

Az IPL szőrtelenítés (villanófényes szőrtelenítés) tartóssága egyénenként eltérhet, de a hatás jellemzően 5-8 évig tart. Az IPL szőrtelenítés után is csak jóval kisebb mennyiségben és gyengébben nőnek vissza a szálacskák, amik egy újabb IPL szőrtelenítés kúrával ismét hatékonyan eltüntethetőek. Ne aggódj, IPL készülékedet nem kell állandóan használnod! Ha egy IPL szőrtelenítés kúrát elvégeztél, csupán időközönként lesz szükséged fenntartó kezelésre.

p80%-os szőrzetcsökkenést már pár IPL szőrtelenítő gép kezelés után

Bár egy IPL szőrtelenítő gép segítségével végzett kúra 12 kezelést foglal magában, akár már 4 kezelés után látványos szőrzetcsökkenés figyelhető meg a kezelt területen! Ráadásul azok a szőröcskék, amik visszanőnek, egyre pihésebbek, hisz fokozatosan kopnak ki és gyengülnek, így kezelésről kezelésre egyre látványosabb a hatás.

pAz egész test, így az arc és intim területek szőrtelenítését is!

A IPL villanófényes szőrtelenítés által szőrteleníthető testrészeken (pl. láb, kar, hát, hónalj, popsi, has, mellkas, lábfej, váll) kívül IPL szőrtelenítő készülékeink még a kényesebb helyeken, pl. bajuszvonalon, állon, intim területeken is bátran és kipróbáltan használhatóak! Ez pedig az optimalizált méretű (3 és 4 cm2) villanóablaknak, valamint az 5 beépített kezelési fokozatnak köszönhető.

forever-skin-ipl

pGarantált 300.000 villanásszámot, a legoptimálisabb, 24 Joule teljesítményt és 5 fokozatot

IPL szőrtelenítés (villanófényes szőrtelenítés) tekintetében egy átlagos nőnek kb. 10-20.000 villanásra lehet szüksége az évekig tartó szőrtelenséghez. Így mindegyik általunk forgalmazott IPL szőrtelenítő gép képes az egész családod tartós szőrtelenítésére, sőt, akár barátaidnak is kölcsönadhatod, mégsem lesz szükséged költséges csereizzókra! Készülékeink ráadásul a lehető legoptimálisabb teljesítménnyel, 24 Joule-lal működnek, ami azt jelenti, hogy velük az IPL szőrtelenítés egyszerre hatékony és biztonságos.

pGyors és fájdalommentes szőrtelenítést otthon!

Az otthoni IPL szőrtelenítés (villanófényes szőrtelenítés) a szőr- és bőrszínnek megfelelő intenzitáson végezve NEM fájdalmas! A lézeres eljárással ellentétben IPL szőrtelenítés során a környező szövetek nem hevülnek fel, így alkalmazása sokkal kellemesebb, mint a lézerek, vagy akár epilátor, esetleg gyanta használata. Sötétebb bőrszín esetén tapasztalható enyhe melegség vagy kis csipkedés, ám ez igen ritka. Ráadásul készülékeink CE és RoHS minősítéssel rendelkeznek, ezáltal is biztosítva biztonságos és tartós eredményt.

pNők és férfiak is bátran használhatják!

Manapság természetes dolog, hogy férfiak is szeretnének ápolt külsőt, így náluk is egyre inkább előtérbe kerül az IPL szőrtelenítés (villanófényes szőrtelenítés) kérdése. Az IPL szőrtelenítés technológiája mindkét nem számára biztosítja a tartós szőrtelenséget, azonban férfiak esetében a szőrzet erősebb, mint nőknél, így valószínűleg a szőr kikopásáig több kezelés szükséges.

forever-skin-ipl-szortelenito-kezeles

pNEM csökkentett energiájú pl. HPL, ELOS, hanem a valódi IPL szőrtelenítés technológiáját!

IPL szőrtelenítő készülékeink– sok más készüléktől eltérően – 100%-ban eredeti IPL energiát alkalmaznak.  Ez miért fontos? Gyakran találkozhatsz kombinált technológiájú  (pl. HPL, ELOS) gépekkel, melyekben a fényalapú IPL technológiát rádiófrekvenciával RF kombinálják. A két technológia kombinációja azonban nem szőrtelenítésre lett kifejlesztve, a rádiófrekvenciának ugyanis nincs szőrtelenítő hatása, hanem a bőr alatti kollagénre van megújító hatással. Ezek a technológiák idősebbek számára javasolhatók, akik más problémákat is szeretnének megoldani (ránctalanítás, pigmentfoltok, rosacea, stb.).

A HPL ELOS készülékekben alkalmazott IPL energia általában kisebb, mint a valódi IPL készülékekben. Szőrtelenítésre alkalmazva csak 50-70%-os szőrzetcsökkenést eredményeznek, valamint gyakran folyamatos használatot igényelnek.

pVezetékes kivitelt

Egyik általunk forgalmazott IPL szőrtelenítő gép használata esetén sem fordulhat elő, hogy használat közben lemerül, hiszen egyik sem akkumulátoros, hanem mindkét készülék vezetékes kivitelezésű. Az akkumulátoros gépek esetén az aksi 2-3 év után már nem, vagy nem olyan jól működik, főképp ha hosszabb ideig nem végzel vele kezeléseket. Az általunk forgalmazott készülékek esetén azonban IPL szőrtelenítés közben nem kell aggódnod a gép élettartama miatt sem.

Kpiváló ár/érték arányt  2 év garanciával, magyar szervizzel!

IPL szőrtelenítő készülékeink villanásonkénti költsége mindössze 0,33-0,36 Ft, míg a hasonlóan jó minőségű otthoni IPL készülékeknél ez az összeg jóval magasabb lehet. IPL szőrtelenítő készülékeink megvásárlásakor ráadásul extra költségekkel sem kell számolni! Használatukhoz semmilyen kiegészítő gél, krém vagy pótalkatrész, csereizzó nem szükséges!

IPL szőrtelenítés terén mire számíthatsz?

Általánosságban elmondható, hogy az IPL szőrtelenítés kúraszerűen végzendő. A 10-12 IPL villanófényes szőrtelenítés 2 hetente kell ismétlendő, a fenntartó kezeléseket pedig érdemes 3-6 havonta végezni.

Több 1000 magyar férfi és
köztük sztárok, újságírók is –
használja és ajánlja IPL szőrtelenítő gépeinket!

Weisz FanniWeisz Fanni, modell, szépségkirálynő:

deess-ipl-szortelenito-gepAzt szeretem a legjobban a DEESS IPL szőrtelenítő gépben, hogy nem kell naponta vagy hetente a szőrtelenítéssel bajlódnom, hiszen hónapokig szép sima marad a bőröm. Így bármikor gond nélkül állhatok kamera elé. Régen nem is gondoltam, hogy a szőrtelenítés ilyen egyszerű is lehet.”

 

forever-skin-ipl-szortelenito-velemenyekBetti, 35 éves vásárlónk véleménye:
deess-ipl-szortelenito-gep Körülbelül fél éve vásároltam Önöktől a Forever Skin IPL szőrtelenítő gépet – és imádom. Rendesen végigcsináltam a kezeléseket, ami nem volt nehéz, mert tényleg csak 2 hetente filmézés közben végigvillantottam a lábamat, a karomat és a hónaljamat. Már a 3. kezelés után érezhető volt, hogy gyengébben nőttek vissza a szőrszálak, így a 12. kezelés végére már szinte 100%-ban el is tűntek a szőrszálaim. Nagy megkönnyebbülés volt, hogy nem kellett egész nyáron azon aggódnom, hogy mikor szőrtelenítsek, mikor mit vehetek fel, ha elfelejtettem szőrteleníteni és a többi.”

forever-skin-ipl-szortelenito-eredmenyekTamás, 29 éves vásárlónk véleménye:

deess-ipl-szortelenito-gepRészben a barátnőmet akartam a Forever Skin IPL szőrtelenítő géppel meglepni, másrészt gondoltam általa legalább van ürügyem használni a mellkasomon és a hónaljamon. Férfiként nagyon sűrű a szőrzetem, és mivel rendszeresen sportolok, ez elég zavaró tud lenni. A 5-es fokozaton használtam, és körülbelül 10 kezelés után már csak kis pihéket lehetett észrevenni a kezelt területeken, és még nincs vége a kezelés sorozatnak.”

Szeretnél még többet megtudni arról, hogy mit gondolnak a IPL villanófényes szőrtelenítő készülékünkről a sztárok és vásárlóink? Ide kattintva még több eredményt ismerhetsz meg!

A Krémmánia díja is IPL szőrtelenítő gépeinket igazolja!

Tudtad, hogy DEESS IPL szőrtelenítő gépet beválasztották a 3 legnépszerűbb IPL szőrtelenítő közé, a Philips Lumea és a Braun Silk Expert mellé? Ha nem hiszed, a cikket ide kattintva olvashatod!

És hogy hol láthattál még minket?

deess-ipl-velemenyek-eredmenyek


Vadonatúj fejlesztés otthoni IPL szőrtelenítés terén – a Te igényeidre szabva

Az általunk először forgalmazott DEESS IPL szőrtelenítő gép hatalmas sikernek örvendett 7 évig – segítségével rengeteg magyar férfi és nő, sztárok és bloggerek szabadultak meg a szőrtelenítés macerájától évekre. Mi azonban ügyfeleink növekvő igényeit látva még többet szerettünk volna adni.

Követtük a piacon növekvő vásárlói igényeket, összegyűjtöttük a mi vásárlóink észrevételeit és visszajelzéseit, és arra jutottunk, hogy hatalmas igény ütötte fel fejét többek között egy digitális panel a készüléken és többféle szépségápolási kezelés otthoni elvégzése iránt, azonban a DEESS hivatalos gyártója sajnos nem tudta ezeket az igényeket kielégíteni.

Így hát kezünkbe vettük az irányítást és az összes feltételt, majd továbbfejlesztettük mindenki kedvenc IPL szőrtelenítő gépét, így pedig létrejött a piacon egyedülálló Forever Skin IPL szőrtelenítő gép. Benne mindent megtalálsz, ami szeretett DEESS IPL szőrtelenítő készülékünkben benne volt – csak még sokkal többet is, ugyanolyan barátságos áron.

Forever Skin IPL szőrtelenítő gép – Milyen extrákkal nyújt többet?

1Egyedülálló digitális panel a készüléken az IPL szőrtelenítés piacán

23 szépségápolási kezelés 1 készülékben – IPL szőrtelenítés mellett arcfiatalításra és akne kezelésére is használhatod

3

Többszörös védelem a szemednek

De mit is takarnak pontosan ezek az újítások és miben nyújtanak Neked többet? Máris nézzük!

forever-skin-ipl-digitalis-panel

1

Egyedülálló digitális panel a készüléken a villanófényes szőrtelenítés piacán

Miért jó és miért biztonság ez NEKED?

pbiztosan tudhatod, hogy az IPL szőrtelenítő gép 300.000 villanást tartalmaz!

pbiztosan tudod mennyit használtál el Te belőle!

pbiztosan tudod, mikor  fogyott el a villanások száma!

pmindig ellenőrizheted a kezelés intenzitását

p

visszajelzést kapsz a készülék biztonsági működéséről (pl. ha bekapcsol a ventilátor vagy a hőszenzor)

p

a lekövethető információk segítségével biztos, hogy nem lesz problémád a garancia érvényesítéssel, nem vernek át a szervizben!

Előfordult már, hogy bármilyen elektromos készüléket vásároltál és szervizbe kellett vinned?

Manapság ezt még a legjobb minőségű, prémium eszközöknél is szinte lehetetlen kivédeni. Sajnos IPL szőrtelenítő gép (villanófényes szőrtelenítő gép) vásárlásakor is előfordulhat, hogy meghibásodás miatt a szervizhez vagyunk kénytelenek fordulni, amit garancia időn belül a szerviznek díjmentesen javítania kell.

Mivel a Forever Skin IPL kivételével egyetlen IPL szőrtelenítő gép sem jelzi ki digitális panelen a villanás számát, így egy esetleges működési probléma esetén nem tudhatod, hogy mi lehet a baj. 

Műszaki meghibásodásról van szó? Vagy már kifogyott a villanásszáma? Amennyiben pedig nem tudod bizonyítani azt, hogy még van villanás a gépben, vagyis nem az “izzó fogyott ki” gyakran elhárítják  a garanciális javítást azzal a kifogással, hogy kifogyott a villanásszám a gépből vagyis elveszett a garanciája. Hiszen a garancia 2 év vagy a villanásszám elfogyása (mint az autóknál 3 év vagy 100.000 km).

A Forever Skin IPL szőrtelenítő készülékkel azonban garantáltan nem érhet kár Téged, hiszen ez a készülék KIJELZI A VILLANÁSOKAT! Így Te magad is tisztában lehetsz azzal, hogy van-e benne még villanás vagy kifogyott, és ezzel átverni sem tudnak, hiszen ott a bizonyíték!

23 szépségápolási kezelés 1 készülékben – villanófényes szőrtelenítés mellett arcfiatalításra és akne kezelésére is használhatod

A Forever Skin IPL villanófényes szőrtelenítő gép nem csak a kellemetlen szőrszálaktól szabadít meg évekre – de a ráncokat, sőt, még az aknét is hatékonyan kezeli a 2 db cserélhető fejnek köszönhetően, amely a készülékhez még beszerezhető. A legjobb az egészben? Hogy már csomagajánlatban is megszerezheted őket!

És hogy mit találsz csomagajánlatainkban a Forever Skin IPL szőrtelenítő gép mellett?

Forever Skin IPL Arcfiatalító (SR) fej

Mit érhetsz el a Forever Skin IPL szőrtelenítő gép SR fejével?

– egészségesebb, teltebb arcbőr

– kevesebb ránc

– szemmel látható javulást eredményez a fénykárosodott bőr esetében: eltávolíthatja a kitágult hajszálereket, enyhítheti a színbeli eltéréseket

Hogy lehetséges ez?

Az öregedés során a bőrben csökken a rugalmas kötőszöveti rostok, a kollagén és az elasztin képződése, a bőr emiatt elveszíti teltségét, megereszkedik, ráncosodik. Miután egyszerűen rápattintod az SR arcfiatalító fejet a Forever Skin IPL szőrtelenítő gép fejére, az SR arcfiatalító fej által a bőrbe hatoló IPL hőenergiává alakulva serkenti a rugalmas rostok képződését, ami növelni a bőr feszességét, és a ráncok mélysége enyhül. 

Hogyan használd a Forever Skin IPL szőrtelenítő gép SR fejét? Kattints ide GYIK oldalunkhoz, és máris megtudod!

Forever Skin IPL Aknekezelő (AC) fej

Mit érhetsz el a Forever Skin IPL szőrtelenítő gép AC fejével?

– a pattanások száma és mérete csökken

– az arcbőr simává és üdévé válik

Hogy lehetséges ez?

Csak egyszerűen pattintsd le az általad éppen használt IPL fejet, és pattintsd fel az AC akne kezelő fejet! Az IPL fény a mélybe hatolva a P. acnes baktériumokat elpusztítja, valamint csökkenti a pattanással együtt járó gyulladást. Az IPL technika a manapság használatos legmodernebb metódus, mely a problémás területben célzott hőmérséklet emelkedést hoz létre, így a kezelés közben viszont a bőr felszíne nem károsodik.

Hogyan használd a Forever Skin IPL szőrtelenítő gép AC fejét? Kattints ide GYIK oldalunkhoz, és máris kiderül!

Forever Skin IPL szőrtelenítő gép csomagajánlataink közül melyik Számodra a tökéletes? Nézzük!

forever-skin-ipl-szortelenito-2in1

Forever Skin IPL 2in1 készülék

Ha az IPL szőrtelenítésen kívül csak az arcfiatalító vagy csak az akne kezelő funkcióra van még szükséged, akkor Forever Skin 2in1 IPL csomagajánlatunkat Neked találták ki!
Mit tartalmaz?

p1 db IPL szőrtelenítő fej: garantált 300.000 villanással

p 1 db arcfiatalító (SR) vagy 1 db akne kezelő (AC) fej: újabb garantált 300.000 villanással

.

Összesen tehát?
Garantáltan 600.000 villanás és 2 szépségápolási funkció egyetlen készülékben!

forever-skin-ipl-szortelenito-3in1

Forever Skin IPL 3in1 készülék

Amennyiben az IPL szőrtelenítésen kívül mind az arcfiatalító, mind pedig az akne kezelő funkciónak hasznát vennéd, akkor Forever Skin 3in1 IPL csomagajánlatunkat Neked találták ki!
Mit tartalmaz?

p1 db IPL szőrtelenítő fej: garantált 300.000 villanással

p1 db arcfiatalító (SR) fej: újabb 300.000 villanással

p1 db akne kezelő (AC) fej: újabb 300.000 villanással

Összesen tehát?
Garantáltan 900.000 villanás és 3 szépségápolási funkció egyetlen készülékben!

3

Többszörös védelem a szemednek

Számos védelmi funkciója – bőrszenzor, túlmelegedés érzékelő- mellett IPL szőrtelenítő készülékeinkhez védőszemüveget is kapsz tőlünk ajándékba. Ez azért fontos, mert egy 10 J/cm2 feletti géppel (ami egy 3cm2 fejű gépnél 30J-jelent) NEM végezhető otthon IPL szőrtelenítés (villanófényes szőrtelenítés), ugyanis a kiszűrődő fény károsíthatja a szemet és megégetheti a bőrt. Ezért a minél erősebb otthoni IPL szőrtelenítő gép hajszolása helyet érdemes olyat választani, ami megfelelően erős, mégis biztonságos kezelést nyújt majd Számodra.

Mit rejt a Forever Skin IPL szőrtelenítő gép doboza?

Kíváncsi vagy, hogy milyen érzés lesz kibontani vadonatúj Forever Skin IPL szőrtelenítő géped dobozát? Hogy milyen tartozékokat találsz benne, amelyek csak még jobban megkönnyítik majd saját villanófényes szőrtelenítő géped használatát? Ne habozz, nézd meg alábbi videónkat és megtudod mit rejt a Forever Skin IPL szőrtelenítő gép varázslatos doboza!

Forever Skin IPL szőrtelenítő gép – Még több sikertörténet!

Lilla, 33 éves vásárlónk véleménye a Forever Skin IPL 2in1 készülékről:

deess-ipl-szortelenito-gep33 éves vagyok, és ez a készülék életem befektetése volt. Otthon szépen levillantottam a lábaimat pár hónap alatt, sokkal kevesebbért, mint amit egy szalonban elkértek volna, ráadásul az arcomon egyre megjelenő apróbb ráncokat is lekezeltem az arcfiatalító fejnek köszönhetően. Ezek az apró ráncok már szinte eltűntek, az arcom pedig sokkal ragyogóbbnak és üdébbnek tűnik, pedig semmi mást nem változtattam az arcápolási rutinomban.”

Patrícia, 22 éves vásárlónk véleménye a Forever Skin IPL 3in1 készülékről:

deess-ipl-szortelenito-gep22 éves koromban nagyon csúnya, gyulladt akne kezdett kijönni rajtam. Mivel nem akartam gyógyszereket szedni rá, ezért nagyon megörültem, mikor megláttam ezt a kis akne kezelő fejet a Forever Skin IPL-hez amikor IPL szőrtelenítőt kerestem magamnak. Az akném azóta – gyógyszerek nélkül! – elmúlt, és az utánuk maradt hegek is eltűntek, a régebbiek pedig folyamatosan halványodnak. Ráadásul 11 kezelés után teljesen eltűntek a szőrök a lábamról, ahol IPL szőrtelenítőként használtam a gépet. Nagyon megérte!”

További eredményekre és tapasztalatokra vagy kíváncsi? Kattints ide!


AJÁNDÉK kipróbálási lehetőség! 

Bizonytalan vagy az internetes vásárlással kapcsolatban? Nem szeretnél sok pénzt kiadni olyan termékre, melyet meg se nézhettél, ki sem próbálhattál?

Mi szeretnénk Téged megajándékozni azzal a lehetőséggel, hogy kezedbe vehesd a Forever Skin IPL szőrtelenítő gépet és a DEESS IPL szőrtelenítő gépet, kipróbálhasd, használatuk mennyire egyszerű és fájdalommentes, és természetesen bátran kérdezhetsz is tőlünk, szakértő munkatársainkkal állunk rendelkezésedre!

deess-ipl-telefonGyere el és próbáld ki vásárlási kötelezettség nélkül!
Jelentkezés: +36 30 6303 777


 

forever-skin-ipl-szortelenito

3+1 biztonsági tényező a maximális védelemért IPL szőrtelenítés közben!

A Forever Skin IPL szőrtelenítő gép által az IPL szőrtelenítés hatékony, mégis biztonságos. A megfelelő védelemről az alábbiak gondoskodnak:

1Állítható kezelési intenzitás (1-5)

dessa-ipl-szortelenito-gepAz IPL szőrtelenítés (villanófényes szőrtelenítés) nem káros a bőrfelületre, hiszen a fénytartománya 500 és 1200 nm közötti, az impulzusok pedig max. 0,5 cm-es mélységig jutnak. Ráadásul bőr- és szőrszínednek megfelelően beállíthatod a Számodra megfelelő erősségű kezelési intenzitást a DEESS IPL, Forever Skin IPL szőrtelenítő készüléken.

2Biztonsági szemüveg

Extra biztonsági elemként védi a szemet a kezelés közben kiszűrődő villanófénytől, így az érzékenyebb szeműek is biztonságban érezhetik magukat.

3Beépített bőrszenzor

Csak akkor lehet villantást leadni, ha a kezelőfej teljes felülete tökéletesen érintkezik a bőrrel, illetve az IPL készülék Joule értéke nem haladja meg a 8-10 J/cm2 erősséget, ami egy otthoni használatra kifejlesztett IPL villanófényes szőrtelenítő készülék esetén rendkívül fontos.

4Túlmelegedés érzékelő

Használat közben, ha szükséges, automatikusan lekapcsol bőröd védelme érdekében.

Miért választanak minket olyan sokan?

dessa-ipl-szortelenito-keszulek

.

Mi szól még a Forever Skin IPL szőrtelenítő mellett?

  • 1 év teljeskörű garancia, szerviz szolgálat
  • INGYENES kipróbálási lehetőség bemutatótermünkben
  • 1 munkanapos, ingyenes szállítás országosan
  • CE minősítés
  • Bankkártyás fizetési lehetőség weboldalunkon vagy a futárnál
  • Részletfizetés lehetősége

Válaszd a Forever Skin IPL szőrtelenítőt és mondj búcsút a szőrszálaknak!

p2Tartós szőrtelenség az év 365 napján.

p2

Szőrbenövés, gyulladás és borosta nélküli szőrtelenítés.

p2Valódi, 100% IPL technológia.

p2IPL szőrtelenítés és arcfiatalítás EGYETLEN készülékben!

p2IPL szőrtelenítés, arcfiatalítás ÉS akne kezelés egyetlen készülékben!

.
.

Újévi Szuper Akció – az évekig tartó szőrtelenségért!

-26.090 Ft Árkedvezmény és Ingyenes Szállítás!

Csapj le most, mert az akció csak január 22-ig érhető el!

.

.
forever-skin-ipl-szortelenito-gep

Forever Skin IPL ára

99.900 Ft helyett jan. 22-ig

-26.090 Ft
kedvezménnyel és ajándékokkal

pAJÁNDÉK: 5.000 Ft értékű védőszemüveg 

pAJÁNDÉK: INGYENES 1 napos szállítás 

Most csak 79.900 Ft!

forever-skin-ipl-technologia

.

forever-skin-ipl-szortelenito-2in1

Forever Skin IPL 2in1 készülék ára

SR arcfiatalító
VAGY
AC akne kezelő
fejjel

119.900 Ft helyett jan. 22-ig

-32.090 Ft
kedvezménnyel és ajándékokkal

pAJÁNDÉK: 5.000 Ft értékű védőszemüveg

pAJÁNDÉK: INGYENES 1 napos szállítás

Most csak 93.900 Ft!

forever-skin-ipl-technologia

 

forever-skin-ipl-szortelenito-3in1

Forever Skin IPL 3in1 készülék ára

SR arcfiatalító
ÉS
AC akne kezelő fejjel!
.
139.900 Ft helyett jan. 22-ig

-46.090 Ft
kedvezménnyel és ajándékokkal

pAJÁNDÉK: 5.000 Ft értékű védőszemüveg

pAJÁNDÉK: INGYENES 1 napos szállítás 

Most csak 99.900 Ft!

forever-skin-ipl-technologia

Az ajándék házhozszállítás értéke 1.090 Ft, amely munkanapokra, bármely magyarországi címre vonatkozik! Az ajándék védőszemüveg értéke 5000 Ft.

Kérdésed van? Hívj bennünket! +36 30 6303 777

Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdésével forduljon hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!
[contact-form-7 id='237' title='Kérdése van']
Weisz Fanni

Weisz Fanni, modell

„Azt szeretem a legjobban a DEESS IPL szőrtelenítő gépben, hogy nem kell naponta vagy hetente a szőrtelenítéssel bajlódnom, hiszen hónapokig szép sima marad a bőröm.”

A Női Portál szerkesztői

A Női Portál szerkesztői

„Már az első néhány kezelés meglepő eredményt hozott: egyre gyengébb szálacskák nőttek vissza levillantott testrészeken és ezek a kúra során fokozatosan ritkultak, hullottak."

Kuna Kata, blogger

Kuna Kata, blogger

„Tényleg használ. Már pár használat után jelentős változást lehetett észrevenni, ami a szőrszálak visszanövését illeti. Mindent összevetve, szerintem bárkinek jó vétel lehet."

tovább >>

IPL szőrtelenítés előtte utána

tovább >>
2011-2019 DEESS®    ●    © Minden jog fenntartva.
Főoldal    ●    Lap tetejére