DEESS IPL, otthoni tartós szőrtelenítő készülék

IPL szőrtelenítő DEESS és DESSA készülék

Ismerd meg az évekig tartó szőrtelenség titkát!

7 év, több 1000 elégedett vásárló, köztük sztárok és bloggerek.

DEESS IPL és DESSA IPL szőrtelenítő készülékeink kiemelkedően magas, 300.000 garantált villanásszámmal rendelkező, otthoni használatra optimalizált készülékek, melyek hosszú évekre szabadítanak meg Téged a szőrszálaktól. Mindezt ráadásul diszkréten, a Te időbeosztásodhoz igazodva, a szalonokban is használt, valódi IPL villanófényes technológia segítségével! És a legnagyobb meglepetésünk még hátravan…

Mit nyújtanak Számodra IPL készülékeink?

pHosszú évekig tartó szőrtelenséget állandó szőrtelenítés helyett

Az IPL szőrtelenítés (villanófényes szőrtelenítés) tartóssága egyénenként eltérhet, de a hatás jellemzően 5-8 évig tart. Ezt követően is csak jóval kisebb mennyiségben és gyengébben nőnek vissza a szálacskák, amik egy újabb IPL kúrával ismét hatékonyan eltüntethetőek. Ne aggódj, IPL készülékedet nem kell állandóan használnod! Ha egy szőrtelenítő kúrát elvégeztél, csupán időközönként lesz szükséged fenntartó kezelésre.

p80%-os szőrzetcsökkenést már pár kezelés után

Bár egy IPL szőrtelenítő kúra 12 kezelést foglal magában, akár már 4 kezelés után látványos szőrzetcsökkenés figyelhető meg a kezelt területen! Ráadásul azok a szőröcskék, amik visszanőnek, egyre pihésebbek, hisz fokozatosan kopnak ki és gyengülnek, így kezelésről kezelésre egyre látványosabb a hatás.

pAz egész test, így az arc és intim területek szőrtelenítését is!

A IPL villanófényes szőrtelenítés által szőrteleníthető testrészeken (pl. láb, kar, hát, hónalj, popsi, has, mellkas, lábfej, váll) kívül IPL szőrtelenítő készülékeink még a kényesebb helyeken, pl. bajuszvonalon, állon, intim területeken is bátran és kipróbáltan használhatóak! Ez pedig az optimalizált méretű (3 és 4 cm2) villanóablaknak, valamint az 5 beépített kezelési fokozatnak köszönhető.

dessa-ipl-szortelenito-gep

pGarantált 300.000 villanásszámot, a legoptimálisabb, 24 Joule teljesítményt és 5 fokozatot

Egy átlagos nőnek kb. 10-20.000 villanásra lehet szüksége az évekig tartó szőrtelenséghez. Így a IPL szőrtelenítő készülékeink az egész családod tartós szőrtelenítésére képesek, sőt akár barátaidnak is kölcsönadhatod, mégsem lesz szükséged költséges csereizzókra! Készülékeink ráadásul a lehető legoptimálisabb teljesítménnyel, 24 Joule-lal működnek, ami azt jelenti, hogy velük a kezelés egyszerre hatékony és biztonságos.

pGyors és fájdalommentes szőrtelenítést otthon!

Az otthoni IPL szőrtelenítés (villanófényes szőrtelenítés) a szőr- és bőrszínnek megfelelő intenzitáson végezve NEM fájdalmas! A lézeres eljárással ellentétben IPL szőrtelenítés során a környező szövetek nem hevülnek fel, így alkalmazása sokkal kellemesebb, mint a lézerek, vagy akár epilátor, esetleg gyanta használata. Sötétebb bőrszín esetén tapsztalható enyhe melegség vagy kis csipkedés, ám ez igen ritka. Ráadásul készülékeink CE és RoHS minősítéssel rendelkeznek, ezáltal is biztosítva biztonságos és tartós eredményt.

pNők és férfiak is bátran használhatják!

Manapság természetes dolog, hogy férfiak is szeretnének ápolt külsőt, így náluk is egyre inkább előtérbe kerül az IPL szőrtelenítés (villanófényes szőrtelenítés) kérdése. Az IPL technológia mindkét nem számára biztosítja a tartós szőrtelenséget, azonban férfiak esetében a szőrzet erősebb, mint nőknél, így valószínűleg a szőr kikopásáig több kezelés szükséges.

dessa-ipl-szortelenito-keszulek

pNEM csökkentett energiájú pl. HPL, ELOS, hanem valódi IPL technológiát!

IPL szőrtelenítő készülékeink– sok más készüléktől eltérően – 100%-ban eredeti IPL energiát alkalmaznak.  Ez miért fontos? Gyakran találkozhatsz kombinált technológiájú  (pl. HPL, ELOS) gépekkel, melyekben a fényalapú IPL technológiát rádiófrekvenciával RF kombinálják. A két technológia kombinációja azonban nem szőrtelenítésre lett kifejlesztve, a rádiófrekvenciának ugyanis nincs szőrtelenítő hatása, hanem a bőr alatti kollagénre van megújító hatással. Ezek a technológiák idősebbek számára javasolhatók, akik más problémákat is szeretnének megoldani (ránctalanítás, pigmentfoltok, rosacea, stb.).

A HPL ELOS készülékekben alkalmazott IPL energia általában kisebb, mint a valódi IPL készülékekben. Szőrtelenítésre alkalmazva csak 50-70%-os szőrzetcsökkenést eredményeznek, valamint gyakran folyamatos használatot igényelnek.

pVezetékes kivitelt

IPL szőrtelenítő készülékeink használata esetén nem fordulhat elő, hogy használat közben lemerül, hiszem nem akkumulátoros, hanem mindkét készülék vezetékes kivitelezésű. Az akkumulátoros gépek esetén az aksi 2-3 év után már nem, vagy nem olyan jól működik, főképp ha hosszabb ideig nem végzel vele kezeléseket. Az általunk forgalmazott készülékek esetén azonban nem kell aggódnod a gép élettartama miatt sem.

Kpiváló ár/érték arányt  2 év garanciával, magyar szervizzel!

IPL szőrtelenítő készülékeink villanásonkénti költsége mindössze 0,33-0,36 Ft, míg a hasonlóan jó minőségű otthoni IPL készülékeknél ez az összeg jóval magasabb lehet.IPL szőrtelenítő készülékeink megvásárlásakor ráadásul extra költségekkel sem kell számolni! Használatukhoz semmilyen kiegészítő gél, krém vagy pótalkatrész, csereizzó nem szükséges!

Több 1000 magyar férfi és
köztük sztárok, újságírók is –
használja és ajánlja!

Weisz FanniWeisz Fanni, modell, szépségkirálynő:

deess-ipl-szortelenito-gepAzt szeretem a legjobban a DEESS IPL szőrtelenítő gépben, hogy nem kell naponta vagy hetente a szőrtelenítéssel bajlódnom, hiszen hónapokig szép sima marad a bőröm. Így bármikor gond nélkül állhatok kamera elé. Régen nem is gondoltam, hogy a szőrtelenítés ilyen egyszerű is lehet.”

 

Betti, 35 éves vásárlónk véleménye:
deess-ipl-szortelenito-gep Körülbelül fél éve vásároltam Önöktől a DESSA IPL szőrtelenítőt – és imádom. Rendesen végigcsináltam a kezeléseket, ami nem volt nehéz, mert tényleg csak 2 hetente filmézés közben végigvillantottam a lábamat, a karomat és a hónaljamat. Már a 3. kezelés után érezhető volt, hogy gyengébben nőttek vissza a szőrszálak, így a 12. kezelés végére már szinte 100%-ban el is tűntek a szőrszálaim. Nagy megkönnyebbülés volt, hogy nem kellett egész nyáron azon aggódnom, hogy mikor szőrtelenítsek, mikor mit vehetek fel, ha elfelejtettem szőrteleníteni és a többi.”

dessa-ipl-velemeny-ferfiTamás, 29 éves vásárlónk véleménye:

deess-ipl-szortelenito-gepRészben a barátnőmet akartam a DESSA IPL-lel meglepni, másrészt gondoltam általa legalább van ürügyem használni a mellkasomon és a hónaljamon. Férfiként nagyon sűrű a szőrzetem, és mivel rendszeresen sportolok, ez elég zavaró tud lenni. A 5-es fokozaton használtam, és körülbelül 10 kezelés után már csak kis pihéket lehetett észrevenni a kezelt területeken, és még nincs vége a kezelés sorozatnak.”

Szeretnél még többet megtudni arról, hogy mit gondolnak a IPL villanófényes szőrtelenítő készülékünkről a sztárok és vásárlóink? Ide kattintva még több eredményt ismerhetsz meg!

A Krémmánia díja is minket igazol!

Tudtad, hogy DEESS IPL szőrtelenítő gépet beválasztották a 3 legnépszerűbb IPL szőrtelenítő közé, a Philips Lumea és a Braun Silk Expert mellé? Ha nem hiszed, a cikket ide kattintva olvashatod!

És hogy hol láthattál még minket?

deess-ipl-velemenyek-eredmenyek


DEESS IPL szőrtelenítő készülékünk hatalmas sikernek örvendett 7 évig – segítségével rengeteg magyar férfi és nő, sztárok és bloggerek szabadultak meg a szőrtelenítés macerájától évekre. Mi azonban ügyfeleink növekvő igényeit látva még többet szerettünk volna adni.

Követtük a piacon növekvő vásárlói igényeket, összegyűjtöttük a mi vásárlóink észrevételeit és visszajelzéseit, és arra jutottunk, hogy hatalmas igény ütötte fel fejét többek között egy digitális villanásszámláló vagy többféle szépségápolási kezelés otthoni elvégzése iránt, azonban a DEESS hivatalos gyártója sajnos nem tudta ezeket az igényeket kielégíteni.

Így hát kezünkbe vettük az irányítást és az összes feltételt, majd továbbfejlesztettük mindenki kedvenc IPL szőrtelenítőjét, megalkotva a piacon egyedülálló DESSA IPL szőrtelenítő készüléket. Benne mindent megtalálsz, ami szeretett DEESS IPL szőrtelenítő készülékünkben benne volt – csak még sokkal többet is, ugyanolyan barátságos áron.


Mivel nyújt többet a Dessa IPL szőrtelenítő készülék?

pGyorsabb kezelést a nagyobb, 4 cm2 villanóablaknak köszönhetően

p3 szépségápolási kezelés 1 készülékben – Arcfiatalításra és akne kezelésére is használhatod

pDigitális villanásszám kijelzés a piacon egyedülálló biztonságért

De mit is takarnak pontosan ezek az újítások és miben nyújtanak Neked többet? Máris nézzük!

ipl-szortelenito-gep

pGyorsabb kezelést a nagyobb, 4 cm2 villanóablaknak köszönhetően

A Dessa IPL szőrtelenítő 4 cm2 villanóablakkal rendelkezik, ami a tökéletesen optimális méret ahhoz, hogy mind a kisebb területeken (pl. bajuszvonal, áll), mind pedig a nagyobb felületeken (pl. láb, hát) is kényelmesen használható legyen, valamint gyors szőrtelenítést biztosítson.

p3 szépségápolási kezelés 1 készülékben – Arcfiatalításra és akne kezelésére is használhatod

A DESSA IPL villanófényes szőrtelenítő készülék nem csak a kellemetlen szőrszálaktól szabadít meg évekre – de a ráncokat, sőt, még az aknét is hatékonyan kezeli a 2 db lámpának köszönhetően, amely a készülékhez még beszerezhető. A legjobb az egészben? Hogy már csomagajánlatban is megszerezheted őket!

Így nem csak, hogy 3 különböző szépészeti kezelést végezhetsz magadon, de családon belül is nagy népszerűségnek fog örvendeni új szerzeményed.

És hogy mit nyújtanak Neked csomagjaink?

Dessa 2in1 IPL készülék – És nem csak a szőrtől, de a ráncoktól vagy aknétól is megszabadulsz

Otthonod kényelmében szabadulnál meg a szőrtelenítés macerájától és még az arcbőrödet is szépítenéd?

A DESSA IPL cserélhető SR (arcfiatalító) vagy AC (akne kezelő) fejével mindez lehetséges! Egyedülálló csomagajánlatunk segítségével a szépségszalonok 2 kezelését ötvözheted a szalonárak töredékéért, ahogyan Neked tetszik. Felejtsd el, hogy pénz- és időpazarló kezelésekre kelljen rohangálnod az amúgy is zsúfolt mindennapjaid közepette!

A Dessa 2in1 IPL készülék csomagajánlat keretein belül most az IPL szőrtelenítő készülék mellé a 2 db cserélhető fej közül választhatsz: az SR (arcfiatalító) és az AC (akne kezelő) fejek közül.

De melyik lenne Hozzád való? Nézzük meg mire képesek!

Ismerd meg a lenyűgöző eredményeket produkáló SR arcfiatalító fejét, melytől a ráncoktól is megszabadulsz! Hogy működik?

Az öregedés során a bőrben csökken a rugalmas kötőszöveti rostok, a kollagén és az elasztin képződése, a bőr emiatt elveszíti teltségét, megereszkedik, ráncosodik. Miután egyszerűen rápattintod az SR arcfiatalító fejet a DESSA IPL készülékre, az SR arcfiatalító fej által a bőrbe hatoló IPL hőenergiává alakulva serkenti a rugalmas rostok képződését, ami növelni a bőr feszességét, és a ráncok mélysége enyhül. Az IPL arcfiatalítás kezeléssorozat szemmel látható javulást eredményez a fénykárosodott bőr esetében: eltávolíthatja a kitágult hajszálereket, enyhítheti a színbeli eltéréseket.

Az eredmény:

– egészségesebb teltebb arcbőr

– kevesebb ránc

dessa-ipl-szortelenito-gep-2in1

És mire képes az AC akne kezelő fej?

Csak egyszerűen pattintsd le az általad éppen használt IPL fejet, és pattintsd fel az AC aknekezelő fejet! Az IPL fény a mélybe hatolva a P. acnes baktériumokat elpusztítja, valamint csökkenti a pattanással együtt járó gyulladást. Az IPL technika a manapság használatos legmodernebb metódus, mely a problémás területben célzott hőmérséklet emelkedést hoz létre, így a kezelés közben viszont a bőr felszíne nem károsodik.

Eredmény:

– a pattanások száma és mérete csökken

– aknés hegek is halványodnak.

Nem tudsz dönteni? Mind a két fejnek hasznát vennéd az IPL szőrtelenítő kezeléseid mellett?
Akkor válaszd a Dessa 3in1 csomagajánlatunkat!

Dessa 3in1 IPL készülék – Egy komplett szépségszalon otthonodban, egyetlen készülékkel

IPL szőrtelenítés, arcfiatalítás és akne kezelés egyetlen készülékben? Lehetséges! A cserélhető SR (arcfiatalító) fejjel és AC (akne kezelő) fejjel bármikor élvezheted az IPL fényének más előnyeit is: a kis ráncok eltűnését, a pigmentfoltok halványodását, de akár az évek óta tartó, makacs akne eltűnését is. Sőt, még a korábbi akne hegeid is halványodhatnak!

Ehhez mindössze arra lesz szükséged, hogy az IPL szőrtelenítő használata után lepattintsd annak villanófejét, majd rápattintsd azt a cserélhető fejet, amire Neked éppen szükséged van. Ilyen egyszerű!

Majdnem 1.000.000 villanás!

Bizony! A Dessa IPL szőrtelenítő csomagajánlatban történő megvásárlásával nem a 300.000 villanásszám osztódik el a 3 (vagy 2) féle kezelés között – hanem megszorozódik, hiszen mindegyik kezelőfej 300.000 villanásra képes!

Mire számíts a kezeléseket illetően?

Akár IPL szőrtelenítő, akár arcfiatalító vagy akne kezelő kezelésekről beszélünk, kúraszerűen kell őket alkalmaznod: ami az IPL szőrtelenítés esetén 12 kezelés 2 hetente végezve, a bőrfiatalítás és akne kezelés terén naponta egyszer 1-2 hétig, vagy hetente egyszer folyamatosan.

Az IPL szőrtelenítés elvégezhető a kar, láb, lábfej, hónalj, hát, váll, bajuszvonal, áll, popsi, has, mellkas, intim zóna területén. Az SR bőrfiatalító fej pedig főként arcon, nyakon, dekoltázson, kézfejen, de gyakorlatilag a bőr bármely részén alkalmazandó. Az AC akne kezelő fej, főleg az arcon és a háton, de a test bármely pattanásos bőrterületén alkalmazható

dessa-ipl-szortelenito-gep-3in1

pA piacon egyedülálló védelem

A szemednek…

Számos védelmi funkciója – bőrszenzor, túlmelegedés érzékelő- mellett IPL szőrtelenítő készülékeinkhez védőszemüveget is kapsz tőlünk ajándékba. Ez azért fontos, mert egy 10 J/cm2 feletti géppel (ami egy 3cm2 fejű gépnél 30J-jelent) NEM végezhető otthon IPL szőrtelenítés (villanófényes szőrtelenítés), ugyanis a kiszűrődő fény károsíthatja a szemet és megégetheti a bőrt. Ezért a minél erősebb otthoni IPL szőrtelenítő gép hajszolása helyet érdemes olyat választani, ami megfelelően erős, mégis biztonságos kezelést nyújt majd Számodra. 

… és a pénztárcádnak.

Előfordult már, hogy bármilyen elektromos készüléket vásároltál és szervizbe kellett vinned?

Manapság ezt még a legjobb minőségű, prémium eszközöknél is szinte lehetetlen kivédeni. Sajnos IPL szőrtelenítő gép (villanófényes szőrtelenítő gép) vásárlásakor is előfordulhat, hogy meghibásodás miatt a szervizhez vagyunk kénytelenek fordulni, amit garancia időn belül a szerviznek díjmentesen javítania kell.

Mivel a Dessa IPL kivételével egyetlen IPL szőrtelenítő gép sem jelzi ki digitális panelen a villanás számát, így egy esetleges működési probléma esetén nem tudhatod, hogy mi lehet a baj. 

Műszaki meghibásodásról van szó? Vagy már kifogyott a villanásszáma? Amennyiben pedig nem tudod bizonyítani azt, hogy még van villanás a gépben, vagyis nem az “izzó fogyott ki” gyakran elhárítják  a garanciális javítást azzal a kifogással, hogy kifogyott a villanásszám a gépből vagyis elveszett a garanciája. Hiszen a garancia 2 év vagy a villanásszám elfogyása (mint az autóknál 3 év vagy 100.000 km).

A DESSA IPL szőrtelenítő készülékkel azonban garantáltan nem érhet kár Téged, hiszen ez a készülék KIJELZI A VILLANÁSOKAT! Így Te magad is tisztában lehetsz azzal, hogy van-e benne még villanás vagy kifogyott, és ezzel átverni sem tudnak, hiszen ott a bizonyíték!

Miért jó és miért biztonság ez NEKED?

pbiztosan tudhatod, hogy a készülékben 300.000 villanás van!

pbiztosan tudod mennyit használtál el Te belőle!

pbiztosan tudod, mikor  fogyott el a villanások száma!

pbiztosan nem lesz problémád a Garancia érvényesítéssel, nem vernek át a szervízben !

Még több sikertörténet a Dessa IPL készülékkel!

Lilla, 33 éves vásárlónk véleménye a DESSA 2in1 IPL készülékről:

dessa-ipl-tapasztalat

deess-ipl-szortelenito-gep33 éves vagyok, és ez a készülék életem befektetése volt. Otthon szépen levillantottam a lábaimat pár hónap alatt, sokkal kevesebbért, mint amit egy szalonban elkértek volna, ráadásul az arcomon egyre megjelenő apróbb ráncokat is lekezeltem az arcfiatalító fejnek köszönhetően. Ezek az apró ráncok már szinte eltűntek, az arcom pedig sokkal ragyogóbbnak és üdébbnek tűnik, pedig semmi mást nem változtattam az arcápolási rutinomban.”

Patrícia, 22 éves vásárlónk véleménye a DESSA 3in1 IPL készülékről:

dessa-ipl-szortelenito-tapasztalatdeess-ipl-szortelenito-gep22 éves koromban nagyon csúnya, gyulladt akne kezdett kijönni rajtam. Mivel nem akartam gyógyszereket szedni rá, ezért nagyon megörültem, mikor megláttam ezt a kis akne kezelő fejet a DESSA IPL-hez amikor IPL szőrtelenítőt kerestem magamnak. Az akném azóta – gyógyszerek nélkül! – elmúlt, és az utánuk maradt hegek is eltűntek, a régebbiek pedig folyamatosan halványodnak. Ráadásul 11 kezelés után teljesen eltűntek a szőrök a lábamról, ahol IPL szőrtelenítőként használtam a gépet. Nagyon megérte!”


AJÁNDÉK kipróbálási lehetőség! 

Bizonytalan vagy az internetes vásárlással kapcsolatban? Nem szeretnél sok pénzt kiadni olyan termékre, melyet meg se nézhettél, ki sem próbálhattál?

Mi szeretnénk Téged megajándékozni azzal a lehetőséggel, hogy kezedbe vehesd a DEESS és DESSA IPL szőrtelenítő gépeket, kipróbálhasd, használata mennyire egyszerű és fájdalommentes, és természetesen bátran kérdezhetsz is tőlünk, szakértő munkatársainkkal állunk rendelkezésedre!

deess-ipl-telefonGyere el és próbáld ki vásárlási kötelezettség nélkül!
Jelentkezés: +36 30 6303 777


 

3+1 biztonsági tényező a maximális védelemért!

A DESSA IPL készülékkel az IPL szőrtelenítés hatékony, mégis biztonságos. A megfelelő védelemről az alábbiak gondoskodnak:

1Állítható kezelési intenzitás (1-5)

dessa-ipl-szortelenito-gepAz IPL szőrtelenítés (villanófényes szőrtelenítés) nem káros a bőrfelületre, hiszen a fénytartománya 500 és 1200 nm közötti, az impulzusok pedig max. 0,5 cm-es mélységig jutnak. Ráadásul bőr- és szőrszínednek megfelelően beállíthatod a Számodra megfelelő erősségű kezelési intenzitást a DEESS IPL, DESSA IPL készüléken.

2Biztonsági szemüveg

Extra biztonsági elemként védi a szemet a kezelés közben kiszűrődő villanófénytől, így az érzékenyebb szeműek is biztonságban érezhetik magukat.

3Beépített bőrszenzor

Csak akkor lehet villantást leadni, ha a kezelőfej teljes felülete tökéletesen érintkezik a bőrrel, illetve az IPL készülék Joule értéke nem haladja meg a 8-10 J/cm2 erősséget, ami egy otthoni használatra kifejlesztett IPL villanófényes szőrtelenítő készülék esetén rendkívül fontos.

4Túlmelegedés érzékelő

Használat közben, ha szükséges, automatikusan lekapcsol bőröd védelme érdekében.

Miért választanak minket olyan sokan?

dessa-ipl-szortelenito-keszulek

.

Mi szól még a Dessa IPL szőrtelenítő mellett?

  • 1 év teljeskörű garancia, szerviz szolgálat
  • INGYENES kipróbálási lehetőség bemutatótermünkben
  • 1 munkanapos, ingyenes szállítás országosan
  • CE minősítés
  • Bankkártyás fizetési lehetőség weboldalunkon vagy a futárnál
  • Részletfizetés lehetősége

Válaszd a DESSA IPL szőrtelenítőt és mondj búcsút a szőrszálaknak!

p2Tartós szőrmentesség az év 365 napján.

Szőrbenövés, gyulladás és borosta nélküli szőrtelenítés.p2

p2Valódi, 100% IPL technológia.

p2IPL szőrtelenítés és arcfiatalítás EGYETLEN készülékben!

p2IPL szőrtelenítés, arcfiatalítás ÉS akne kezelés egyetlen készülékben!

Szerezd meg Karácsonyváró akcióban a DESSA IPL gépet!

Csapj le most, mert az akció csak december 1-ig érvényes!

.

.
dessa-ipl-szortelenito-keszulek

 

Dessa IPL ára

99.990 Ft helyett dec. 1-ig

-23.090 Ft
kedvezménnyel, ajándékkal és pénzvisszafizetési garanciával

pAJÁNDÉK: Védőszemüveg a biztonságos kezelésért.

pAJÁNDÉK: INGYENES 1 napos szállítás  bármely magyarországi címre!

p EXTRA AJÁNDÉK: 100% Pénzvisszafizetési garancia – Így nem kockáztatsz!

Most csak 76.900 Ft-ért!

forever-skin-ipl-technologia

dessa-ipl-szortelenito-2in1

Dessa 2in1 IPL készülék ára

IPL szőrtelenítő kiegészülve az
SR arcfiatalító
VAGY
AC akne kezelő
fejjel
,
melyet a megrendelés gombra kattintás után választhatsz ki!

119.890 Ft helyett dec. 1-ig

-29.990 Ft
kedvezménnyel, ajándékkal és pénzvisszafizetési garanciával

pAJÁNDÉK: Védőszemüveg a biztonságos kezelésért.

pAJÁNDÉK: INGYENES 1 napos szállítás  bármely magyarországi címre!

p EXTRA AJÁNDÉK: 100% Pénzvisszafizetési garancia – Így nem kockáztatsz!

Most csak 89.900 Ft-ért!

forever-skin-ipl-technologia

 

dessa-ipl-3-in-1

Dessa 3in1 IPL készülék ára

IPL szőrtelenítő,
SR arcfiatalító
ÉS
AC akne kezelő egyben!
.
139.790 Ft helyett dec. 1-ig
.

-40.890 Ft
kedvezménnyel, ajándékkal és pénzvisszafizetési garanciával

pAJÁNDÉK: Védőszemüveg a biztonságos kezelésért.

pAJÁNDÉK: INGYENES 1 napos szállítás  bármely magyarországi címre!

p EXTRA AJÁNDÉK: 100% Pénzvisszafizetési garancia – Így nem kockáztatsz!

Most csak 98.900 Ft-ért!

forever-skin-ipl-technologia

 

Az ajándék házhozszállítás értéke 1.090 Ft, amely munkanapokra, bármely magyarországi címre vonatkozik! Az akció más kedvezménnyel, kuponnal nem vonható össze!

Pénzvisszafizetési Garancia: Velünk nem kockáztatsz! Ha a megajándékozottnak mégsem tetszik az ajándék, 2020. január 10-ig 100%-ban visszakapod a megvásárolt termék árát! Részletekért kattints ide!

A DESSA készülékhez 1 db IPL fej jár, az extra fejek ára (AC, SR) 19.900 Ft/db. 
Kérdésed van? Hívj bennünket! +36 30 6303 777 Online rendelést itt adhatsz le.

Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdésével forduljon hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!

Név

E-mail cím

Telefonszám

Üzenet

Weisz Fanni

Weisz Fanni, modell

„Azt szeretem a legjobban a DEESS IPL szőrtelenítő gépben, hogy nem kell naponta vagy hetente a szőrtelenítéssel bajlódnom, hiszen hónapokig szép sima marad a bőröm.”

A Női Portál szerkesztői

A Női Portál szerkesztői

„Már az első néhány kezelés meglepő eredményt hozott: egyre gyengébb szálacskák nőttek vissza levillantott testrészeken és ezek a kúra során fokozatosan ritkultak, hullottak."

Kuna Kata, blogger

Kuna Kata, blogger

„Tényleg használ. Már pár használat után jelentős változást lehetett észrevenni, ami a szőrszálak visszanövését illeti. Mindent összevetve, szerintem bárkinek jó vétel lehet."

tovább >>

IPL szőrtelenítés előtte utána

tovább >>
2011-2019 DEESS®    ●    © Minden jog fenntartva.
Főoldal    ●    Lap tetejére