DEESS IPL, otthoni tartós szőrtelenítő készülék

Unod a szőrbenövést és a borostát?

Már eleged van az állandó macerából?

Szeretnél évekig szőrtelen maradni?

.

Akkor jó helyen jársz!

.

Megoldásunk a DEESS IPL tartós szőrtelenítő készülék, amely hosszú évekre megszabadít a zavaró szőrszálaktól; otthon, diszkréten, a szalonokban is használt IPL szőrtelenítő technológia segítségével!

DEESS IPL szőrtelenítő készülék

Maradj Te is évekig szőrtelen a DEESS IPL otthoni szőrtelenítő géppel!

Mi az a DEESS IPL?

A DEESS egy kiemelkedően magas (300.000) garantált villanásszámú és optimalizált teljesítményű otthoni IPL szőrtelenítő készülék, amely az évtizedes múltra visszatekintő IPL villanófényes szőrtelenítő technológia igazán hatékony és biztonságos otthoni alkalmazását teszi lehetővé, a szalonok árainak töredékéért.

A DEESS IPL otthoni IPL szőrtelenítő készülék…

ptartós szőrmentességet biztosít egész évben.

p

nem okoz szőrbenövést, gyulladást, irritációt.

pnők és férfiak számára is hatékony.

pdiszkrét és kényelmes otthoni kezelést biztosít.

pintim területeken és arcon is használható.

p80%-os szőrzetcsökkenést nyújthat.

deess ipl szőrtelenítő gép

.
deess-ipl-300 

ÚJ DEESS = 300.000 villanás!

Megérkezett a legújabb generációs DEESS IPL szőrtelenítő készülék, amely elődjénél háromszor több villanás leadására képes, így hihetetlenül gazdaságos!

Hogyan lesz tartós az IPL szőrtelenítés?

A DEESS IPL szőrtelenítő készülék által kibocsájtott erőteljes villanófényt a szőr sötét pigmentjei elnyelik, ezáltal roncsolódik és inaktív állapotba kerül a szőrhagyma.

Az IPL (intenzív pulzáló fény, villanófény) kezelés hatására a növekedési fázisban lévő szőrszálak természetes módon kihullanak, visszanövésük pedig gátolt lesz. Így a bőr mindig sima, borosta- és szőrmentes lehet.

ipl_szortelenites_deess_villanofeny

Maximális hatékonyság otthon

Szőröd és bőröd tónusától függ, hogy milyen erősségű IPL kezelés megfelelő és biztonságos számodra. (Világos bőr és fekete szőr esetén erősebb, barnább bőr és világosabb szőr esetén gyengébb kezelés szükséges.)

fjHa az otthoni IPL szőrtelenítésből a legtöbbet szeretnéd kihozni, olyan IPL szőrtelenítő készüléket válassz, amellyel minden testrészeden megfelelően erős, ám bőröd tónusa alapján még biztonságos IPL kezeléseket végezhetsz.

Ha nem szeretnél választani a hatékonyság és a biztonság között, akkor akkor a DEESS IPL szőrtelenítő készüléket ajánljuk neked!

5+1 ok, amiért érdemes a DEESS IPL szőrtelenítő készülék mellett döntened:

1 Kiemelkedően magas a garantált villanásszáma (300.000).

Egy átlagos nőnek kb. 12-13.000 villanásra lehet szüksége az évekig tartó szőrtelenséghez. Így a DEESS IPL gép az egész családod tartós szőrtelenítéséhez bőven elég lehet, sőt akár barátaidnak is kölcsönadhatod, mégsem lesz szükséged költséges pótizzókra!

DEESS IPL szőrtelenítő készülék

A DEESS villanásszáma bőven elég lehet családodnak, barátaidnak is.

2 NEM csökkentett energiájú (pl. HPL) hanem valódi IPL szőrtelenítést nyújt.

A DEESS IPL – sok más készüléktől eltérően – 100%-ban IPL energiát alkalmaz. Így az igazán hatékony szőrtelenítéshez szükséges erősségű IPL energiát biztosítja, amelynek használata otthoni körülmények között még biztonságos.

3 Mindig optimális erősségű kezelést nyújthat.

Bőröd és szőröd tónusától függ, hogy számodra milyen erősségű IPL kezelés alkalmas. Ráadásul ez az érték testfelületenként és évszakonként is változhat! A DEESS IPL készülék bőrtesztje azonnal jelzi bőröd tónusát az egyes zónákban, így a gép 5 fokozata közül mindig azt az intenzitást használhatod, ami megfelelően erős, ám még biztonságos kezelést nyújt számodra.

deess-ipl-szortelenito-es-borteszt

Megfelelően erős, mégis biztonságos IPL szőrtelenítés, az otthonodban!

4 Szinte az egész tested és arcod szőrtelenítésére alkalmas.

Optimális méretű villanóablakának (3cm2), bőrtesztjének és 5 kezelési fokozatának köszönhetően szinte az egész testeden (pl. láb, kar, hát, bajuszvonal, áll, hónalj, intim zóna, popsi, has, mellkas, lábfej, váll) biztonságosan, kényelmesen és eredményesen használhatod a DEESS IPL-t. Ráadásul vezetékes kivitelezésű, így amiatt sem kell aggódnod, hogy félúton esetleg lemerül.

5 Folyamatos kezelések nélkül is tartós szőrtelenséget nyújt.

A DEESS IPL-t nem kell 4 hetente állandóan használnod! Ha egy szőrtelenítő kúrát elvégeztél, csupán emlékeztető kezelésekre lesz szükség, kb. negyed-félévente.

11Több ezer magyar férfi és nő – köztük több híresség és újságíró is – a DEESS IPL-t használja illetve ajánlja! (Pl. Weisz Fanni, Női Portál, Családi lap)

Weisz FanniWeisz Fanni, modell, szépségkirálynő:

iAzt szeretem a legjobban a DEESS IPL szőrtelenítő gépben, hogy nem kell naponta vagy hetente a szőrtelenítéssel bajlódnom, hiszen hónapokig szép sima marad a bőröm. Így bármikor gond nélkül állhatok kamera elé. Régen nem is gondoltam, hogy a szőrtelenítés ilyen egyszerű is lehet.”

deess-ipl-szortelenito-velemenyekDEESS IPL teszt a Női Portálon:

i Már az első néhány kezelés meglepő eredményt hozott: egyre gyengébb szálacskák nőttek vissza levillantott testrészeken és ezek a kúra során fokozatosan ritkultak, hullottak. Megdöbbentő eredményt a bajuszvonalnál értük el: innen 5 alkalom után teljesen eltűntek a szőrszálak.” noiportal.hu

deess ipl szőrtelenítő tesztKata, The Charmbandit Blog

iAkinek komoly gondokat okoznak a szőrszálak de semmi ingerenciája nincs ahhoz, hogy kidobjon egy rakás pénzt az ablakon a szalonszolgáltatásra, annak melegen ajánlom, főleg, hogy nem csak Te használhatod. Ha akarod, akár még a barátod szőrös hátát is levillanthatod álmában, senki nem tudja meg, és még extra pénzt se kell kidobnod érte. Pure win.”

Látványos eredmény a DEESS IPL kezeléssel

Mivel a villanófényes szőrtelenítés csak a növekedési (anagén) fázisban lévő szőrszálakra hat, a tartós szőrtelenség eléréséhez több IPL kezelést kell végezni, megfelelő időközönként. (Ugyanúgy, mint a szalonban végzett IPL vagy lézeres szőrtelenítés esetén.)

fjA DEESS IPL szőrtelenítő készülékkel átlagosan 80%-os szőrzetcsökkenés érhető el, az eredmény pedig negyed-, félévenkénti pótkezeléssel hosszú évekig fenntartható.

DEESS IPL szőrtelenítő készülék használata

A DEESS-el a szőrtelenítés hihetetlenül egyszerű és gyors!

Vásárlói vélemények

iRégebben sokat szenvedtem az erős, sötét szőröm miatt (biztos sokan vannak így ezzel, akik ellátogatnak az önök oldalára). A DEESS a bajusz-vonalamon és az államnál csodát tett, néha még mindig hihetetlen számomra, hogy tényleg eltűnt onnan a szőr 5 kezelés után. Márta, Budapest

iNagyon elégedett vagyok a készülékkel, az alsó lábszáraimon mostanra szinte csak elvétve akad talán 10-20 szál szőr. És nagyon nagy megkönnyebbülést jelentett számomra, hogy amióta megvettem, nem kellett idegen (kozmetikus) előtt levetkőznöm” Eszter, Budapest

DEESS IPL szőrtelenítő vélemény

További DEESS IPL véleményeket itt olvashatsz >>

Érdemes megjegyeznünk, hogy az eredmények kialakulásának üteme egyénileg – szőrünk és bőrünk színétől függően – változhat.

Ki alkalmas IPL szőrtelenítésre?

Az összes fényalapú szőrtelenítési módszer (IPl, HPL, lézer) csak a szőr és a bőr színének megfelelő kontrasztja esetén hatékony, mivel a villanófényt a szőr sötét pigmentjei továbbítják a szőrhagymához. Tehát minél világosabb a bőröd és minél sötétebb a szőröd, annál hatékonyabb lehet az IPL kezelés. Azonban túl sötét bőr illetve nagyon világos szőr esetén – minden ellenkező híresztelés ellenére – nem lehet eredményes az eljárás.

Melyik bőrszín alkalmas villanófényes szőrtelenítésre?

Sötétebb bőrön egyik villanófényes szőrtelenítő technológia sem hatékony!

DEESS IPL bőrteszt = megfelelően erős hatás

deess ipl bőrtónus teszt
Az IPL szőrtelenítés hatékonysága nem csupán a készülék erősségén múlik! Bármilyen erős géped is van, bizonyos energiaszint felett biztosan nem fogod használni, hiszen veszélyes volna. Sokkal fontosabb, hogy pont olyan erős kezelést végezhess a géppel, amire bőr és szőrszíned alapján Neked szükséged van. A DEESS IPL segít, hogy a többet hozz ki az otthoni IPL szőrtelenítésből! Bőrtesztje egy gombnyomásra meghatározza bőröd aktuális tónusát az adott zónában, így a DEESS IPL szőrtelenítő készülék 1-5 kezelési fokozata közül azt használhatod, ami megfelelően erős, ám még biztonságos számodra.

Nem fog fájni?

Még mindig sokan felteszik nekünk ezt a kérdést és nem győzzük hangsúlyozni: az otthoni IPL kezelés szőr- és bőrszínnek megfelelő intenzitáson végezve NEM fájdalmas! (A lézeres eljárással ellentétben IPL szőrtelenítés során a környező szövetek nem hevülnek fel).

DEESS IPL szőrtelenítő bőrteszt

Megfelelő intenzitáson az IPL nem fájdalmas! Ezért is hasznos a bőrteszt.

IPL kezelés közben legfeljebb melegséget, vagy nagyon ritkán enyhe csípő érzést tapasztalhatsz, ami az epiláláshoz vagy gyantázáshoz képest tényleg elenyésző. Persze ehhez olyan IPL készülék is szükséges, amellyel meghatározhatod és beállíthatod az optimális intenzitást!

deess-ipl-telefonHa esetleg kételkedsz, illetve kíváncsi vagy, hogy milyen érzést nyújt az IPL, gyere el hozzánk egy ingyenes DEESS IPL tesztkezelésre, mindenféle kötelezettség nélkül! Jelentkezés: +36 30 6303 777

Mire számíthatsz, ha a DEESS IPL-t választod?

p80%-os szőrzetcsökkenés + a megmaradó szálacskák is pihévé gyengülnek

Nem kell elviselned és rejtegetned a szúrós rövid szőrszálakat pl. gyantázás vagy epilálás előtt, és a bőr alá benövő szálacskákat is elfelejtheted!

pHosszú évekig tartó eredmény

Bár az IPL szőrtelenítés tartóssága egyénenként eltérhet, a hatás jellemzően 4-6 évig tart. Ezt követően is jóval kisebb mennyiségben és gyengébb formában nőnek vissza a szálacskák, és újabb IPL kúrával ismét hatékonyan eltüntethetőek.

tartós IPL szőrtelenítés

Az IPL eredménye hosszú évekig tart. Ezt követően újabb kúrát végezhetsz.

pBorostamentesség a kínosabb helyen is

A DEESS IPL szőrtelenítő gépet azokban a zónákban is bevetheted, ahol mindeddig a borosta kialakulásától tartva nem mertél szőrteleníteni (Pl. bajuszvonal, áll, kar, popsi, intim zóna).

pFájdalommentes, biztonságos mégis hatékony kezelések

A DEESS IPL számos védelmi funkciójával (pl. bőrszenzor, túlmelegedés érzékelő) és tartozékaival (pl. védőszemüveg, bőrtónus-teszt) teljesen biztonságos kezelést tesz lehetővé, a megfelelő erősségű és hatékony IPL energiaszint alkalmazása mellett.

pKiváló ár/érték arány

Villanásonkénti költsége mindössze 0,43 Ft, míg a hasonlóan jó minőségű otthoni IPL készülékeknél ez az összeg jóval magasabb lehet. A DEESS IPL szőrtelenítő gép megvásárlásakor extra költségekkel sem kell számolni! Használatához semmilyen kiegészítő gél, krém vagy pótalkatrész nem szükséges.

pGyors és diszkrét otthoni szőrtelenítés

Nem kell állandóan kozmetikushoz járnod és mások előtt levetkőznöd. A DEESSS IPL szőrtelenítő kezeléseket otthon, diszkréten végezheted, amikor éppen ráérsz (pl. tévézés közben). Ráadásul a kezelések gyorsak, testrésztől függően 2-30 percesek.

IPL szőrtelenítő gép használata

Csak 2-30 perc az IPL kezelés és közben akár tévét is nézhetsz!

Az IPL szőrtelenítés biztonságos?

Igen, teljesen biztonságos! Az IPL szőrtelenítés nem káros a bőrfelületre, hiszen a fénytartománya 500 és 1200 nm közötti, az impulzusok pedig max. 0,5 cm-es mélységig jutnak. Arra persze oda kell figyelni, hogy megfelelő intenzitást használj, ám ennek beállítása a DEESS IPL szőrtelenítő készülék bőrtesztje segítségével szinte gyerekjáték!

A kezelés a szemre sem veszélyes, amennyiben az  otthoni villanófényes szőrtelenítő készülékben van biztonsági bőrszenzor, amely biztosítja, hogy csak bőrre irányított készülékkel lehessen villanást leadni illetve az IPL készülék Joule értéke nem haladja meg a 8-10 J/cm2 erősséget. Azonban a DEESS IPL-hez is – extra biztonsági elemként védőszemüveget is melléklenek, hogy a kezelés közben kiszűrődő fény se okozhasson problémát.

IPL szőrtelenítő gép védőszemüveg

A bőrszenzor a szembevillanástól, a szemüveg a kiszűrődő fénytől is véd

7+1 biztonsági elem a maximális védelemért

A DEESS készülékkel az IPL szőrtelenítés hatékony, mégis biztonságos. A megfelelő védelemről az alábbiak gondoskodnak:

1Állítható kezelési intenzitás (1-5)

Bőr- és szőrszínednek megfelelő erősségű kezelési intenzitást állíthatsz be a DEESS IPL készüléken.

2Biztonsági szemüveg.

Védi a szemet a kezelés közben kiszűrődő villanófénytől.

3Részletes magyar nyelvű használati utasítás és CD bemutató

4Telefonos orvosi szaktanácsadás, ügyfélszolgálat

5

Bőrtónus-teszt

Meghatározza bőröd tónusát, így minden testrészeden megfelelően erős és biztonságos kezeléseket végezhetsz.

6Beépített bőrszenzor.

Csak akkor lehet villantást leadni, ha a kezelőfej teljes felülete tökéletesen érintkezik a bőrrel.

7Túlmelegedés érzékelő.

Használat közben, ha szükséges, automatikusan lekapcsol.

112 év garancia

IPL szőrtelenítő gép

Számos védelmi funkció beépítve – a megfelelően erős és biztonságos kezelésért!

Kényelmes, gyors, egyszerű használat

A DEESS IPL szőrtelenítő gép kifejlesztése során kiemelten fontos volt, hogy a készüléket a lehető legtöbb testrészen hatékonyan, kényelmesen, egyszerűen és gyorsan használható legyen.

Ennek érdekében a DEESS IPL szőrtelenítő gép:

p2optimális méretű villanóablakkal rendelkezik (3 cm2).

Kisebb területek (pl. bajuszvonal) és nagyobb testfelületek (pl. láb) is kényelmesen kezelhetőek.

p2megjegyzi az utoljára használt intenzitást.

Így nem kell a beállításokkal bajlódni!

p2vezetékes.

Nem merülhet le az akkumulátor kezelés közben és annak élettartama miatt sem kell aggódnunk.

p2kézi kivitelezésű, könnyen szállítható.

Fogantyújának köszönhetően olyan zónákat is kényelmesen kezelhetünk, ahol az epilátor-méretű és asztali IPL gépek csak körülményesen használhatóak. Ráadásul az asztali egységet sem kell kerülgetni.

p2bőrteszttel és 1-5 kezelési intenzitással rendelkezik.

Nagyon gyorsan és könnyen kiválaszthatjuk a bőr- és szőrszínnek megfelelő IPL fokozatot.

Állandó borotválás vagy gyantázás helyett válaszd a DEESS IPL-t, amivel évekig sima maradhat a bőröd!

.
deess-ipl-300 

ÚJ DEESS = 300.000 villanás!

Megérkezett a legújabb generációs DEESS IPL szőrtelenítő készülék, amely elődjénél háromszor több villanás leadására képes, így hihetetlenül gazdaságos!

DEESS IPL szőrtelenítő gép

 

Ha már tényleg szabadulnál a borostától, irritációtól és szőrbenövésektől, akkor ne halogasd tovább az IPL kúrát! 

Rendeld meg most az extra magas (300.000!) villanásszámmal felvértezett DEESS IPL-t 3+1 ajándékkal!

borteszt-ipl-szortelenites1. AJÁNDÉK: 8.000 Ft értékű DEESS bőrteszt.
Így mindig megfelelő intenzitású lehet az IPL kezelés.

ajandek22. AJÁNDÉK: Biztonsági szemüveg
A megfelelően erős, mégis maximálisan biztonságos kezelésért.

ajandek3. AJÁNDÉK: 10 extra kezelési tanács
Hogy minél gyorsabban elérd a vágyott eredményt.

ingyenes-szallitas+1. AJÁNDÉK: INGYENES szállítás
Bármely magyarországi címre!

deess ipl szőrtelenítő gép

A DEESS IPL ára

139.800 Ft

helyett 2017.nov.30-ig

-40.000Ft kedvezménnyel 

99.800 Ft

deess-ipl-ajandek+ AJÁNDÉKOK: bőrteszt, szemüveg, 10 tanács, INGYENES szállítás

deess-ipl-megrendeles

Kérdésed van? Hívj bennünket! +36 30 6303 777 Online rendelést itt adhatsz le.

Tárczy Judit

Judit vagyok!

Kérdésével forduljon hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!

Név

E-mail cím

Telefonszám

Üzenet

Sztárok, újságírók véleménye
Weisz Fanni

Weisz Fanni, modell

„Azt szeretem a legjobban a DEESS IPL szőrtelenítő gépben, hogy nem kell naponta vagy hetente a szőrtelenítéssel bajlódnom, hiszen hónapokig szép sima marad a bőröm.”

A Női Portál szerkesztői

A Női Portál szerkesztői

„Már az első néhány kezelés meglepő eredményt hozott: egyre gyengébb szálacskák nőttek vissza levillantott testrészeken és ezek a kúra során fokozatosan ritkultak, hullottak."

Kuna Kata, blogger

Kuna Kata, blogger

„Tényleg használ. Már pár használat után jelentős változást lehetett észrevenni, ami a szőrszálak visszanövését illeti. Mindent összevetve, szerintem bárkinek jó vétel lehet."

tovább >>

Előtte-utána

tovább >>
2011-2017 DEESS®    ●    © Minden jog fenntartva.
Főoldal    ●    Lap tetejére