DEESS IPL, otthoni tartós szőrtelenítő készülék

Zsebeld be Karácsonyi ajándékainkat! 

Idén nem csak kedvezménnyel, hanem  KARÁCSONYI PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIÁVAL is meglepünk! Siess, mert az ajánlat csak december 16-ig érhető el! Kattint ide a részletekért!>>

Ismerd meg a DEESS IPL és Dessa Plus IPL
szőrtelenítő gépeinket!

7 éve már több ezer elégedett felhasználó, sztár és blogger bizonyítja eredményességét.

A DEESS IPL  és a Dessa IPL kiemelkedően magas, 300.000 garantált villanásszámmal rendelkező és optimalizált teljesítményű IPL szőrtelenítő készülékek, melyek hosszú évekre megszabadítanak a szőrszálaktól, otthon, diszkréten, a Te időbeosztásodhoz igazodva, a szalonokban is használt, valódi IPL technológia segítségével!

  Vidd haza a szépségszalonok IPL technológiáját! !

 

DEESS IPL Krémmánia

A Krémmánia bronzérme mellett sztárok, bloggerek és vásárlóink is minket igazolnak már 7 éve!

Tudtad, hogy a 3 legnépszerűbb IPL szőrtelenítő közé választották a DEESS IPL 300.000 villanású szőrtelenítő gépet, a Philips Lumea és a Braun Silk Expert mellett?

Ide kattintva olvashatod használónk tapasztalatit!

Mire számíthatsz, ha a DEESS IPL vagy DESSA IPL szőrtelenítő készüléket választod:

Hosszú évekig tartó szőrtelenség folyamatos szőrtelenítés helyett!

Bár az IPL szőrtelenítés tartóssága egyénenként eltérhet, a hatás jellemzően 5-8 évig tart. Ezt követően is jóval kisebb mennyiségben és gyengébb formában nőnek vissza a szálacskák, és újabb IPL kúrával ismét hatékonyan eltüntethetőek.

A DEESS IPL és DESSA IPL-t nem kell folyamatosan, 2-3 hetente állandóan használnod! Ha egy szőrtelenítő kúrát elvégeztél, csupán csak időközönként fenntartó kezelésre lesz szükséged.

NEM csökkentett energiájú pl. HPL, ELOS, hanem valódi IPL technológia!

DEESS, Dessa IPL szőrtelenítők– sok más készüléktől eltérően – 100%-ban eredeti IPL energiát alkalmaz. Gyakran találkozhatsz kombinált technológiájú  (pl. HPL, ELOS) gépekkel, amely készülékekben a fényalapú IPL technológiát rádiófrekvenciával RF kombinálják. A két technológia kombinációja nem szőrtelenítésre lett kifejlesztve, a rádiófrekvenciának ugyanis nincs szőrtelenítő hatása, hanem a bőr alatti kollagénre van megújító hatással. Ezek a technológiák idősebbek számára javasolhatók, akik más problémákat is szeretnének megoldani (ránctalanítás, pigmentfoltok, rosacea, stb.).

A HPL ELOS készülékekben alkalmazott IPL energia általában kisebb, mint a valódi IPL készülékekben. Szőrtelenítésre alkalmazva csak 50-70%-os szőrzetcsökkenést eredményeznek, valamint gyakran folyamatos használatot igényelnek.

Az egész test szőrtelenítésére alkalmas, beleértve az arc, intim területeket is!

Az DEESS IPL szőrtelenítő 3 cm2, a Dessa Plus IPL 4 cm2 nagyságú optimális villanóablakkal rendelkezik. Ennek, valamint a mindkét készülékbe beépített 5 kezelési fokozatnak köszönhetően optimálisan használhatod szinte az egész testeden!

A IPL szőrtelenítés technológiával szőrteleníthető testrészeken (pl. láb, kar, hát, hónalj, popsi, has, mellkas, lábfej, váll) kívül még a kényesebb helyeken, pl. bajuszvonalon, állon, intim területeken is bátran és kipróbáltan használható!

 

A DESSA IPL szőrtelenítő használata egyszerű, otthoni és kényelmes!

Fájdalommentesen szőrtelenedhetsz!

Az otthoni IPL szőrtelenítés szőr- és bőrszínnek megfelelő intenzitáson végezve NEM fájdalmas! A lézeres eljárással ellentétben IPL szőrtelenítés során a környező szövetek nem hevülnek fel, így alkalmazása sokkal kellemesebb, mint a lézerek esetén. Ha enyhén sötétebb bőrrel rendelkezel, előfordulhat, hogy IPL szőrtelenítés közben legfeljebb egy kis melegséget, vagy nagyon ritkán enyhe csípő érzést tapasztalhatsz, ami az epiláláshoz vagy gyantázáshoz képest semmiség. Ebben az esetben igazi főnyeremény, ha olyan IPL szőrtelenítő géped van, amellyel meghatározhatod és beállíthatod az optimális intenzitást!

Gyorsan és diszkréten szőrteleníthetsz otthon!

Bőröd és szőröd tónusától függ, hogy számodra milyen erősségű IPL szőrtelenítési fokozat ajánlott. Ráadásul ez testfelületenként és évszakonként is változhat! A DESS IPL, Dessa IPL szőrtelenítő gépek 5 fokozata közül mindig azt az intenzitást használhatod, ami megfelelően erős, de még biztonságos kezelést nyújt számodra.

A DESSA IPL szőrtelenítő gép még kombinálható is!

A Dessa készülékhez még további 2db lámpa is vásárolható. AC lámpával lehetővé válik az acne kezelése az SR lámpával pedig bőrfiatalítás, így a Dessa IPL készülékkel három kezelés is végezhető!
A készülék biztonságos, fájdalommentes, már sokak által tesztelt és kedvelt IPL technológiával működik, aminek hatékonysága klinikailag bizonyított! CE és RoHS minősítéssel rendelkezik, ezáltal is biztosítva a biztonságos és tartós eredményt.

AC fej – Aknekezelés: Az IPL fény a mélybe hatolva a P. acnes baktériumokat elpusztítja, valamint csökkenti a pattanással együtt járó gyulladást. Az IPL technika a manapság használatos legmodernebb metódus. A hőenergia beállítástól függően a bőrfelszín különböző rétegeibe jut, és a problémás területben célzott hőmérséklet emelkedést hoz létre, ami a szőrtüszők, a vénák és a melanin károsodásához vezet, az elpusztult sejtek bekebelezését és elszállítását pedig a falósejtek végzik, a kezelés közben viszont a bőr felszíne nem károsodik.

Eredmény:
– a pattanások száma és mérete csökken
– aknés hegek is halványodnak.

SR fej – Bőrrejuvenáció, bőrfiatalaítás:
Az öregedés során a bőrben csökken a rugalmas kötőszöveti rostok, a kollagén és az elasztin képződése, a bőr emiatt elveszíti teltségét, megereszkedik, ráncosodik. A bőrbe hatoló IPL hőenergiává alakulva serkenti a rugalmas rostok képződését, ami növelni a bőr feszességét, és a ráncok mélysége enyhül. Az IPL bőrfiatalítás kezeléssorozat szemmel látható javulást eredményez a fénykárosodott bőr esetében: eltávolíthatja a kitágult hajszálereket, enyhítheti a színbeli eltéréseket.

Eredmény:
– egészségesebb teltebb arcbőr
– kevesebb ránc

A két kezelőfej: AC, SR külön vásárolható hozzá.

 Nők és férfiak is bátran használhatják!

Manapság természetes dolog, hogy férfiak is szeretnének ápolt külsőt, így náluk is egyre inkább előtérbe kerül az IPL szőrtelenítés kérdése. Az IPL technológia mindkét nem számára biztosítja a tartós szőrtelenséget, azonban férfiak esetében a szőrzet erősebb, mint nőknél, így valószínűleg a szőr kikopásáig több kezelés szükséges.

 

A DEESS IPL szőrtelenítő gépet nem csak nők, hanem férfiak is használhatják!


További érvek a DEESS és DESSA IPL szőrtelenítők mellett:

1 Kiemelkedően magas, garantált 300.000 villanásszám!

Egy átlagos nőnek kb. 10-15.000 villanásra lehet szüksége az évekig tartó szőrtelenséghez. Így a DESSA IPL, DEESS IPL gép az egész családod tartós szőrtelenítéséhez bőven elég lehet, sőt akár barátaidnak is kölcsönadhatod, mégsem lesz szükséged költséges pótizzókra!

2 Optimális méretű villanóablak = 3 cm2 és 4 cm2

A DEESS IPL szőrtelenítő gép 3 cm2 villanóablakkal, míg a Dessa IPL 4 cm2 villanóablakkal rendelkezik. Mindkét gép esetén ez pontosan optimális méret ahhoz, hogy kisebb területeken (pl. bajuszvonal, áll), és nagyobb felületeken (pl. láb, hát) is kényelmesen használható legyen, valamint gyors szőrtelenítést biztosítson.

A DEESS Ipl és DESSA Plus IPL villanóablaka ideális minden testrész kezelésére!

A DEESS Ipl és DESSA Plus IPL villanóablaka ideális minden testrész kezelésére!

3 Vezetékes kivitel!

A Dessa  IPL, DEESS IPL szőrtelenítő gépek esetén nem fordulhat elő, hogy használat közben lemerül, hiszem nem akkumulátoros, hanem mindkét készülék vezetékes kivitelezésű. Az akkumulátoros gépekkel ellentétben a DEESS és Dessa Plus készülékeknél nem kell aggódnod a gép élettartama miatt sem, mint a legtöbb akkumulátoros gép esetében (gondolj akár a telefonodra) amiatt, hogy az aksi 2-3 év után már nem vagy nem olyan jól működik, főképp ha hosszabb ideig nem végzel vele kezeléseket.

4 Kézi kivitelezés, könnyű szállíthatóság!

A Dessa IPL és DEESS IPL gépek markolatának köszönhetően illik a kezünkbe, így kényelmesen használhatjuk olyan testrészeken is, ahol az epilátor méretű gépek vagy asztali IPL gépek csak körülményesen használhatók.

5 Kiváló ár/érték arány  2 év garancia, magyar szervíz!

A Dessa IPL és DEESS gépek villanásonkénti költsége mindössze 0,33-0,36 Ft, míg a hasonlóan jó minőségű otthoni IPL készülékeknél ez az összeg jóval magasabb lehet. A DEESS IPL és DESSA IPL szőrtelenítő gép megvásárlásakor extra költségekkel sem kell számolni! Használatához semmilyen kiegészítő gél, krém vagy pótalkatrész, pótizzó nem szükséges!

Amit csak aDEESS IPL és Dessa IPL
szőrtelenítő gépek tudnak!

Piacon egyedülálló biztonságot kapsz mert:

A DEESS IPL készülékhez: Bőrtónus teszt és szemüveg ajándékba!

Miért jó és miért biztonság ez NEKED?

FONTOS, hogy tudd, hogy 10J/cm2 feletti géppel (ami egy 3cm2 fejű gépnél 30J-jelent) NEM végezhető otthon IPL szőrtelenítés, mert a kiszűrődő fény károsíthatja a szemet és megégetheti a bőrt. Ezért a minél erősebb otthoni IPL gép hajszolása helyet inkább olyat válassz, ami megfelelően erős, mégis biztonságos kezelést nyújt majd számodra. Számos védelmi funkciója – bőrszenzor, túlmelegedés érzékelő- mellett a DEESS IPL szőrtelenítőhöz védőszemüveget és bőrtónus-teszt is kapsz tőlünk ajándékba.
A bőrteszttel egy gombnyomásra meghatározhatod a bőröd aktuális tónusát az adott zónában -mely testrészenként, évszakonként eltérő lehet- így könnyen kiválaszthatod azt a szintet, ami megfelelően erős, de még biztonságos Számodra.

DEESS IPL szőrtelenítő géphez a bőrteszt és a szemüveg ajándék!

A DESSA IPL  pedig egyedülálló az otthoni IPL-ek közt, mivel villanásszám kijelzővel rendelkezik és szemüveget is kapsz hozzá!

Miért jó és miért biztonság ez  NEKED?

pbiztosan tudhatod, hogy a készülékben 300.000 villanás van!

pbiztosan tudod mennyit használtál el Te belőle!

pbiztosan tudod, mikor  fogyott el a villanások száma!

pbiztosan nem lesz problémád a Garancia érvényesítéssel, nem vernek át a szervízben !

A DESSA IPL szőrtelenítővel garantáltan nem érhet kár! 

Előfordult már, hogy bármilyen elektromos készüléket vásároltál és szervizbe kellett vinned?

Manapság ezt még a legjobb minőségű, prémium eszközöknél is szinte lehetetlen kivédeni. Sajnos IPL szőrtelenítő vásárlásakor is előfordulhat, hogy meghibásodás miatt a szervizhez vagyunk kénytelenek fordulni.
Mivel a Dessa IPL kivételével egyetlen IPL gép sem jelzi ki digitális panelen a villanás számát így nem tudhatod, hogy mi lehet a problémája vagyis, hogy műszaki meghibásodásról van szó, vagy már kifogyott a villanásszáma? Mivel nem tudod bizonyítani azt, hogy még van villanás a gépben, vagyis nem az “izzó fogyott ki” hanem más baja lehet amit garancia időn belül díjmenetesen javítani kell ezért sokszor elhárítják  a garanciális javítást azzal, hogy kifogyott a villanásszám a gépből vagyis elvezett a garanciája. Hiszen a garancia 2 év vagy a villanásszám elfogyása (mint az autóknál 3 év vagy 100.000 km).
A DESSA IPL -el garantáltan nem érhet kár Téged, hiszen ez a készülék KIJELZI A VILLANÁSOKAT! Így Te magad is tisztában lehetsz azzal, hogy van-e benne még villanás vagy kifogyott, és ezzel átverni sem tudnak, hiszen ott a bizonyíték!

A Dessa IPL gépen látod a villanásszámokat+ szemüveget is kapsz ajándékba!

 


Bemutatjuk: 

DEESS IPL és Dessa Plus IPL
szőrtelenítő gépek

300.000 villanás + Bőrteszt+Szemüveg!

A DEESS IPL szőrtelenítő készülék 300.000  villanás leadására képes, így hihetetlenül gazdaságos + ajándék DEESS bőrteszt és biztonsági szemüveg is jár hozzá!

 

 

 

300.000 villanás + Szemüveg+ Villanásszám kijelező!

A DESSA IPL szőrtelenítő készülék 300.000  villanás leadására képes, így hihetetlenül gazdaságos + egyedülálló módon ellenőrizhető  a villanások száma és biztonsági szemüveg is jár hozzá!

 

 

 

 

Éld át Te is az évekig való szőrtelenség érzését! :)

Kezd el most a kezeléseket.

Rendeld meg most DEESS IPL vagy Dessa IPL készülékünket! 


.

Több ezer magyar férfi és
köztük sztárok, újságírók is –
használják, és ajánlják!

 

Weisz FanniWeisz Fanni, modell, szépségkirálynő:

iAzt szeretem a legjobban a DEESS IPL szőrtelenítő gépben, hogy nem kell naponta vagy hetente a szőrtelenítéssel bajlódnom, hiszen hónapokig szép sima marad a bőröm. Így bármikor gond nélkül állhatok kamera elé. Régen nem is gondoltam, hogy a szőrtelenítés ilyen egyszerű is lehet.”

deess-ipl-szortelenito-velemenyekIPL teszt a Női Portálon:

i Már az első néhány kezelés meglepő eredményt hozott: egyre gyengébb szálacskák nőttek vissza levillantott testrészeken és ezek a kúra során fokozatosan ritkultak, hullottak. Megdöbbentő eredményt a bajuszvonalnál értük el: innen 5 alkalom után teljesen eltűntek a szőrszálak.” noiportal.hu

deess ipl szőrtelenítő tesztKata, The Charmbandit Blog

iAkinek komoly gondokat okoznak a szőrszálak de semmi ingerenciája nincs ahhoz, hogy kidobjon egy rakás pénzt az ablakon a szalonszolgáltatásra, annak melegen ajánlom, főleg, hogy nem csak Te használhatod. Ha akarod, akár még a barátod szőrös hátát is levillanthatod álmában, senki nem tudja meg, és még extra pénzt se kell kidobnod érte. Pure win.”

Vásárlói vélemények

iRégebben sokat szenvedtem az erős, sötét szőröm miatt (biztos sokan vannak így ezzel, akik ellátogatnak az önök oldalára). A DEESS a bajusz-vonalamon és az államnál csodát tett, néha még mindig hihetetlen számomra, hogy tényleg eltűnt onnan a szőr 5 kezelés után. Márta, Budapest

iNagyon elégedett vagyok a készülékkel, az alsó lábszáraimon mostanra szinte csak elvétve akad talán 10-20 szál szőr. És nagyon nagy megkönnyebbülést jelentett számomra, hogy amióta megvettem, nem kellett idegen (kozmetikus) előtt levetkőznöm” Eszter, Budapest

Az eredmények kialakulásának üteme egyénileg – szőrünk és bőrünk színétől függően – változhat.


AJÁNDÉK kipróbálási lehetőség! 

Bizonytalan vagy az internetes vásárlással kapcsolatban? Nem szeretnél sok pénzt kiadni olyan termékre, melyet meg se nézhettél, ki sem próbálhattál?

Mi szeretnénk Téged megajándékozni azzal a lehetőséggel, hogy kezedbe vehesd a DEESS és DESSA IPL szőrtelenítő gépeket, kipróbálhasd, használata mennyire egyszerű és fájdalommentes, és természetesen bátran kérdezhetsz is tőlünk, szakértő munkatársainkkal állunk rendelkezésedre!

deess-ipl-telefonGyere el és próbáld ki vásárlási kötelezettség nélkül!
Jelentkezés: +36 30 6303 777


Az IPL szőrtelenítés biztonságos?

Igen, teljesen biztonságos! Az IPL szőrtelenítés nem káros a bőrfelületre, hiszen a fénytartománya 500 és 1200 nm közötti, az impulzusok pedig max. 0,5 cm-es mélységig jutnak. Arra persze oda kell figyelni, hogy mindig a Neked megfelelő intenzitáson használd a készüléket!

A kezelés a szemre sem veszélyes, mert a DEESS IPL, valamint Dessa IPL otthoni villanófényes szőrtelenítő készülékben van biztonsági bőrszenzor, amely biztosítja, hogy csak a bőrre illeszkedve lehessen villanást leadni, illetve az IPL készülék Joule értéke nem haladja meg a 8-10 J/cm2 erősséget. Azonban a DEESS IPL és Dessa IPL gépekhez – extra biztonsági elemként – védőszemüveget is mellékelünk, így a kezelés közben kiszűrődő fény sem okozhat problémát az érzékenyebb szeműeknek.

A bőrszenzor a szembevillanástól, a szemüveg a kiszűrődő fénytől is véd!

7 biztonsági tényező a maximális védelemért!

A DEESS, DESSA IPL készülékkel az IPL szőrtelenítés hatékony, mégis biztonságos. A megfelelő védelemről az alábbiak gondoskodnak:

1Állítható kezelési intenzitás (1-5)

Bőr- és szőrszínednek megfelelő erősségű kezelési intenzitást állíthatsz be a DEESS IPL, DESSA IPL készüléken.

2Biztonsági szemüveg

Védi a szemet a kezelés közben kiszűrődő villanófénytől.

3Beépített bőrszenzor

Csak akkor lehet villantást leadni, ha a kezelőfej teljes felülete tökéletesen érintkezik a bőrrel.

4Túlmelegedés érzékelő

Használat közben, ha szükséges, automatikusan lekapcsol.

52 év garancia

6Részletes magyar nyelvű használati utasítás és CD bemutató

7Telefonos orvosi szaktanácsadás, ügyfélszolgálat

IPL szőrtelenítő gép

Számos védelmi funkció beépítve – a megfelelően erős és biztonságos kezelésért

 


Válaszd a DEESS IPL vagy Dessa IPL szőrtelenítőt és mondj búcsút a szőrszálaknak!

p2Tartós szőrmentesség az év 365 napján.

Szőrbenövés, gyulladás és borosta nélküli szőrtelenítés.p2

Valódi, 100% IPL technológia.p2

Csapj le gyorsan a hihetetlenül gazdaságos, 300.000 villanásszámmal rendelkező DEESS IPL vagy DESSA IPL szőrtelenítő gépre, mert remek ajándékokkal várunk!
.

Karácsonyra idén is ajándékokkal készülünk!

KARÁCSONYI PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA!

Mégsem ezt szeretted volna Te vagy a megajándékozott?
Semmi gond!
2019. jan. 11-ig visszaküldheted és visszafizetjük az árát!
*

*A Karácsonyi pénzvisszafizetési garancia hiánytalan, használatba nem vett termék visszaszolgáltatásakor érvényes! A részletekért kattints ide!

.

Ne késlekedj, mert csak dec. 16-ig érvényes az ajánlat!
A Télapó pénzvisszafizetési garancia hiánytalan, használatba nem vett termék visszaszolgáltatásakor érvényes! A részletekért kattints ide!

DEESS IPL ára
3 cm2 villanóablakkal,

BŐRTESZTTEL

dec. 16-ig 89.900 Ft helyett

-21.190 Ft kedvezménnyel
&
ajándékokkal

69.800 Ft

.

 

borteszt-ipl-szortelenites1. AJÁNDÉK: 1 db bőrteszt.
Így mindig megfelelő intenzitású lehet az IPL kezelés.

ajandek22. AJÁNDÉK: Biztonsági szemüveg
A megfelelően erős, mégis maximálisan biztonságos kezelésért.

ajandek3. AJÁNDÉK: KARÁCSONYI VISSZAFIZETÉSI GARANCIA
Ha még sem örülne a megajándékozott, visszafizetjük az árát!*

ingyenes-szallitas3. AJÁNDÉK: INGYENES szállítás, 24 órán belül
Bármely magyarországi címre!

 

.

megrendelem

Dessa IPL ára
4
cm2 villanóablakkal,
Az IPL-ek közül egyedülálló módon VILLANÁSSZÁM kijelzővel

dec. 16-ig 124.700 Ft helyett

-25.890 Ft kedvezménnyel
&
ajándékokkal

99.900 Ft

 

Egyedülálló az IPL-ek közt! VILLANÁSSZÁM KIJELZŐVEL!!!
Garantáltan 300.000 villanás!
Biztosan tudod mennyit használtál és mennyi van benne.

ajandek21. AJÁNDÉK: Biztonsági szemüveg
A megfelelően erős, mégis maximálisan biztonságos kezelésért.

ajandek2. AJÁNDÉK: KARÁCSONYI VISSZAFIZETÉSI GARANCIA
Ha még sem örülne a megajándékozott, visszafizetjük az árát!*

ingyenes-szallitas3. AJÁNDÉK: INGYENES szállítás, 24 órán belül
Bármely magyarországi címre!

 

megrendelem

 

Az ajándék házhozszállítás értéke 1.090 Ft, amely munkanapokra, bármely magyarországi címre vonatkozik! Az akció 2018. december 16-ig vagy a készlet erejéig érvényes!Az akció más kedvezménnyel, kuponnal nem vonható össze! 
A DESSA készülékhez 1 db IPL fej jár, az extra fejek ára (AC, SR) 19.900 Ft/db. 
Kérdésed van? Hívj bennünket! +36 30 6303 777 Online rendelést itt adhatsz le.

Tárczy Judit

Judit vagyok!

Kérdésével forduljon hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írjon nekünk!

Név

E-mail cím

Telefonszám

Üzenet

Sztárok, újságírók véleménye
Weisz Fanni

Weisz Fanni, modell

„Azt szeretem a legjobban a DEESS IPL szőrtelenítő gépben, hogy nem kell naponta vagy hetente a szőrtelenítéssel bajlódnom, hiszen hónapokig szép sima marad a bőröm.”

A Női Portál szerkesztői

A Női Portál szerkesztői

„Már az első néhány kezelés meglepő eredményt hozott: egyre gyengébb szálacskák nőttek vissza levillantott testrészeken és ezek a kúra során fokozatosan ritkultak, hullottak."

Kuna Kata, blogger

Kuna Kata, blogger

„Tényleg használ. Már pár használat után jelentős változást lehetett észrevenni, ami a szőrszálak visszanövését illeti. Mindent összevetve, szerintem bárkinek jó vétel lehet."

tovább >>

Előtte-utána

tovább >>
2011-2018 DEESS®    ●    © Minden jog fenntartva.
Főoldal    ●    Lap tetejére